Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Şu anda kullanmakta olduğum Burgman 150'nin selesi uzun yollarda rahatsız edici bir hal aldığından selenin kaplamasını söktürüp daha konforlu bir sünger ile değiştirtip deri kaplatmayı düşünüyordum ki aklıma geldi bunun mutlaka bir ortopedik değeri vardır.
Aranızda böyle bir uygulama yaptıran oldumu acaba?
Fuardada bir çok maxi scooter da inceleme yaptım en serti suzuki idi, genelde piaggiolar daha rahattı.
Özellikle artçı olan kişi 12 inchlik teker ile, asfalt denilen yollarımızda acaip sarsılıyor ve benimde içim el vermediğinden uygun bir bütçe dahilinde bu işi bilinçli bir şekilde yaptırmak istemekteyim , uygun cevaplarınızı beklemekteyim.
Tarih: Prş Nis 01, 2004 10:11 pm Mesaj konusu:
Emre merhaba,
Seleyi daha rahat hale getirmek için genellikle gel seat'ler kullanılıyor. Bildiğim kadarıyla cruiser'lar için aksesuar olarak var. Maxi scooter'lar için de olabilir. Malum ağırlık ve yoldaki tüm darbeler oturuş pozisyonu dolayısıyla nazik yerlerimize biniyor bu tip makinelerde. (Taşşş, taşşş... nıhahaha ) Benim kamyon için araştırmadım herhale yoktur, kamyoncuyu bozar netekim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız