Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
twister Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Şub 07, 2005 12:50 pm Mesaj konusu: Cin Ali'nin Motokros Sevdası ve Şeması |
|
|
Cem haftasonu evlere yakın yerlerde oynamalık araziler bulmak için keşif yapmış. Sonra da eski kros parkurunda hala bir rampanın olduğunu görmüş. Mailde de ben anlayabileyim diye çizmiş saolsun. Yoksa anlayamayacaktım
Koptum valla! İşte cemin bana mail ile gönderdiği çizim.
Cem kızma abi, müthişsin valla.
_________________ OnurO / Onur ÖZTÜRK
Suzuki DRZ400S - Lemon Fresh!
İZMİR |
|
Başa dön |
|
|
pasific Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Şub 07, 2005 1:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cok ıyı cızmıs.Acayıp guldum.Ama Sevgılı cem kızmasın sana dostum... _________________ CAPANORD 03
SAMİ KURT
IZMIR
|
|
Başa dön |
|
|
Oytun Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Şub 07, 2005 3:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ne o Sami baba , ZX 12R var imzanda ? Ne is? Ahmet kazak mi gazladi seni
Dikkatli ol abi.. Insan isi degil o makinalar , cin isi seytan isi...
Ilahi Cem , ne guzel ciziktirmissin sen oyle. Iyice ucuyonuz bakalim , birgun bizim evin balkona duserseniz motoru kesmem de vermem de haa , ona gore... _________________ www.gamsizseyyah.com
www.fotokritik.com
----------------------------
M.Oytun PINAR
(Izmir'li "Homer")
532 5473288 |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts Şub 07, 2005 4:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu mu ucan yoksa?
Oytun/Sami ne bu ZX 12R Allah askina, aratmayin beni simdi de hazir cevaba konayim sayenizde. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
Teoman Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Şub 07, 2005 6:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
VAP53 demiş ki: |
Oytun/Sami ne bu ZX 12R Allah askina, aratmayin beni simdi de hazir cevaba konayim sayenizde |
Alet budur abi yorulma sen bu yaşta (umarım alınmazsın abi ) _________________
|
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 08, 2005 6:43 am Mesaj konusu: |
|
|
teoteo demiş ki: |
Alet budur abi yorulma sen bu yaşta (umarım alınmazsın abi ) |
Olur mu hic, gerceklerden kacilabilinir mi? (seni de gorecegiz o zaman geldiginde )
Sami kardes hayirli olsun yakisikli bir makina, gule gule kullan. _________________ Sevgiler.
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
Oytun Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 08, 2005 6:47 am Mesaj konusu: |
|
|
teoteo benden once davranmis..
yakisikli ama biraz hizlidir kendileri. aman diyiim Sami kardes.. Sakadan anlamaz bu motorlar. Alingandir yani ... Hayirli olsun..
Sevgiler _________________ www.gamsizseyyah.com
www.fotokritik.com
M.Oytun PINAR
(Izmir'li "Homer")
532 5473288 |
|
Başa dön |
|
|
rahatsiz Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 08, 2005 7:20 am Mesaj konusu: ... |
|
|
güle güle kulan _________________ Don't be afraid of dark. Be afraid of what it hides....... |
|
Başa dön |
|
|
pasific Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 08, 2005 8:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgılı oytuncum,haklısın Ahmet abı gazladı ama ben gazlıyamadım 3000km deBu gecen cuma Antalyada bır otelcı arkadasıma gonderdım eger alırsa 10.02.2005 ten sonra boyle bır motorum olmayacak.Bende bu gobek varken olmuyor abı _________________ CAPANORD 03
SAMİ KURT
IZMIR
|
|
Başa dön |
|
|
Oytun Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 08, 2005 9:24 am Mesaj konusu: |
|
|
hah iyi tamam abi.. simdi oldu. birak oyle 1kg/1hp isleri yaa. senin fistik gibi Honda Pacific'in var. senin bir sonraki adimin Pan olmali bence baba..
sevgiler _________________ www.gamsizseyyah.com
www.fotokritik.com
M.Oytun PINAR
(Izmir'li "Homer")
532 5473288 |
|
Başa dön |
|
|
pasific Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 08, 2005 9:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Caktırma Bırıyle pazarlıktayım.Eger olursa Ugur abıyı alacam yanıma ekspertız yapıcaz.Yada kalırsa fuardan almayı dusunuyorum.. _________________ CAPANORD 03
SAMİ KURT
IZMIR
|
|
Başa dön |
|
|
SilinmisUye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 08, 2005 9:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Cem o uçtuğun motorda xx motoru mu var leyn.
Dikkat et Oytun'un balkona inme. Adam zaten allahın hakkı 3 diyor iki motoru zaten var kolleksiyonuna senin motoru da katmasın. |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 08, 2005 9:49 am Mesaj konusu: |
|
|
pasific demiş ki: |
Caktırma Bırıyle pazarlıktayım.Eger olursa Ugur abıyı alacam yanıma ekspertız yapıcaz.Yada kalırsa fuardan almayı dusunuyorum.. |
Mototal'de boyle birsey var ve ben gordum motoru iyi durumda.
http://www.mototal.com.tr/ikinciel.asp
ST1300 A4
2004 BEJ
12.511 km.
26.500.000.000 TL
RADYO,CANTA SPOYLER(FULL) _________________ Sevgiler.
|
Başa dön |
|
|
pasific Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 08, 2005 10:28 am Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet abıcım bılgı ıcın tsk.ederım.Daha oncede gordum ben lısteden ve bır arkadasıma rıca ettım baktı o motorsıklete,ama sıfır daha mantıklı gıbı geldı bana sız nedersınız. Bu arada topıcın de ıcıne ettım yanı......Ozur dılerım...
Ahmet abıcım sıfır 28.500 YTL http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=fiyat
Bayıı ıle gorustum adamlar temmuza gun verıyorlar. _________________ CAPANORD 03
SAMİ KURT
IZMIR
|
|
Başa dön |
|
|
Oytun Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 08, 2005 11:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Mesela bizim izmir'li gamsizlardan Murat Kabasakal satti 2004 Pan'ini.
Full idi (3 canta (arka canta tek basina 1'in uzerinde) , radyo (3 milyar su an herseyi ile) , spoiler (750 melyon kendileri) , ruzgarliklar ve pedler (yarim milyar da onlr tutar) ve 12.000 km de idi.
Bakimlarin tamami Honda'da yapilmisti. Sifirdan daha iyiydi bence cunku hem rodaji bitmis hem de tum ufak tefek sorunlari cozulmustu (balans , silindir contasindan yag kacirma vs) Benim gibi genis adamsan bu tip motorlar - 6-8 aylik , temiz ise cok daha hesapli bence.
Oysa sifir alsan ..
0) Kasa kirdiracaksin , aman oglum dikkat et orasini cizme vs derken ve yok levye parasi , yok lastik sisir parasi sinir olacaksin (ne keyif beee )
1) Arka canta taktir (genelde o basit is..)
2) Spoiler taktir (kafadan 1 gunun gider , elektrik baglantisi ve canta delinecek cunku)
3) Radyo - hoperlor - anten taktir (en az iki gun , cunku mutlaka bisi ters gider , ki Murat'in 2 haftada-parca beklendi- monte edilmisti..)
4) Pedler ve ruzgarliklari taktir... (ay icim sıkıldI bile)
5) 1000 km'de yag degistir , o 1000 km'yi de uyuz uyuz kullan.
6) Sagindan ses geldi , solu akti, ustu acik derken en az 3 kez servise gotur getir...
Ay bayilivercem simdi. En iyisi temiz ve kil bi adamdan alinma yeni bir motor.
Mesela ben GS'i 1300km'de aldim. Kontak actim ve tapa gaz yol yaptim ve hala bir tek kez bile bakima goturmedim. yakinda yag degisimine gidecegim o kadar. ama aldigim adama cok guvendim ve cok iyi referanslar aldim. Ama o yuzden de pazarlik yapmadim..
Benim gorusum budur. Ama ugrasmayi seven , vakti olana da saygi duyarim..
Sevgi ile.. _________________ www.gamsizseyyah.com
www.fotokritik.com
M.Oytun PINAR
(Izmir'li "Homer")
532 5473288 |
|
Başa dön |
|
|
|