Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Sal Tem 25, 2017 7:24 am Mesaj konusu: BAŞ SAĞLIĞI....
Merhaba.
Bu sene de birbiri ardına kaza haberleri ve sonrasında ölüm haberleri geliyor. Bu kaçıncı bilmiyorum .. Son olarak da bu sabah Altın Elbiseli Adam Lakaplı Barkın Bayoğlu' nun ölüm haberini okudum ...
Tüm acılı ailelere rahmet diliyorum ancak tüm camiaya' da daha dikkatli sürüşler diliyorum.
Saygılarımla.
Belki hiç kimse okumayacak ancak içimden geldi yazdım.. _________________ Toaxe / Ercüment Oğuz
Kayıt: Sep 16, 2006 Mesajlar: 558 Nerden: Yaşayan Ölüler Ülkesi
Tarih: Sal Ekm 10, 2017 12:12 pm Mesaj konusu:
Ben okudum.
İyi etmişsiniz.
Keşke olmasaydı. Keşke devam etseydi işini yapmaya, zaman zaman izliyordum, öyle ya da böyle epeyce insanı bu işe heveslendirip bilinçlendirmişti.
Kıyıya vuran deniz yıldızlarından bir kaçı daha denize dönüyordu, yarım kaldı.
Yakınları ve sevenlerine bir kez daha baş sağlığı ve sabır dilerim.
Hayat acaip bi şey, bir varız bir yokuz, hiç ölmeyecek sandıklarımız, bir gün yok olup gidiveriyor.
Kendimizi yarı tanrılaştırıp dünyanın merkeziymişiz gibi davranmak tam da bu sebepten çok saçma.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız