Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Cum Mar 02, 2012 6:42 am Mesaj konusu: 2012 Motosiklet Fuarı Eurasia Moto Bike Expo..? |
|
|
Eeeeee, hic giden yok mu? Hani fotograflar benim gibi gidemeyenler icin, nerede o cok bahsi gecen Honda'nin son 1300 CC (galiba) saftli endurosunun foto ve bilgileri? _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
mebatur Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2012 12:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
bu sene fuara pek itibar eden yok, galiba(?). Sahsen ilgi ve alaka duymuyorum. Ekonomik durumlar herkesi vurdu. Fiyatlar da o kadar yüksek ki, ne yeni motor almayı, ne de değiştirmeyi düşünmek pek olası değil. Otomobil fiyatına motosiklet alınır mı?
Diğer taraftan, piyasaya yeni giren Çin motoru montajcıları var. Hepsi aynı motor aslında, yalnız isimleri değişik. Demek ki, düşük(?) fiyat gruplu, alt motor hacim grubu motorlar, ulaşım amaçlı kullanılmaya devam ediyor, görüşüm.
Selamlar, _________________ Ender Batur
mebatur@gmail.com
http://ebatur.fateback.com |
|
Başa dön |
|
|
creeindian Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2012 5:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben gittim ama fotoğraf çekmedim, gidemiyorsanız üzülmeyin veya size zor geliyorsa herhangi bir çaba da sarfetmeyin.
Motosikletlerin büyük çoğunluğu, hatta bir salonun neredeyse tamamı Çin pazarı gibiydi. Ekipman bulmak imkansızdı neredeyse, Honda ve BMW' nin bir iki yeni modeli haricinde doğru düzgün motor da göremedim. Yolunuzun üstüyse gidin ama ekstra çabaya değmez. Her yıl elimde poşetlerle mutlaka bir iki ekipmanla çıktığım fuardan bugün elim boş çıktım. İhtiyaçlarımı bile bulamadım. |
|
Başa dön |
|
|
theneablood Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Mar 02, 2012 6:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende Topcase bakacağım gidenler bilgi verebilir mi?Gören var mıdır? |
|
Başa dön |
|
|
mesutkorkmaz Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Mar 03, 2012 5:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de bu sabah yola çıkarım diyordum ama çıkmadan önce forumlardaki yorumları okuyunca vazgeçtim.
Tatsız tuzsuz bir fuarmış. E arkadaşlarla görüşmek için de en iyisi festivaller zaten. Hem hava uygun hem ortam rahat hem kafa dengi arkadaşlar. _________________ Mesut KORKMAZ
BMW F650GS
05324625892
www.msttech.biz
www.mesutkorkmaz.com |
|
Başa dön |
|
|
mebatur Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Mar 03, 2012 11:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
daha 125'lik Çin motosikleti kadar bile motosiklet üretemezken, bir de 'yerli' otomobil üretiminden bahsedenlere kızıyorum.
Daha fazla yazmayayım. Çok kızıyorum!
Selamlar, _________________ Ender Batur
mebatur@gmail.com
http://ebatur.fateback.com |
|
Başa dön |
|
|
Cloud Tecrubeli Uye
Kayıt: Sep 16, 2006 Mesajlar: 558 Nerden: Yaşayan Ölüler Ülkesi
|
|
Başa dön |
|
|
pokito Tecrubeli Uye
Kayıt: Mar 04, 2006 Mesajlar: 294 Nerden: Edirne; Çanakkale
|
Tarih: Sal Mar 06, 2012 12:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhabalar sevgili İKİTEKER dostlarım.
Fuara diğer günlerin çok kalabalık olabileceğini düşünerek Cuma günü gelebildim. Her şey çok güzeldi. Bazı arkadaşlarla görüşebilme fırsatım olabildi.
Kask alayım dedim, almak istediğim kask çok pahalı geldi. Bunun yerine ilk pantolan edindim (!), yanına da 2. montumu da almış oldum. +(yağmurluk,, malum ya, bu yaz nasipse yurtdışı veya yurtiçi uzun yol gezi planlarım var)
Fuarda ikitker standını bir türlü bulamadım!
Çekmiş olduğum bazı fotoları ve videoları facebook sayfamdan izleyebilirsiniz.....Çok yoğun olduğumdam ancak fırsatım olduğumda da buraya da atmaya çalışacağım.
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=633508432
Teşekkür eder iyi günler dilerim
Saygı ve sevgilerimle..
bEyTuLlAh ÖzKaN _________________ Dr Beytullah ÖZKAN
Edirne-Çanakkale/Çan
Transalp 2005 |
|
Başa dön |
|
|
kartal59 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 08, 2012 7:33 am Mesaj konusu: |
|
|
Fuarın Gözdesinden bİrine Göz koydum ve kısmet oldu aldımVFR1200X Beyaz TEKİRDAĞ da ..Hepinize Saygı Ve Selamlarımla.. _________________ ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ Sonuna Kadar BEŞİKTAŞ LIYIM
532,2112712
VFR1200XCrosstourer
TEKİRDAĞ
www.yenipazarli.com
www.yenipazarli.com |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 08, 2012 9:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yakısir kardesime, gule gule kullan Kadir'ciğim. Izlenimlerini ve fotograflari bekliyorum/z... _________________ Sevgiler.
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
NORMAL-TRAKYALI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 08, 2012 10:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun.. İyi günlerle kullan, tekerin daima düz bassın.. _________________
S.Hakan C.TUNA
A rh (+)
"NORMAL TRAKYALI"
2005 BMW K1200GT |
|
Başa dön |
|
|
motorcuk Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
motorcuk Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
NORMAL-TRAKYALI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Mar 09, 2012 11:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ağabey, teşekkürler.. Ellerine ve bedenine sağlık... _________________
S.Hakan C.TUNA
A rh (+)
"NORMAL TRAKYALI"
2005 BMW K1200GT |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Mar 11, 2012 6:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Vallahi sag olasin Melih, giden arkadaslardan senden baska fotograf ceken olmadi herhalde?
O sebepten bu sene az foto ve bilgilendirme var (hem nerede o hostesler ve onlarla pozlar veren yakisiklilar bakayim?) _________________ Sevgiler.
|
Başa dön |
|
|
|