Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
baysamin Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Şub 07, 2011 10:27 pm Mesaj konusu: Merhabalar |
|
|
Uzun bir aradan sonnra tekrar merhabalar.
İş nedeniyle siteden uzakkaldım en son yazdığımda motorsikletim yoktu şimdi bir kanuni deer 152 maxi scooter`ım oldu tamir işim oldun tamirciyele tartıştım motoru söktüm dağıtıım tekrar topladım uzun soluklu bir macera yaşadım ve yenileme vakti geldi diye düşünüyorum.
Neyse uzun lafın kısası fazla bir bütcem olmadığı içi 2 modelde yoğıunlaştım keeway land cruseir 250 birde hyosung gt250r modelinde yoğunlaşmış durumdayım sizlerinde fikirlerini almak istedim kulllanan ve bilgisi olan dostların cevaplarını bekliyorum.
Sayglarımla. |
|
Başa dön |
|
|
hakanhoca Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Şub 08, 2011 7:03 am Mesaj konusu: |
|
|
Tekrar hoşgeldiniz. Keewway landcruiser adı üzerinde cruiser, oturuşu sürüşü ona göre gtr 250 ise kapalı karenajlı oturuş/ sürüş olarak racingimsi bir motor. İkisi arasında bir illişki bulamadım . Tarz olarak birbirlerinden çok faklılar.Ben Hyosung gt 250 kullanıyorum kolay kırılan plastik parçası yok gtr ile aynı makineyi kullanıyor ve sürüşü çok daha rahat (en azından benim için ). _________________
culsuzgezgin.tr.gg
|
|
Başa dön |
|
|
baysamin Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Şub 08, 2011 11:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet sınıf olarak ikiside farklı modeller maddi olanaklar daha iyi olsa seçin yelpazesi genişler.
Yeni başlamış biri olarakta bütün modelleri merak ediyorum zaman içinde hepsini denek istiyorum bu model seçenekleriylede bir başlangıç yapmış olucam ilk crusier alırım ileride racing bütün modelleri denedikten sonnrada asıl motorumuu belirlerim.
Diğer dostlarında görüşlerini bekliyorum.
Saygılarımla. |
|
Başa dön |
|
|
blackehrimen Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Şub 09, 2011 12:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bende GT 250 kullanıyorum. R modeline göre daha rahat ve kullanışlı.. Hakanhoca'ya tamamen katılıyorum. _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
|