Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
advrider veya stromtrooper veya daha başka sitelerde forum alt başlıkları sayfasındaki "görüntülenme" "cevaplar" vs. gibi sağ üstte yazan kelimeler aktif olsa ve bir sıralama sunsalar... hiç olmazsa en azından başlıkların olduğu yerde bir "rating" butonu olsa ve oraya tıkladığımızda en çoktan en aza ya da tersi bir sıralama karşımıza çıksa bence çok kullanışlı ve şık olur.
tabiki bunun teknik altyapısı hakkında bir fikrim yok ama oluru nedir zormudur naçizane sormak ve dilekte bulunmak istedim.
advrider veya stromtrooper veya daha başka sitelerde forum alt başlıkları sayfasındaki "görüntülenme" "cevaplar" vs. gibi sağ üstte yazan kelimeler aktif olsa ve bir sıralama sunsalar... hiç olmazsa en azından başlıkların olduğu yerde bir "rating" butonu olsa ve oraya tıkladığımızda en çoktan en aza ya da tersi bir sıralama karşımıza çıksa bence çok kullanışlı ve şık olur.
lan anladıysam sarışın olayım...
"gerçekçi ol, imkansızı iste" (Adidas tarafından sömürülmüş Che sloganı)
motor nasıl, mootooor? sen onu söyle
iyice alıştın galiba, baktın ki çıkmıyorum, aramaz oldun _________________ Brh+ Taxi Binicisi
Kayıt: Sep 18, 2006 Mesajlar: 1998 Nerden: Şişli / Istanbul
Tarih: Prş Hzr 24, 2010 12:21 pm Mesaj konusu:
serif demiş ki:
telefonda anlatayım sen onu yazılı kelimelere dök kardeşim. nesini anlamadınız ki?
öyle her şeye burnunu sokarsan böyle yersin tabii lafı... hem bana ne Allasen yaa, yönetici ben miyim ki kardeşim?
serif demiş ki:
Emok...
o haftasonu üniversiteden bir arkadaşımın düğünü var yaa...
ama sen söz verdiğin uyku tulumunu ver, ben düğün bitince salonda onun içinde yatarım... nasılsa takıcaz altınımızı paşa paşa... _________________ Brh+ Taxi Binicisi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız