Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Prş Nis 15, 2010 9:55 am Mesaj konusu: polis kortejindeydik
Guven demiş ki:
10 Nisan, huzurumuz için canı pahasına görev yapan polislerimizin bayramı. Bu vesile ile polislerimizin bu anlamlı gününü kutluyoruz.
Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü sayın Aydın Yıldız'ın davetiyle ve Reyhanlı'daki gurup arkadaşlarımızla yaptığımız plan neticesi Reyhanlı'daki etkinliklere katılmak üzere oradaydık.
Sabah ilk işim, motosikletimi hazırlamak oldu.
Akabinde buluşma noktasına hareketlendim.
Diğer arkadaşlar da geldikten sonra;
Yola koyulduk.
Zevkli geçen 50 km. sonunda Reyhanlı'daydık. Girişte Hasan Çolakefe karşıladı bizleri.
Çarşı içindeki Merkez Karakolu, toplanıp tören alanına hareketleneceğimiz yer.
Reyhanlı'dan üyelerimiz Hasan Çolakefe'nin yanında Fuat, Ejder ve Hikmet te geldi, ekibimiz tamam.
Karakol Amiri Nevzat Başkomiser'im poğaça aldırmış. Çay eşliğinde kahvaltı ikramını memnuniyetle kabul ediyoruz. Bol sohbetli bir kahvaltı oldu.
Korteje en önde artçılarımız polislerimizle birlikte katılıyoruz. Şehri boydan boya geçip, tören alanına gideceğiz.
Yol boyu halkın yoğun ilgisi vardı kutlamalara.
Ve tören alanındayız.
Reyhanlı Emniyet Müdürü'müz Sayın Aydın Yıldız teşrif ediyor.
Önce selamlama,
Sonra çelenk koyma.
Protokolda yerimizi alıyoruz.
Motosikletlerimiz hiç bu kadar güvende olmamıştı. :supz:
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.
Sevgili Müdürümüzün günün anlam ve önemini belirten konuşması.
Korumalarım...
Miniğin İstiklal Marşı sunumu.
Tören bitti.
Reyhanlı Kaymakamı Sayın Cemalettin Yılmaz motosikletlerimizle ilgileniyor, ve çok beğendiğini ifade ediyor.
Emniyet Müdürlüğü Binası'na hareketleniyoruz.
Bahçede güzel bir ikram organizasyonu var.
Teşekkür ederiz.
Sevgili Karakol Amirimiz Nevzat Başkomiser'ime geldiğimizden gidene kadar bizlere gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.
Sevgili Emniyet Müdürü Aydın Yılmaz'a, bu etkinlikte bizlere yer verdiği için, esprili kişiliğiyle bizlerle kurduğu samimi iletişim için ve misafirperverliği için teşekkür ederiz.
Hatıra fotografımızı da çekildikten sonraaa...
Yenişehir göl kıyısındaki yemek organizasyonuna katılamayacağımızı belirtip, (öğleden sonra Karamağara Çadırkamp için hazırlık yapmamız gerekiyor) müsaade isteyerek Antakya'ya dönüşe geçiyoruz.
Başlarken buluştuğumuz, işyerimdeyiz. Çay ve değerlendirme molası veriyoruz.
Akabinde çadırkamp hazırlıkları için dağılıyoruz. :supz:
Reyhanlı Emniyeti'ne bizlere gösterdikleri ihtimam ve misafirperverliklerinden dolayı, Reyhanlı'daki gurup arkadaşlarımız Hasan Çolakefe'ye, Fuat'a, Ejder'e, Hikmet'e ilgi ve alakalarından dolayı, birlikte teker çevirdiğim arkadaşlarım Kaptan'a, Bülent'e (Blk), Bülent'e (Silver), Savaş'a bu etkinliğe katıldıklarından dolayı, teşekkürler... :supz:
Polis Bayramı kutlu olsun. :alkis:
_________________ 0535 794 6012
ELİNDEYSE HAYATA DUR GEÇME DİYE DAYAT
BİR SİGARA İÇMEKTEN KISADIR BU HAYAT
En son hasancolakefe tarafından Cum Nis 16, 2010 1:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: Cum Nis 16, 2010 3:24 pm Mesaj konusu:
Arkadaşlar sıtkı başkanım resimleri sadece üyelerin girebildiği yere atmış polis camiası izleyemiyordu bunun için bu siteye attım sabırla izlediğiniz için tşk polislerimizin günü kutlu olsun
_________________ 0535 794 6012
ELİNDEYSE HAYATA DUR GEÇME DİYE DAYAT
BİR SİGARA İÇMEKTEN KISADIR BU HAYAT
Sevgi Hasan ve Sitki dostlarim, cok guzel bir etkinlik gerceklestirmissiniz. Tahmin ediyorum yorede de bir "ilk" olmus.
Bu gibi etkinliklerde bulunmak, bana gore kesinlikle kamuoyunda yillardir suregelen "serseri motorcu" imajini degistirmek icin birer firsattir.
Ancak bu etkinliklerde bu istedigimiz dogrultudaki imaji yerlestirebilmek icin, bazen dayanamayip taskinlik yapmaya kalkisan arkadaslarimizi kendimizin uyarmasi sarttir diye dusunuyorum.
Bu etkinliginizi bizlerle paylastiginiz icin emeklerinize cok tesekkur ediyorum.
SAGLIK, HUZUR, MUTLULUK, BEREKET ve BERABERLIK. ®
R 1150 GS
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com Is : 0-286/218 08 08 Bir insanin bildigini zannettigi bir seyi ogrenmesi, imkansizdir(Epiktetos)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız