Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
newlight Katilimci Uye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2009 9:35 pm Mesaj konusu: Tost oluyorduk! |
|
|
Öncelikle kazasız belasız eve varabildiğimiz için şükrediyor ve ardından selamlarımı sunuyorum.
Bu akşam hanımı da işten alayım da öyle döneyim eve dedim. İzmir Konak'tan çıktık ve Karşıyaka'ya doğru yola koyulduk. Yol boyunca trafikte bir saçmalık vardı, herkes psikopat gibi çok afedersiniz tabakhaneye yetiştirir bir halde araç kullanıyordu. Neyse sıyrıla sıyrıla Yeşildere yolunu Altınyol'a bağlayan köprüyü geçtik.. derken;
Önümdeki araçların çok ama çok ani yavaşladığını hissettim. (arada mesafeli sürüyorum, hız 80 km., ama araçlar öyle bir durdu ki!) Çok sıkı bir frenajla motoru yığa yığa öndeki panelvana yakın mesafede tam duracakken arkadaki aracı ensemde hissettim. (saliselik olay) 2-3 metre mesafade tekrar gaz ve panelvanın sağına attım motoru, arkamızda yine fren sesleri.
Panelvanı sağlayınca 3 arabanın birbirine girdiğini gördüm. Sonuç: Bizim arkamızda içiçe girenlerle beraber en azından 6 araba pert. (Neyseki yaralı yok) Biz de arkamıza dayanan ayı arkadaşla (frenden önce de dibimize dayamıştı kendini ve en kısa zamanda yol verecektim) panelvan arasında perte çıkacaktık eğer hızlı davranmasaydım. Allah'a çok şükür birşey olmadı. Ama hanımın aklı çıktı.
Velhasıl öyle işte, bu da bir akşam raporu olsun, trafikteki cici! arkadaşlardan da Allah hepimizi korusun.
Saygılar, sevgiler..
Aydın - 120399.com _________________ Varlık yokluk derdini şu kafandan sil
Bırak densiz işleri de kendini bil
Gerin şöyle bir güzel, oh derin nefes al
kaç nefes alacağın var ya hiç belli değil
En son newlight tarafından Sal Arl 08, 2009 11:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
YektaAli Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2009 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
"Gerin şöyle bir güzel, oh derin nefes al
kaç nefes alacağın var ya hiç belli değil"
Aynen imzanız'da ki gibi. Geçmiş olsun. _________________ www.yakurtulus.com |
|
Başa dön |
|
|
NORMAL-TRAKYALI Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 08, 2009 11:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun, iyi kurtarmışsınız... _________________
S.Hakan C.TUNA
A rh (+)
"NORMAL TRAKYALI"
2005 BMW K1200GT |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Çrş Arl 09, 2009 6:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Aydin cok gecmisler olsun. Neler hissettiklerini, 2 kez durdugum yerde arkasindan araba carpan birisi olarak cok iyi anliyorum.
Kesinlikle trafikte durmak icin yapmamiz gereken, suruste tekerlek izinde olacagimizdan hemen 2 arac arasina girmek olmasidir...
Bunda da dikkat etmemiz gereken (yine 1 kez yasayarak ogrenen olarak), ayaklarimizi saga ve sola dikkatli olarak olculu mesafede koymamiz gerekliligidir. Yoksa uzerinden gecilebiliyor...
R 1150 GS
GT 200
GSM : 0-532/264 17 30
mail: vap1953@yahoo.com
Is : 0-286/218 08 08
www.kolinhotel.com
Bir insanin bildigini zannettigi bir seyi, ogrenmesi imkansizdir(Epiktetos)
|
|
Başa dön |
|
|
bluedo Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Arl 09, 2009 7:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Aydin, gecmis olsun.
Ah o Yesildere yolu yok mu!!! Izmir'de en cok dikkat edilecek yerlerden basi cekeni..
Yekta Abi'ye katiliyorum. _________________ Ediz Uslubas ®
0 532 711 2447
edizuslubas@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
|
mesutkorkmaz Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Arl 09, 2009 11:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun. Kazasız atlatmanıza sevindim. Durmaya yakın veya durduğumda gözüm hep aynada oluyor. Deli dananın biri üzerime çıkmasın diye. _________________ Mesut KORKMAZ
BMW F650GS
05324625892
www.msttech.biz
www.mesutkorkmaz.com |
|
Başa dön |
|
|
emrerd Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Arl 09, 2009 11:24 am Mesaj konusu: |
|
|
geçmiş olsun.ucuz atlatmanıza sevindim.
anlattığınız senaryo,anlattığınız yerde her iki günde bir yaşanıyor. _________________ http://www.batidispoliklinigi.com/ |
|
Başa dön |
|
|
dominator Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Arl 09, 2009 11:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun, Allah hepimizi kazalardan korusun.
Büyük şehirlerde ve yoğun trafikte motosiklet kullanmak gerçekten büyük dert. Sizlere sabır diliyorum. Sanırım benim gibi daha küçük yerlerde yaşayanlar bu konuda biraz daha şanslı.
Umarım bir daha böyle bir tecrübe yaşamazsınız...
Sevgilerimle, _________________ Ahmet YILMAZ
Transalp'06
Çanakkale-Çan |
|
Başa dön |
|
|
motorcuk Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
kdalak Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Arl 09, 2009 3:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Okurken bile "eyvah" dedirtiyor. Ucuz atlatmışsın. Çok geçmiş olsun. Sanırım arkaya biri yapışınca öndeki ile arayı daha da fazla açmak geekiyor ki aradaki mesafe hem motosikletin, hem de arabanın durmasına yetebilisin. _________________ NC700X
Oooohhh suyundan da koy. |
|
Başa dön |
|
|
Tamericel Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Arl 09, 2009 5:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok çok geçmiş olsun,
. |
|
Başa dön |
|
|
newlight Katilimci Uye
|
Tarih: Çrş Arl 09, 2009 8:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar tekrardan. Ve hepinize teşekkürler. Yaşayacak günümüz varmış daha çok şükür
Ahmet abi dediğin gibi tecrübe etmeden bilinmiyor, yada olacağı akla gelmiyor bazı şeylerin. Yaşadıkların da kötü tecrübelermiş, Allah beterinden saklasın abi. Ben de senelerce dağda taşta bisiklet kullanmama veriyorum kurtarmamı. Yaptığım şeyi o kadar kısa zamanda düşünerek değil refleks olarak yaptım çünkü. Eşime de ehliyet aldırdım bu arada. Arada sırada o da sürüyor arkada ben varken. İyiki sen sürüyormuşsun dedi olay sonrası, ben de içimden iyi ki dedim tabi
İzmir'de o bölge hakikaten dert bu arada. 2 şeritli ve araç dolu yolda, araçlar birbirlerine tampon mesafesinde gidiyor. Hızlar da az değil, 80 - 100. Ordan giderken eğer kıçıma yapışan varsa bir an önce geçmesine izin vermeye çalışıyorum. Öndekiyle arayı açınca daha bir delleniyor kimisi çünkü, selektör vs. Bu sefer ben deli oluyorum. Dolayısıyla hiç bulaşmadan en iyisi yol vermek.
Aydın _________________ Varlık yokluk derdini şu kafandan sil
Bırak densiz işleri de kendini bil
Gerin şöyle bir güzel, oh derin nefes al
kaç nefes alacağın var ya hiç belli değil |
|
Başa dön |
|
|
|