Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Ben de üye olurken "mafit" nickim ile üye olmuştum. Ancak zaman içinde gördüm ki gerçek adımı kullanmam daha iyi olacak. Rica etsem "Mesut KORKMAZ" olarak değiştirebilir miyiz? Bir de e-posta adresim olark mafitonline@hotmail.com u vermiştim ancak cok sık kullanmadığım için e-posta adresimi de mesutkorkmaz@hotmail.com olarak değiştirebilirseniz sevinirim.
selamlar
uye adı olarak kullanılacak kelime sayısı 1 olabiliyor.
yani arada bosluk bırakamıyoruz.
bu noktada talebinizi webmaster@ikiteker.org adresine gonderirseniz geregi yapılacaktır.
su olan eski nickimin bu olarak degistirilmesini rica ederim seklinde.
ayrıca mail adresinizi kendiniz siteye giris yaptıktan sonra ustteki sarı menu barımızda hesabınız / bilgilerim linklerini takip ederek kendiniz degistirebilirsiniz. _________________ Egemen Ergel
Honda Foresight 250 - pirpir
İstanbul
www.webevi.com
Deneyim hicbir zaman yanilmaz, yanilgiya düsen yalnizca kendi
sonuçlarini doguran ve nedeni deneyimleriniz olmayan kararlarinizdir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız