Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Sal Mar 25, 2008 7:31 am Mesaj konusu: Moto Sözlük
A'dan Z'ye, her konuyu adım adım, sade ve anlaşılır şekilde anlatan Motosiklet öğretimi bölümümüz olsa. Bu bölümde kask, motor, benzin deposu, zincir, lastik, kıyafet, ekipman vb. vb. nasıl alınır, neler önemlidir, nelere dikkat edilmelidir, uluslararası standartlar nelerdir, bunlar nasıl kullanılır, motosiklet doğru nasıl kullanılır etc anlatılsa, forum mesajları arasında aramak zorunda kalınmasa. Ve hatta bir nevi motosikletin ekşi sözlüğü veya wiki'si kursak, üyelerin katılımıyla zenginleşse. En ciddi online motorsiklet eksenli bilgi bankasını oluştursak. Fena olmaz mı?
Not: Wiki yazılımları internetten "beleş" indirilip kullanılabiliyor. Örneğin bu başlıkta bazılarının isimleri verilmiş.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wiki_software
Yapmaya karar verilirse, isterseniz ben de katılabilirim çalışmalara. _________________ FireStarter
Kanuni Caracal 200
ARA Bronz
B Rh(+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız