Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
kanarya Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Tem 19, 2007 12:20 pm Mesaj konusu: EŞEK ARISININ YAPTIKLARINI MERAK EDİYORSANIZ |
|
|
DÜNKÜ İZNİK GEZİSİ SİRASINDA ARMUTLUYA GELMELDEN HER HALDE MONT'UN YAKASI AÇIK KALMIŞTI ARICIK ORADAN .İÇERİ GİRMİŞ BEN İLK ÖNCE YAPRAK ZANNETTİM TAKİ GÖGSÜMÜN ALTINDAN ISIRINCAYA KADAR İLK ISIRIŞTAN SONRA YOL DA ACİLEN DURACAK BİR YER ARADIM SONUNDA MUSAİT BİR YERDE CAN HAVLİYLE İKİNCİ ISIRIĞIDA ALINCA DURDUM TABİ DURDUĞUM YERE ÇOK DİKKAT ETTİM DERSEM YALAN OLUR.TAM DURMAK ÜZEREYDİM SON FRENE DOKUNUŞUMDA MOTOR HAFİF KAYDI BENDE MOTORU BIRAKMAK ZORUNDA KALDIN.NEYSEKİ İKİMİZDEDE BİR ŞEY YOK.TABİKİ BENDE 2 ADET ARI ISIRIĞI.BU ESNANDA TAM ARKAMDA AKUNA VARDI ODA BENİM NEDEN PİRELENMIŞ GİBİ MOTORUN ÜSTÜNDE BU KADAR HAREKET ETTİĞİMİ MERAK ETMİŞTİKİ.BİRAZ EVVEL ANLATTIKLARIMA 5 METRE ARKAMDA ŞAHİT OLDU.BURDAN ÇIKACAK DERS 1-SİZ SİZ OLUN MONTUNUZU TAMAMEN KAPATTIĞINIZDAN EMİN OLMADAN YOLA ÇIKMAYIN 2- SİZİ ARI ISIRIYOR OLSADA MOTORU DURDURACAĞINIZ YERE DİKKAT EDİN KALIN SAĞLICAKLA............................KEYİF ALALIM KEYİFLİ KALALIM |
|
Başa dön |
|
|
wildwolf Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Tem 19, 2007 12:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun umarım tekrar yaşamazsın ve hiç birimiz yaşamayız iyiki kaskın içine girmemiş. _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez...
|
|
Başa dön |
|
|
specific Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Tem 19, 2007 1:03 pm Mesaj konusu: Re: EŞEK ARISININ YAPTIKLARINI MERAK EDİYORSANIZ |
|
|
kanarya demiş ki: |
DÜNKÜ İZNİK GEZİSİ SİRASINDA ARMUTLUYA GELMELDEN HER HALDE MONT'UN YAKASI AÇIK KALMIŞTI ARICIK ORADAN .İÇERİ GİRMİŞ BEN İLK ÖNCE YAPRAK ZANNETTİM TAKİ GÖGSÜMÜN ALTINDAN ISIRINCAYA KADAR İLK ISIRIŞTAN SONRA YOL DA ACİLEN DURACAK BİR YER ARADIM SONUNDA MUSAİT BİR YERDE CAN HAVLİYLE İKİNCİ ISIRIĞIDA ALINCA DURDUM TABİ DURDUĞUM YERE ÇOK DİKKAT ETTİM DERSEM YALAN OLUR.TAM DURMAK ÜZEREYDİM SON FRENE DOKUNUŞUMDA MOTOR HAFİF KAYDI BENDE MOTORU BIRAKMAK ZORUNDA KALDIN.NEYSEKİ İKİMİZDEDE BİR ŞEY YOK.TABİKİ BENDE 2 ADET ARI ISIRIĞI.BU ESNANDA TAM ARKAMDA AKUNA VARDI ODA BENİM NEDEN PİRELENMIŞ GİBİ MOTORUN ÜSTÜNDE BU KADAR HAREKET ETTİĞİMİ MERAK ETMİŞTİKİ.BİRAZ EVVEL ANLATTIKLARIMA 5 METRE ARKAMDA ŞAHİT OLDU.BURDAN ÇIKACAK DERS 1-SİZ SİZ OLUN MONTUNUZU TAMAMEN KAPATTIĞINIZDAN EMİN OLMADAN YOLA ÇIKMAYIN 2- SİZİ ARI ISIRIYOR OLSADA MOTORU DURDURACAĞINIZ YERE DİKKAT EDİN KALIN SAĞLICAKLA............................KEYİF ALALIM KEYİFLİ KALALIM |
Keşke bunları peşinizden eşekarısı kovalarmış gibi noktalama işaretlerine ve imla kurallarına dikkat etmeden ve büyük harflerle yazmasaydınız!
Bu arada eşekarısı deyince ben Hornet'ten bahsediliyor sandım _________________ Harun Yalçındağ
1-1-1-4-1-?
Yamaha XT660R (Satıldı)
http://www.bikepics.com/members/specific/
Göller Yöresi gezisi http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10264 |
|
Başa dön |
|
|
iceboyTR Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Tem 19, 2007 1:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
wildwolf demiş ki: |
Geçmiş olsun umarım tekrar yaşamazsın ve hiç birimiz yaşamayız iyiki kaskın içine girmemiş. |
Benim kaskın içinede girmişti namussuz. Açık olan vizörden içeri bi daldı kulak arkası hemen çat çat 2 ısırık atıverdi anında. Budizm felsefesiyle sakin kalarak kenara yanaştım ve sonra can havliyle kaskı çıkarıp, yere attım. Deneyim etmek isteyenler vizör açık takılabilirler mutlaka denk gelir birgün... |
|
Başa dön |
|
|
missenis Tecrubeli Uye
Kayıt: Dec 10, 2003 Mesajlar: 104 Nerden: izmir/almanya/bazende istanbul
|
Tarih: Prş Tem 19, 2007 4:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu ve buna benzer vakalari cok duydum,ari sokmalari,kaskin icine giren böcekler,agiza giren sinekler benim tek yasadigim ise izmir-ist arasinda giderken artci olarak öyle aval aval saga sola bakinirken,bizim motoru kullanan nejat sen kafayi egil.kocamannn bir böcek benim kaskin camina KÜÜÜÜT diye carp.ama resmen kafam 5 ile 10 cm arasi geri gitti.o koca böcegin suyu cikti benim kaskta .IGGGGKYYYYGHK en yakin benzincide durup yikadik kaski.kötü ama komikti.trajedi degildi yani.nejat önceden antremanli oldugu icin kafasini egip böcegi es gecmisti.cin arkadasim benim kanaryanin dedigi montlari iyi kapamak hatta pantolonlarin pacalarini bile kapamak lazim mümkünse köpek disi gecirmeyen paca kullanmak lazim .....sana da cook gcmis olsun kanarya. |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Prş Tem 19, 2007 4:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cok gecmis olsun, benim de kaskin tam cene hizasina gelen havalandirma kapakciginin acik olmasi sebebiyle oraya sıkısmısti. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
Toxinian Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Tem 19, 2007 5:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dikkat ettiyseniz özellikle RACING çi lerin kaskları öcük bocük mezarlığı gibidir . . .
Geçmiş olsun . . . _________________ Turgay Poyraz Yıkılmaz |
|
Başa dön |
|
|
izci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Tem 19, 2007 5:57 pm Mesaj konusu: selam |
|
|
Motor sürerken boyuna fular takmanın faydası ortaya çıkıyor yavaş yavaş.. _________________ Sakin Olmam Lazım...!!!
|
|
Başa dön |
|
|
kanarya Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Tem 20, 2007 7:45 am Mesaj konusu: |
|
|
evet.alel acele büyük harf ve noktalama işaretlerini pek kullanmayı becerememişim doğrudur.zeten bu site insanların bu tür gezilerde yaşadıklarını bütünüyle yaşadığı şekliyle sizlerle paylaşmak değilmiki.kaldıkı sitedeki yazıları incelersek hepsi bu açıdan bir felaket.bu kesinlikle bir sitem değil. specıfic yinede yazımı okuduğun için sagol................................KEYİF ALALIM KEYİFLİ KALALIM |
|
Başa dön |
|
|
funkstar Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Tem 20, 2007 7:57 am Mesaj konusu: |
|
|
hornet dedin de specific... bir model adı bu kadar mı uygun olur oturur ve güzel olur... _________________ http://serhatgursoy.com
r1200GStar |
|
Başa dön |
|
|
hornet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Tem 21, 2007 3:30 pm Mesaj konusu: Re: EŞEK ARISININ YAPTIKLARINI MERAK EDİYORSANIZ |
|
|
specific demiş ki: |
Bu arada eşekarısı deyince ben Hornet'ten bahsediliyor sandım |
Ben de öyle sandım. _________________ Murat |
|
Başa dön |
|
|
turist Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Tem 28, 2007 8:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Toxinian demiş ki: |
Dikkat ettiyseniz özellikle RACING çi lerin kaskları öcük bocük mezarlığı gibidir . . .
|
Aynen böyle demek istiyorsun galiba, buda benim kaskım.
|
|
Başa dön |
|
|
Cries_on_the_wind Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Tem 29, 2007 8:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Yazın uzun yolda ve günlük kullanımda kesinlikle kask ve mont açık bi şekilde gitmememek gerek
benim basıma ısırılmak gelmedi ama gözümün hemen yanına kocaman bi arı çarptı iyiki gözüme gelmedi gelseydi şuanda gözüm yoktu
Birde sanki bu sene daha fazla sinek ve böcek var gibi siz ne diyorsunuz ?
Saygılar. |
|
Başa dön |
|
|
aitho Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 03, 2006 Mesajlar: 354 Nerden: Şehremini/İSTANBUL
|
Tarih: Pts Tem 30, 2007 2:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun, geçen cuma benimde başıma geldi. Ama mont falanda yok sıcaktan daralmışken hepten daralttı beni haşerat Sağ omzumun arkasından iki sağlam delik, kısa bir aradan sonra tişörtümü silkelemeden tekrar giydiğim için de belimden üçüncü bir delik. Fakat arı skoru 3-0 tutunca şike yaptım motorda giderken elimi belime götürüp yakaladım ezdim serseriyi can havliyle. Köpek ısırsa bu kadar acımaz wallahi. İşkillenip acile gittim jel sürüp turp gibisin deyip yolladılar
İyi Sürüşler... _________________ '03 BMW R1150R
'02 Suzuki GSX 750 F
'04 Kawasaki KLE 500
'06 Zealsun ZS200GS
0 Rh (+) |
|
Başa dön |
|
|
Jetaime Katilimci Uye
|
Tarih: Sal Tem 31, 2007 5:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Haşeratın olduğu yerlerden geçiyorsanız, yavaş bile gitseniz vizör muhakkak kapalı olsun, yaklaşık 40 km/h ile seyir halindeyken vizörün sol yanından sol elmacık kemiğimle göz arası kısıma arı girdi.. Geldiğini gördüğümde iş işten geçmişti.. Can havliyle elimi sokmaya çalışıp hayvanı ezdim o esnada tam gözün yanından soktu... Biraz yalpalamış olsamda (çakıllı kumlu gevşek zemin dolayısıyla) güvenle durabildim..
Aklımızda bulunsun, arının soktuğu yeri sıkıp zehiri dışarı akıtın ve ardından ısırık noktasına bozuk para bastırın... Arkadaşımın yaptığı tedavi o anda buydu ve gayet başarılı oldu.. |
|
Başa dön |
|
|
|