Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
tobacco Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Tem 17, 2007 6:01 pm Mesaj konusu: Gezi Yazılarının pdf Formatında Yayınlanması |
|
|
Sayın Site Yönetimine;
Geziler-Toplantılar bölümünde o kadar çok güzel rapor yayınlanıyor ki çoğu kişi raporları soluksuz okuyor. Bu yazılar genelde rota, gezilen yerlerin tarihi, yörede gezilecek yerler, yeme içme, maliyet gibi çok ayrıntılı ve faydalı bilgiler içeriyor.
Bu tür gezi yazıları sitede pdf formatında saklansa, yayınlanan raporda ki yerleri gezmek isteyen alsa eline çıktısını (hatta arşiv yapsa) rahat rahat gezse çok güzel olur diye düşünüyorum. Hatta ve hatta bu raporlar ingilizceye çevrilse yurt dışındaki motorculara (aslında herkese) çok güzel bir tanıtım olacağını düşünüyorum.
Sevgiler&Saygılar |
|
Başa dön |
|
 |
insane Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Tem 17, 2007 7:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kesinlikle katılıyorum... _________________ Murat İŞGÖREN
XT660R
 |
|
Başa dön |
|
 |
Toxinian Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Tem 17, 2007 7:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aynen . . . _________________ Turgay Poyraz Yıkılmaz |
|
Başa dön |
|
 |
funkstar Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Tem 17, 2007 8:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
şimdi katılıyorum diyecem süper de faydalı olur hatta. ama şöyle sorunlar var. pdf in yayınlanması için web de yer lazım. bir yandan da foto yüklemek kolaylaştı bayağı. www.freewebtown.com gibi siteler var evet, ücretsiz alan veriyorlar istediğini yükle kullan sonra linkinden. ama gezi raporu yapan herkesin bu şekilde alan alması lazım. sonra pdf converter kur çevirsin, yükle, yayınla.
ama özellikle toplu gezilerde yorumlar yapılır, mesela fotolar için. abi 4. fotoda ne güzel gülmüşsün o bakış ne öyle diye bi yorum olmaz mesela. solo gezilerde de var bu yorum işi.
bilemiyorum bu yüzden çekimser kalıyorum. yoksa mantık süper, alternatif değil de ek olabilir belki bu. buraya veya word e yazdıktan sonra copy paste te olabilir. ama hem oraya hem buraya kim uğraşır? bilemem! _________________ http://serhatgursoy.com
r1200GStar |
|
Başa dön |
|
 |
tobacco Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Tem 17, 2007 9:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tabiki alternatif değil ek olarak olaması daha doğru. Mesela altugsaygili'nin son raporu gibi bir çok raporun (en son onu okuduğumdan yazıyorum) tümü pdf formatına çevirip Sitede ayrı bir yere koyulsa. Birde pdf formatına çervilen yazılar için arama arayüzü yapılsa. muhteşem olur bence.
Mesela "doğu karadeniz" diye arat, çıksın karşına 5-10 rapor çıktı alıp bir dosyaya koy atla moturuna sende gez oraları. Diğer türlü bir kağıda not et, rotayı copy-paste ile kaydet, kopuk, zor ve yarım yamalak oluyor.
İmkanlar dahilinde olursa çok mutlu olurum... |
|
Başa dön |
|
 |
funkstar Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Tem 17, 2007 9:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence rapor düzenleyenler yapsın olacak bu başlığın sonu. egemen deyip durur hep ayrı bir server ımız olsa diye. yarın kendisine bazı önerilerde bulunacağım. disk yeri sıkıntısı v.s doğabilir bence şu anki yapımızla. _________________ http://serhatgursoy.com
r1200GStar |
|
Başa dön |
|
 |
Toxinian Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Tem 17, 2007 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Olmadı ScreenShot ve makaslama... _________________ Turgay Poyraz Yıkılmaz |
|
Başa dön |
|
 |
insane Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Tem 18, 2007 5:25 am Mesaj konusu: |
|
|
herkesin pdf den anlaması falan zaten beklenmez de geziyi yapan bunu word bile yapsa olur bence... İlla pdf olsun denirse de word to pdf falan gibi programlarla basit bir dönüşüm yapılabilir... Alan olayı da kısa süreliğine rapidshare vs üstünden haledilebilir. _________________ Murat İŞGÖREN
XT660R
 |
|
Başa dön |
|
 |
flyfish Site Admin

|
Tarih: Çrş Tem 18, 2007 6:32 am Mesaj konusu: |
|
|
alan sıkıntımız yok
word de webmaster@ikiteker.org adresine gonderlimis her turlu dokuman itina ile pdf yapılıp siteye eklenebilir.
ha beni birde pdf convert ile ugrastırmayıp direk pdf gonderirseniz tadından yenmez  _________________ Egemen Ergel
Honda Foresight 250 - pirpir
İstanbul
www.webevi.com
Deneyim hicbir zaman yanilmaz, yanilgiya düsen yalnizca kendi
sonuçlarini doguran ve nedeni deneyimleriniz olmayan kararlarinizdir. |
|
Başa dön |
|
 |
|