Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
xbiker Tecrubeli Uye
Kayıt: Jun 09, 2005 Mesajlar: 680 Nerden: İstanbul-Çanakkale
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 11:24 am Mesaj konusu: |
|
|
_________________ Vural Çelikoğlu
-. MOTOZAR .-
"hoc volo, sic iubeo, sit pro ratione voluntas" |
|
Başa dön |
|
|
furiousangel Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 11:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Eline sağlık Cihan, sanada sağlık Vuraltos fotos..
Hadi devamını bekliyoruz.
Bunu saymayız oturmaya da bekliyoruz.. |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 12:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Siz biraz daha bekleyin bakin neler geliyor. Zonda'lar (pardon valedelo'lar) birbirine nasil ve neyle baglidir?
El cevap : "yurekten baglidir" olacak ama nasil? Azzz sonra resimlerle... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
xbiker Tecrubeli Uye
Kayıt: Jun 09, 2005 Mesajlar: 680 Nerden: İstanbul-Çanakkale
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 12:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet Abi, (t)ikiteker otelde bölümünü es geçmeyelim lütfen, afişe edilmiş gurup fotoğrafları isterük... _________________ Vural Çelikoğlu
-. MOTOZAR .-
"hoc volo, sic iubeo, sit pro ratione voluntas" |
|
Başa dön |
|
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 12:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Anaaa Ahmet abide delilleri koyacak şimdi. _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
cocacoIa Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 12:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Necdet Abi affet beni
Necdet Abi'nin günlüğü
GS çi dede ...Çanakkale harbine GS le katılmış öyle dedi valla işte ispatı...
|
|
Başa dön |
|
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 12:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mehmet olum bu akşam Fenerbahçede otobanda seni çidiğimden fazlasını edicem bekle gör. ehehehehe. _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 12:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bir kaç resimde ben koyayım. Her ne kadar benimkiler delil niteliği taşımasada.....
_________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
cocacoIa Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 12:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çanakkale'nin girişinde o yağmur altında bizi karşılayan,sonra tüm zamanını bize ayırıp Çanakkale'de nerde yenilir, nerde içilir, nerde eğlenilir bize rehberlik eden gülümsemesini hiç eksik etmeyen oradaki tüm ikitekercilerle bizi tek tek tanıştıran Sevgili Vural'a (Xbiker) ne kadar teşekkür etsek azdır...Kendini parçaladı bizi gezdirmek eğlendirmek için...Ama biz nankör çıkıp kendisini komisyonculukla itham ettik :p...
Bütün o işlerinin arasında ofisinde bizi ağırlayıp nefis peynir tatlısı ikram edip ertesi gün tüm zamanını bize ayırıp ikitekercileri toplayıp şehitlik turu organize eden Sevgili Ahmet Abi'ye (VAP) ne kadar teşekkür etsek azdır...
Yine biz nankörler otelin bahçesinde buluşacağımız yere 1 saat rötarlı geldik...üstüne CBR'ın egzozuyla otelin bahçesinde ayarsızlık yaptık...
Bütün geç kalmamız Necdet Abi'nin horlamasından uykusuz kalmamızdandır :pppp
Çanakkale'deki Köfteci Erdal'a nefis köfteler için çok teşekkür...Ayrıca bir pantolon değişimi hikayemiz var ki resimlerden farkedersiniz...Pantolon için teşekkür Erdal umarım sende rahat etmişindir...
Bize zaman ayırıp gece yarısına kadar sohbet eden sonra yalnız bırkamayıp çorbacıya giden Halil (Chaos),Hakan Can ve arkadaşlarına,ertesi gün şehitlik gezisinde bize eşlik eden tüm Çanakkale ikitekercilere çok çok teşekkür ederiz... |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 1:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
cocacoIa demiş ki: |
Necdet Abi'nin günlüğü
|
Hani nerede Alcitepe'de yemek yemeyecegini soyleyip de, sonunda tam kalkmak uzereyken icerden elinde geldigi tabak?
Necdet'im kusura bakma ben yapmadim, makina cekmis...
_________________ Sevgiler.
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 1:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yogun gecen bir haftanin sonuna dogru insanin calisma mekaninda is disindaki arkadaslariyla birlikte olmasi kadar keyifli bir İŞ ORTAMI dusunemiyorum.
Bursa, Bandirma ve Istanbul'dan gelen arkadaslarimizla bir IKITEKER pozu
Ofiste sohbet falan derken, arkadaslar otellerine yerlesmek v.s. icin ayrildilar. Aksama biryerlerde bulusma ve bulusacaklari yeri de bana bildirmeyi vaad ederek. Tabii o sirada da sabah nerede ve kacta bulusulacagini da bildireceklerdi (malum şahıs kendini ifşa eder herhalde artik ).
Neyse ufak bir unutkanlik sebebiyle aksamin es gecilmesi, sabah da kacta ve nerede bulusulacaginin bilinmemesi sebebiyle ben sabah 8'de Vural'i uzulerek uyandirmak durumunda kaldim. Ve anladim ki bizim otelin bahcesinde saat 09:30'da bulusulacakmis. Hemen hazirlandim ve bahcedeki Turuva At'imizin yaninda teyimi alip, basladim beklemeye (09:20);
Toparlanmamiz, motorlarin test edilmesi ve bu arada da sevgili Eren'in (PALA) kendi motorunun anahtarini kaybetmesi ve aranmasi falan derken (11:00) oldu;
ve bizi Gelibolu yarimadasina gecirecek minik feribottayiz! (11:30);YAŞASIIIN !!!
Sonucta mutlu mutlu gectik karsiya ama gitmek ne mumkun. VaLadelo "ııh, ben gitmem" diyor! "Benzin, hava filitresi, katil usta" falan derken anladik ki bu cins motorlarda baglilik gezi bitene kadar degil, mezara kadar KALPTEN olurmus...
Yapistilar ayrilmiyorlar, hareket etmemiz (13:00),
Eh biz de sabah kahvaltisinda bulusup (!), oglen yemeginde(!) yola koyulmaya karar verince, birbirlerine destek veren Zonda'larin arasina girmeyip, dolmalari daha tencereden yeni cikmis midyecinin basina usustuk (yemekten aklimiza resim cekmek gelmedi ).
Neyse hemencecik cabucanak(!) islerimizi bitirip yola koyulduk ve geldik Alcitepe'ye ama bu arada da ByPass'la ilgilenen arkadaslarimiz acikmislardi, verdik bir mola daha
Alcitepe meydaninda;
Kasklar ByPass'cilarinyediklerini dikizlerken...
Oradan da ver elini Abide, demiratlarin Saygı Duruşu;
Arkadaslar, iyi ki varsiniz ve iyi ki geldiniz de ekrak karsisindan kalkip birlik olabildik.
Yalniz bunu saymiyorum/z, zira dogru durust gezemedik yarimadayi, biraz daha bol vakitte, daha guzel gezmek umidiyle... _________________ Sevgiler.
|
Başa dön |
|
|
taner Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 1:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ne eğlenceli bir rapor, herkes bir şeyler yazıp ekliyor , fotoğraflar ve fotoromanlar çok güzel... Bekliyoruz devamını... Fotoğraf üstadlarının ortamda olduğu da her halinden belli oluyor
Fotoroman dedim de geçenlerde "İz" isimli çok sevdiğim kanalda "fotoroman"larla ilgili bir kısa belgesel vardı... Türkiye'de bir dönemler çok popülermiş, ben de hayal meyal hatırlıyorum... _________________ Taner Üstün
Honda XRV 750 Africa Twin'03
yol gidilmez yaşanır |
|
Başa dön |
|
|
altugsaygili Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 2:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
su baloncuk ici yazilar cok hosuma gitti...
guzel eglenceli bir tur olmus
_________________ sevgiler
Altug SAYGILI
1150RT
Xcity 250 |
|
Başa dön |
|
|
Sedaseda Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 2:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
müthiş ya size gıbtayla bakıyom |
|
Başa dön |
|
|
Mr_sIrItIk Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 21, 2006 2:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
kaldigimiz yerden hizlica devam edelim nerde kalmistik hah burda
Otele varip esyalarimizi biraktik. Sagolsun vural bizim icin cok guzel bir program hazirlamisti. Once ahmet abiyi ziyaret edip sonra da kofte yemege gidecektik, sonrasi da Allah kerim. Yolda epey islandigimiz icin bazi tatlisu motorculari tarafindan taksi tutup devam etme fikri onerildi ancak benim gibi gercek motorcular tarafindan kabul gormedi (Yalandan kim olmus )
Tekrar motorlara atlayip kolin otele dogru yola koyulduk. Sagoldun ahmet abi bizi cok sicak karsiladi.
Ahmet abinin yeni yaptirdigi afisimizin onunde topluca bir poz cektirdik
ahmet abi sagolsun bizi ac acikta birakmadi
dindurmali firinlanmis peynir tatlisi pek guzeldi canim
Tatli cok guzel olsada ac motorcu kafilesini doyurmasi beklenemezdi, biz de icgudulerimizin pesinden canakkalenin en eski motorcularindan Kofteci Erdalin yerine gittik.
Otelden ayrilirken
Buradaki aktiviteler ile ilgili yeterince resim gordunuz sanirim. Ben yine de sembolik olarak bir resim koyayim
Erdalin yerinden ciktiktan sonra su meshur truva ati ile hatira pozu cektirmek icin iskeleye iniyoruz. Vural burda birbirinden yaratici pozlar cekerek sanatini konusturuyor
devami geliyor... |
|
Başa dön |
|
|
|