Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
BaSuT Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 14, 2006 11:14 am Mesaj konusu: BaSuT'tan Duyuru |
|
|
Arkadaşlar, Dostlar,
Ne iyi ettiniz aferin size. Hepinizi küçüğünüzden büyüğünüze kadar hepinizi tebrik ediyorum...
İnanın "BaRa" ile sorunlu günlerimi bile özlettiniz bana (Canberk'le sorunum yok çok şükür )
14 Mart Saat 13.00 itibarı ile 1 ay süre ile siteye uğramama kararı aldım.
Umarım didişenler kına yakarlar..... Umarım döndüğümde eski sükuneti bulurum... Umarım tamamen ayrılmak zorunda kalmam... |
|
Başa dön |
|
|
coolrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 14, 2006 11:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Abi hakikaten lüzum yoktu buna. Evet, yorulduk, işi gücü bıraktık, bırakıyoruz, ikitker mesaisi yapıyoruz, ama sonu iyi olacak, sitenin "mayasında" kötü niyet yok, çünkü.
Alınganlık var, öfkelenip yüzlerce kişinin yazdığımızı okuduğunu düşünmeden mesaj atmak da var. Bu da, sitenin bizi hep yoran yanı değil mi, zaten?
Bir ay ayrılığa gerek yok. "Sorunlu" başlıklar belli, biraz uzak durursun yeter. Sanma ki sen olmayınca, sukunet olacak... Bir ay ayrı kalmanın ne alemi var o halde ? _________________ 72' Ahmet ERTÜR
70' BMW R 75/5 (Yorgun Frolayn)
05' BMW R 1200 GS (Sarı Şekerim)
05' Kanuni 125 Cheetah (Kara Uçurtma)
CR'dan güvenli sürüş önerisi: Motorumuzu bir gün çocuğumuzun sürmesini isteyeceğimiz gibi sürelim! |
|
Başa dön |
|
|
maximus Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 14, 2006 11:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Su anda VAP ile cepten baglandim eskihisar feribotundan oguz abime destegimi gonderiyor ve onunla beraber oldugumu soyluyorum.
Not: yukarida bahsi gecen VAP Internet baglanti seklidir Ahmet abi ile alakasi yoktur _________________ Bora Çalık
Bursa
640 Adv. |
|
Başa dön |
|
|
nwanda Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 14, 2006 12:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
tam da tıp bayramında tam bayramlık bir çelişki değil mi.... haklı tepkini saygıyla karşılıyor, senin ve tüm tıp camiasının bayramını kutluyorum bu arada... _________________
Erkan Ağırbaş
Istanbul
1150ADV |
|
Başa dön |
|
|
cadaver Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 14, 2006 12:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim okumak zorunda değilsin sende o topiclere bakma diyebilirsiniz, ki öyle diyeceğiniz de malum.
Şu forumlar a bir baksanıza ilk 10 topic hemen hepsi aynı, üstelik genel bölümünde, bu gidişe bir tepki göstermek lazım.
Basut un tepkisini yerinde buluyorum ve şu an aynı eylemi ben de yapıyorum, görüşmek üzere _________________ İsmail HATİP
DeeLee6yüzeLLi
The old racin rule; "When in doubt, GAS IT" |
|
Başa dön |
|
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 14, 2006 12:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tepkilerinizi bir daha gözden geçirseniz seviniriz. Bu tür bir tepki geride kalan bizleri güç durumda bırakıyor. Ben kendi adıma önüne gelenle kavga etme sevdasında olan ağzından çıkanı kulağı duymayan bir adam olduğum kanısında değilim. Lütfen acele alınmış olduğunu düşündüğüm bu kararınızdan vazgeçin. İkitekere bir göz atmadan gün geçermi!? _________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş) |
|
Başa dön |
|
|
motoist Tecrubeli Uye
Kayıt: Feb 02, 2004 Mesajlar: 688 Nerden: Tuzla / İstanbuL
|
Tarih: Sal Mar 14, 2006 12:40 pm Mesaj konusu: Re: BaSuT'tan Duyuru |
|
|
BaSuT demiş ki: |
Umarım didişenler kına yakarlar..... Umarım döndüğümde eski sükuneti bulurum... Umarım tamamen ayrılmak zorunda kalmam... |
Senin gitmen ile bişeyler değişmez. Zamanı gelince zaten sular durulur.
Sitede de evirm teorsi yaşanıyor. Çatışa çatışa gelişiyoruz.
Ya da hükümetin her olay olduğunda tekrarladığı gibi "Birileri düğmeye bastımıştır". Düğmeden ellerini çekince olaylar biter.
Yine de güzel yapmışın valla. Baksanıza bu tartışmalar başladığından beri biçok aktif katılımcı ortalıktan sıvıştılar. Kim olduklarını da biliyom ben onların da neyse.....
Yazılanları da okuyorlar ben biliyorum ama hiç ses soluk çıkarmıyorlar.
Çünkü sol taraftaki sütunda eskiden 20-30 kişi olurken şimdi 100 kişiye yaklaştı sürekli bağlı kalanlar. Demekki küsüp gidenler kadar hararetle takip edenler de var (örnek BEN )
Yani bu işin reytingimize bayaa katkısı oldu.
Hani evde anne baba kavga ettimi ortadan kaybolmak en iyisidir ya, basut da onu yapıyo şimdi. İyi de kardeşim bunu sessiz sedasız yapsana.
Hani sevmediğn birisi evinin kapısını çalar da sen de içerden "Evde yokum" dersin ya işte ona benzemiş senin yaptığın. Tam basut usulü.
Bak şimdi çok dikkat çeker bu. Tartışma konusu olur. _________________ Ahmet NesiL "78
1998 DragStar 650 (Satıldı)
2004 V-Strom 650 (Satıldı) |
|
Başa dön |
|
|
Nicky_thick Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Mar 14, 2006 1:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oğuz sana yürekten katılıyorum. Motosiklet ve motosikletli yaşam haricinde her türlü geyik yapılıyor. Burası insanların hırslarını egolarını tatmin ettikleri bir platform olma yolunda. Çok yazık, eskiden büyük bir keyifle girdiğim bu sitede ben şimdi 3-5 kişinin kısır çekişmelerini izlemek zorunda değilim ki. İnsanlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Ertan ŞENYÜKSEL |
|
Başa dön |
|
|
coolrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 14, 2006 3:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Ertan, henüz ikiteker anlamında, anlaşılan yolun başındasın. Karamsarlığa kapılma. Sadece, rahatsız eden başlıklardan uzak dur yeter, yoksa bu kaçıncı türbülans kapıldığımız, sayısını dahi unuttum.
Evrildiğimize ben de inanıyorum. O yüzden, sitenin sizi eğlendiren bilgilendiren taraflarına konsantre olun, şimdilik.
Başka motor grupları var ama benim için başka "ikiteker" yok . Uzaklaşmak çözüme katkı sağlamaz. _________________ 72' Ahmet ERTÜR
70' BMW R 75/5 (Yorgun Frolayn)
05' BMW R 1200 GS (Sarı Şekerim)
05' Kanuni 125 Cheetah (Kara Uçurtma)
CR'dan güvenli sürüş önerisi: Motorumuzu bir gün çocuğumuzun sürmesini isteyeceğimiz gibi sürelim! |
|
Başa dön |
|
|
Canberk Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 14, 2006 6:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
ağabey..
sevgi ve saygıdan öte, isterim ki uzlaşmaya katkın olsun.. çünki sen kalitedeki bir insan en azından dinlemeyi biliyor..
öte yandan hak vermiyorda değilim, çünki ok yaydan çıkıp sağı-solu yıkmaya başladı bile..
ama reyting bu.. televole milleti olmuşuz bi kez.. belkide bu durum, daha önce yazıldığı gibi üye katılım sayısını artırdığından mahallemize yararlı olur..
Kim bilir be abey?!!!
Saygılıyım fikrine..
Ve sana..
Sevgilerimle... |
|
Başa dön |
|
|
corekotu Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 14, 2006 11:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu hengameden muhakkak ikiteker.org için olumlu bir şeyler çıkacaktır. Bu güzelim yasaksız ortamdaki doğal çatışmalar ikitekeri geliştirir. Yaşanan bir süreç. Karamsar olmamaya çalışalım. İnanın ki ikiteker kötüye gitmez... _________________ 1200 GS
Tolga Saraç
En son corekotu tarafından Çrş Mar 15, 2006 9:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
gagagotti Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 15, 2006 6:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
sizi özleyeceğiz
umarım bu sıkıntılı durumda çabucak biter
basut-oğuz bey |
|
Başa dön |
|
|
ero__ Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 15, 2006 7:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben ozlemeyecem...
Nasil olsa msn diye bisi var |
|
Başa dön |
|
|
Teoman Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Mar 15, 2006 10:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kx in rodajı bitti galiba Ben de WR alınca küsecem herkese ,vur kendini dağlara hesabı _________________
|
|
Başa dön |
|
|
Easyrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 16, 2006 9:17 am Mesaj konusu: :) |
|
|
Teo demiş ki: |
Ben de WR alınca küsecem herkese ,vur kendini dağlara hesabı
|
Hadee lennnn, zaten yüzünü gören cennetlik. Yoksun ortada.
Oğuz, ısırırım !!!!!
Sevgiler... _________________
Easyrider
Can ŞENER, Ankara.
Yamaha Fazer FZ6 '06 - "Scarlet"
"Yamaha Ya Hiç.."
"O'nun Süvarisi"
Member Of Chamber |
|
Başa dön |
|
|