Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Pts Ağu 11, 2003 6:53 am Mesaj konusu: gezi filmleri
mutlaka bir çoğumuz motosiklet videolarından görmüşüzdür..video sürücünün göğsüne monte edilen bir kamera ile filme alınmıştır..benim merak ettiğim, bu tip kameralar nereden temin edilebilir..bu tip derken aklımdan geçen, en fazla yumruk büyüklüğünde olan, sürücüyü rahatsız edecek kadar ağır olmayan, uzun çekim süresine sahip, mümkünse ses kaydı da yapabilen bir cihaz..internette biraz baktım ama bildiğimiz el kameraları dışında pek bir şey bulamadım..bunların arasında güzel opsiyonlar da var ama oldukça pahalılar..düşüncem, gezilerimizi kayda alabilmek..bilgisi olanlar bi fikir üretsinler bakalım
Tarih: Cmt Oca 09, 2016 11:30 am Mesaj konusu: Re: gezi filmleri
Goblin demiş ki:
mutlaka bir çoğumuz motosiklet videolarından görmüşüzdür..video sürücünün göğsüne monte edilen bir kamera ile filme alınmıştır..benim merak ettiğim, bu tip kameralar nereden temin edilebilir..bu tip derken aklımdan geçen, en fazla yumruk büyüklüğünde olan, sürücüyü rahatsız edecek kadar ağır olmayan, uzun çekim süresine sahip, mümkünse ses kaydı da yapabilen bir cihaz..internette biraz baktım ama bildiğimiz el kameraları dışında pek bir şey bulamadım..bunların arasında güzel opsiyonlar da var ama oldukça pahalılar..düşüncem, gezilerimizi kayda alabilmek..bilgisi olanlar bi fikir üretsinler bakalım
sevgiler
12 yil aradan sonra cevap veriyorum sevgili Orkun, gopro Teknoloji senin ihtiyalarina ancak cevap veriyor, ne edeyim _________________ Deniz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız