Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Invisible Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 19, 2005 6:32 am Mesaj konusu: |
|
|
AMA (http://www.ama-cycle.org/) çapında bir oluşum haline gelmek özveriyi, çabayı, yılları alacak birşey. Daha çok gönül işi, en azından başlangıçta..
Hemen AMA olalım demek zaten mümkün değil. Ama o doğrultuda adımlar atılması başka bir konu.. En büyük engel, geçmişte yaşanan tatsız örneklerin kafalarda yer ettiği duvarlar.
Kurumsallaşma belli bir boyuttan sonra devamlılığı sağlamanın, büyümenin, daha doğru işler çıkarmanın tek çözümüdür. O zaman şimdi yaşanan bir çok sorun yaşanmayacaktır.
O zaman Sinan ve Hido'nun çabaladığı dergi devamlılık kazanır.
O zaman belki bir lokalimiz olur.
O zaman münferid grupların verdiği eğitimler bütünsellik kazanır.
O zaman "köprüden geçiş ucuz olmalı" dendiğinde karşılarında bri muhtap bulurlar..
O zaman, zo aman uzar bu liste..
Peki "Federasyon var kardeşim ne gerek var böyle oluşumlara?" Efendim, Federasyon başka birşey. Federasyon'un asli amacı motosiklet kullanımı ile ilgili her konuya el atma mercii değildir. Şimdi o konuda boşluk olduğu için sağolsun, el atmaya calısıyorlar.
Neyse ben de "sanki yarın bu konuda birşeyler yapackamışım gibi" yazıyorum Temenni bunlar elbette..
Bir de tabii yine her zaman olduğu gibi konu başlığı ile alakasız yerlere getirdik konuyu..
Çok kurumsal bir barışma oldu vesselam. |
|
Başa dön |
|
|
SilinmisUye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 19, 2005 8:09 am Mesaj konusu: |
|
|
Her ikinizin de bu olayı bizlere yakışan şekilde tatlıya bağladığınız için çok mutlu oldum. Her ikinize de kucak dolusu sevgiler, saygılar. Bize yakışan işte buydu. Süpersiniz. |
|
Başa dön |
|
|
denizbozaci Tecrubeli Uye
Kayıt: Feb 15, 2004 Mesajlar: 185 Nerden: Kocaeli/Değirmendere
|
Tarih: Pts Arl 19, 2005 9:39 am Mesaj konusu: |
|
|
Her iki arkadaşı da kutluyorum. BARA arkadaş yanlışını güzel bir özürle süslediği için, BASUT arkadaşı ise bu güzel özürü daha güzel bir kabul mesajıyla süslediği için. Bizim sitemize yakışan budur. Sitemiz arkadaşlıkların daha da pekişmesi içindir. Böyle kırgınlıkların bir daha yaşanmaması dileği ile.
Sevgiler _________________ Deniz Bozacı
0.536.515 21 16
denizbozaci@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
|
flyfish Site Admin
|
Tarih: Pts Arl 19, 2005 12:41 pm Mesaj konusu: toplum zekası mı zeki insanlar topluluğumu :) |
|
|
kimi zaman öyle gelişmeler olurki. ulen doğru yoldayız galiba diye bağırası geliyor insanın. (hatta gözleri bile doluyor fırk )
neyse az müdahaleci olmanın , arkadaşlarımızın kendi iradeleri ile kendi sorunlarını çözmelerinin önünü açmanın meyvaları bunlar diye düşünüyorum. eh zeki insanlar topluluğu olunca da yaptırımlar yerine zeka ile çözümlenebiliyor her türlü mesele...hayt huyt ederek, iktidar erki kullanarak değilde konuşarak, anlayarak, dinleyerek sorun çıkartan ama sorunlarını da halledebilen bir topluluk olmak ne kadar güzel...
temelini attık, yeşerdik fidan olduk ve zamanı gelince ulu bir çınar olmak için devam ediyoruz büyümeye..
ancak şunu da bir tarafa atmayalım. emeklemekten taytay durmaya yeni geçmiş bir oluşumun dörtnala koşmasını beklerken sabırlı olmamız lazım. ne güzel güvenle adım adım büyüyor ve serpiliyoruz. ama dörtnala koşmak için kırbaçlamayalım kendimizi derim ben. nasıl olsa zamanı gelince şaha da kalkarız, dörtnala da koşarız. ama bunların kendi doğal gelişimimiz içerisinde olması bence en sağlamı olacak....
Egemen Ergel
Honda vfr800fi
İstanbul |
|
Başa dön |
|
|
xbiker Tecrubeli Uye
Kayıt: Jun 09, 2005 Mesajlar: 680 Nerden: İstanbul-Çanakkale
|
Tarih: Pts Arl 19, 2005 12:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
İlk +1 'imi yazıyorum..
Egemen Abi....
+küsürat....... _________________ Vural Çelikoğlu
-. MOTOZAR .-
"hoc volo, sic iubeo, sit pro ratione voluntas" |
|
Başa dön |
|
|
serhatizm Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 19, 2005 1:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Böyle şeyyy olamazzzzz.... fılm boyle bitemezzzzzzzzz!!!!
hayır hayırr.. mılletın hevesını kırdınız.. merakla takıp edıyordum nolcak dıye..
yapılırmöı bu bee bara abı basut abı olmadı..
reytıng kaybettınız
BRAVOOOOOOOOO _________________ **************************************
SİLAH ÜRETEN EMEKLİ PROFESOR, INSANLIGI SEYREDERKEN EMEKLİ MAAŞINI RAHATCA YERMİ?
*************************************** |
|
Başa dön |
|
|
Invisible Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 19, 2005 2:38 pm Mesaj konusu: Re: toplum zekası mı zeki insanlar topluluğumu :) |
|
|
flyfish demiş ki: |
ancak şunu da bir tarafa atmayalım. emeklemekten taytay durmaya yeni geçmiş bir oluşumun dörtnala koşmasını beklerken sabırlı olmamız lazım. ne güzel güvenle adım adım büyüyor ve serpiliyoruz. ama dörtnala koşmak için kırbaçlamayalım kendimizi derim ben. nasıl olsa zamanı gelince şaha da kalkarız, dörtnala da koşarız.
|
Zamanı geldiğini nasıl anlayacağız Egemen... Cebi biliyorsun, zamanı geldiğinde mesaj çek..
Basut yeter artık sen de bak sorunlar çözüldü bu Maksmus'u da kapıp getir artık.. Balık zamanı diyorum!! |
|
Başa dön |
|
|
BaRa Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 19, 2005 4:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoopp... balık varsa rakı benden.. |
|
Başa dön |
|
|
SilinmisUye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 19, 2005 4:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zamanı gelince ben sana şeyederim İnvi,
Rakı dediniz de aklıma geldi. Yaş üzüm rakısı olmazsa içmem. |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts Arl 19, 2005 4:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
SedatGuven demiş ki: |
"Yaş" ile "kuru" üzüm arasındaki farkı nereden ayırt ediyorsunuz? Haydi bakalim buyurun... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
deserteagle Tecrubeli Uye
Kayıt: Non 0, 0000 Mesajlar: 1056 Nerden: Istanbul, Kirklareli vs.
|
Tarih: Pts Arl 19, 2005 6:33 pm Mesaj konusu: |
|
|
VAP53 demiş ki: |
SedatGuven demiş ki: |
"Yaş" ile "kuru" üzüm arasındaki farkı nereden ayırt ediyorsunuz? Haydi bakalim buyurun... |
Anlatilamaz abi, yaşamak gerek. Ben denedim, gercekten de güzel olmuş. |
|
Başa dön |
|
|
AKIN Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Arl 19, 2005 7:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok bişiler yazmasam da, siteyi takip ediyorum, zaten takip etmemin sebebi de bu galiba; burdaki insanların birbirine son derece saygılı olmaları, diğer sitelerde eksik olan şey yani... He bi de insanların ortalama bilgi seviyesi.
En içten samimiyetimle hepinizi ayakta alkışlıyor ve selamlıyorum. |
|
Başa dön |
|
|
Donald_Duck Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 20, 2005 3:29 am Mesaj konusu: |
|
|
"Yas uzum rakisi" dedikleri sey "Grappa"dir. Hasosunu kuzey Italya, Guney Almanya, Avusturya ve Isvicre de bulursunuz. Yalniz uzumden degil baska meyvalardan da yapilir. Ben uzumunu tercih ederim o baska...
Raki dedigin dandik kuru uzumden yapilir. Tehirdag pavlikasinda yapilanin icinde daha az tezek, torpah ve agac dali vardir. Dandik olmayanindan yapilana Uzo derler... Komsuda piser... Onunda muhtelif marka ve kalitesi mevcuttur elbette. Ben Mastika markayi tercih ederim...
Kafam iyi, az once bir Rum lokantasinda kandili sondurdum... Dogum gunum bu gun... FYYFFs, diyor, hepinizin saglikla benim yasima gelip aynen devam etmenizi diliyorum...
Amcaniz Donald. |
|
Başa dön |
|
|
BaRa Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 20, 2005 4:51 am Mesaj konusu: |
|
|
emmiii... iyiki doğdun be.. topic yaptım bunu
rakı mevzuat yönetmenliği yapılırken söyleyelimde senide çağırsınlar..
şimdi rakı hakkında hikayem var.. Beykozda Hasan diye bir arkadaş var. Kimyager. Ozamanlar basket takımının en hızlılarından.. çita gibi ama 2.05m her neyse bunlar kafaya takıyorlar, rakının formulu malüm. yaparız len diyolar ve koyuluyorlar işe. okuldan damıtma araçları falan getiriyorlar. hammadde temin ediyorlar. ve yapıyorlar rakıyı.. Ben içmedim. önce siz deneyin ben bidahasına gelirim dedim.. ve güzel bir alem başlıyor rakı biraz sert te olsa.. erkek işi olm bu, harbi rakı böyle olur aldatmacaları falan yani..
SONUÇ: ertesi gün beykoz devlet hastahanesine ziyarete gitmece..
ozamanlar öğrenciyiz tabi, sigara parasını zor buluyoz, bide ortam kalabalık tam 6 kişiler.. o yüzdeen çiçek pasta falan götüremedim.. (Barış sormasın diye peşinen söyledim.. ) |
|
Başa dön |
|
|
Invisible Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Arl 20, 2005 6:12 am Mesaj konusu: |
|
|
DD, Grappa'dan farklı oalrka bildiğimzi rakıyı da yaş üzümden yapmışlar. Çok farklı dğeil ama benim çok hoşuma gitti.. Rekabet ortmaının gözünü seveyim en güzle rakıalr cıktı bir anda.. (Bu arada altınbaş kayboldu ona şaşırdım, gören var mı?)
Demek yaşgünün? Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu ve elbetet kazasız belasız bol sürüşlü motorlu yollara DD... Cümlenden hemen çakır olduğun anlaşılıyor. Çakır halini sevdim...
Evet rakınin kimden olduğu cıtkı. Balık ta bulrusak iş bitti..
Sedat özleidm seni.. |
|
Başa dön |
|
|
|