Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Bizim mesaj kaynamasın, yeni 125'lik 2 zamanlı capon yarış cihazları var mıydı?
Sayin CarlGustav efendi,
2 zamanli capon yaris motoruna, kros motorlari disinda rastlamadim. Ozellikle Kawasaki ve Honda'nin zengin standlari vardi. Keza KTM'in de oyle. Ama pist yarisi icin uretilmis capon motoru yoktu "mağalasef".
Pist icin uretilmis 2 zamanli 125'liklere 2 ornek verebilirm ki ikisi de yeni tasarimlardi:
Derbi 125 GPR ve bunun ciplak versiyonu, tek silindirli, 2 zamanli.
Ve karenaj tasarimini Mille R'dan alan yeni Aprilia RS125:
(elbette 33HP'lik, tek silindirli ayni Suzuki motoru ile) ilk defa kendisini gosteriyordu...
Ayriyeten, gercekleri carptirmayalim. O gezide kullandigin motoru dunya alem biliyor. Bena istemedigim seyler ispat ettirtme lutfen, uzerim, yara yaparim. Buyrun Sanco'nun gercek motoru
Arkadasim, sanalligin artik burama kadar geldi. Bu ne yahu, sanal sanal fotosop yapmissin...(?) Isyan ediyorum bu duruma, burada bu kadar adamin arasinda bana bunlari da soylettin. Bak ben simdi fotosop olmadan ispatlayayim senin aldigin egitimi:
Efeem bakiniz, bu Don Kisot adami aslinda motora kasksiz falan biner. Guvenlik muvenlik diye atip tutar ama "kizlar kendisini tanimiyor" gibi bir iddia ile sadece aynali gozlukle motora biner(gozleri gorulmedigi icin etrafi daha iyi kesiyormus). Iste egitim alirkenki fotografi:
Gordugunuz gibi diz surtecegim derken yerlerde surunmus...
Oysa ki bana bakiniz:
Kafada kask var, vizoru de indirmisim, motorun onunu de teyyare yapmisim:
Bir de su viraj alisin zerafetine bakin:
Arkadasim, sanirim bu kadar kafidir sana. Daha fazla uzatirsan ayrilicam valla. Istedigin bicimde mesaj at sana ama attiktan sonra kacip gitme, gel oturup iki kalem pirzola yiyelim. Bir de ne o oyle Bruksel'e falan gitmissin, sIkiyosa gelsene Berlin'e, biraciya goturiim seni, kozlarimizi paylasalim. Mesaj at bana, ozelime at, burayi daha fazla kirletmeyelim, bekliyorum.
kafa karenaji 600RR a ne kadar benziyor ,ozellikle on farlar
elinize saglik arkadaslar tum fuari gezdik sayenizde _________________ sevgiler
Altug SAYGILI
1150RT
Xcity 250
Tarih: Çrş Arl 07, 2005 8:10 am Mesaj konusu:
Yukarıdaki 125'lik sport Derby Korlas'ta satılıyor, çok hoş bir tipi ve tasarımı var ama fiyatı 8.500 YTL, 8.5 milyar yani... _________________ Barış Demirağ
İstanbul
V-twin
Yukarıdaki 125'lik sport Derby Korlas'ta satılıyor, çok hoş bir tipi ve tasarımı var ama fiyatı 8.500 YTL, 8.5 milyar yani...
Tahmin edebiliyorum cunku gecen yaz sonunda Piaggio distributoru Ferco, yine ayni gruba ait Derbi'den bir kac motor getirmisti. Bu da tahminen onlardan birisidir. 8.500YTL'ye leş razing almak varken 2 zamanli 125'ligi kim ne yapsin...
FJR Otomatik hakkinda bir sey ogrendim; hani bizim Don Kisot uzerine oturmus ve soyle kalakalmisti ya:
Debriyaj kolu yokmus ama vites hem elden hem de ayaktan degistirilebiliyormus. Yani vites pedali yerinde duruyormus. O da vites kutusuna elektronik olarak bagli imis...
Tarih: Çrş Arl 07, 2005 9:35 am Mesaj konusu:
sinanozgen demiş ki:
Size yukarida bahsettigim Michelin'den hava odasiz lastik, bir Piaggio X8'e takili idi:
Bu lastik cok ilgimi cekti, dublex'ten sonra cok onemli bir devrim olabilir, gelecekte bir standart bile olabilir. Acaba iki kisi ve tek kisi kullanimda sertlik ayari icin nasil cozum uretecekler gelecekte
Bir (Michelin olabilir) lastik firmasinin bu tarz lastikleri arabalarda da test ettigi bir web sitesi gormustum bir ara, agir arabalarda bile test etmisler.
Harika bir rapor olmus, ikinizi de tebrik etmek isterim, birbirinizle paslasmaniz ve atismalariniz bile muhtesem...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız