Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 01, 2005 9:38 am Mesaj konusu: |
|
|
28 Ekimden beri ilk kez internet bağlantısına kavuşabilidim. Dolayısıyla yazılanları okuma fırsatı ancak buldum.Yazılanları okudukça inanın çok duygulandım. Gerçekten çok güzel bir organizasyon oldu. Bu organizasyonun temelini oluşturan arkadaşlarım olan Ankara kanadı Mehmet BİNLİ abime ,bizden uzakta olmasına rağmen kalbiyle ve desteği ile yanımızda olan Ahmet PINAR abime ve Demir Atlarına atlayıp kar demeden, yağmur demeden ,soğuk demeden böyle anlamlı bir organizasyona hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak eşleriyle veya kendi başına katılan dostlarıma ve Ankara'da ki korteje katılan tüm dostlarıma çok teşekkür ediyorum. _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 01, 2005 10:21 am Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada hazır interneti bulmuşum biraz daha devam edeyim.
Bu gezi esnasında beni en çok etkileyen Tüm hava koşullarını ve riskleri göze alarak Liberty 200 ü ile katılan Bülent USLU oldu. İstanbul-İzmit arasında motosikleti bilinmeyen bir nedenle güç kaybetmesine rağmen Ankara'ya ulaşma kararlılığı görülmeye değerdi. _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 01, 2005 10:43 am Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
--------------------------------------------------------------------------------
mbinli wrote:
Hadi bakalım şimdiden hazırlıklara başlıyoruz ve diğer gurupları da harekete geçiriyoruz.......
Sloganımız
"19 mayıs gençlık bayramında 1000 motor Anıtkabirde"
Varmısınız.....
Siz organizasyonun Ankara'daki bacagini ayarladiktan sonra niye olmasin Mehmet'im?
Evet! Onerin simdiden programizaa alinmistir, haydi bakalim Necdet'im al notunu... Bu tur organizasyonlarin oncusu oldun artik...
|
Ahmet abi çok teşekür ediyorum. Ben notumu aldım. 19 Mayıs Cuma gününe geliyor. Büyük bir ihtimalle 18 Mayıs yarım gün resmi tatil ve hava koşullarında düzelmeye başladığı bir zaman. 29 Ekim Organizasyonuna katılamamış dostlarımıza bi telafi fırsatı. Hadi dostlar şimdiden hesabınızı yapın. Mehmet abinin başına bela olmaya gidiyoruz. _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
phoneix Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 01, 2005 10:46 am Mesaj konusu: |
|
|
Necdet abi,
bu organizasyonda bize gerçekten büyük destek oldun. Her çaylak motorcuya senin gibi bir abi lazım. Keşke dönüş yolunda da bizimle beraber olma şansın olsaydı. Bundan sonraki organizasyonlara seninle birlikte katılmak benim için büyük keyif ve onur olacak.
Saygılar,
Koray |
|
Başa dön |
|
|
Wee-Strom Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Ksm 01, 2005 10:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Bunlarda benim objektife yakalananlar:
_________________ 05 DL650
00 R6
95 FZR400
90 DT200
http://www.malatheband.com |
|
Başa dön |
|
|
flea Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Ksm 01, 2005 10:59 am Mesaj konusu: |
|
|
valla ben de illa de necdet abi diyen takimdayim... bir is ancak bu kadar duzgun yapilip, sonuna kadar bu kadar getirilebilir....
selamlar
oguz |
|
Başa dön |
|
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 01, 2005 11:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Necdet abi,
bu organizasyonda bize gerçekten büyük destek oldun. Her çaylak motorcuya senin gibi bir abi lazım. Keşke dönüş yolunda da bizimle beraber olma şansın olsaydı. Bundan sonraki organizasyonlara seninle birlikte katılmak benim için büyük keyif ve onur olacak.
Saygılar,
Koray |
Koray inanın sizinle gelmediğime çok pişman oldum. Hep aklım yollardaydı. Sizlerin olumsuz hava şartlarında mücadele edişiniz gözümün önünden hiç gitmedi. Her an bişey olucak diye tedirgin oldum.
Sizlerin teker teker sağ salim evlerinize ulaşmanız beni çok memnun etti. Ama kendime söz verdim bundan sonra ne olursa olsun sizlerden ayrılmıcam. _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
scorpiontheblack Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Ksm 01, 2005 1:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tebrik ederim. Tum giden arkadaslari kutluyorum. O kadar istememe ragmen; siddetli mazeretim yuzunden ne Ankara'daki, ne de Istanbul'daki korteje katilamadim.
Ama kalbim sizlerleydi. 19 Mayis'a artik. O zaman kesin gelecegim. _________________ Keskin bicak gibisi yoktur.
Yasasin adrenalin kardesligi! |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Sal Ksm 01, 2005 2:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
Wee-Strom demiş ki: |
Bunlarda benim objektife yakalananlar:
|
Tolga olmaz bu kadar, resmini ve motorunu gorunce hemen "aaAAA! Bora
benim Al-Capo'yu almis galiba?" dedim bir an. Bora'yla cok benziyorsunuz vallahi ve Capo'yu da gorunce...
Resimlere cok tesekkurler, bu arada. _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
degra Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 01, 2005 4:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
BU gezinin organizasyonunda emeği geçen ve katılan tüm ikiteker dostlarına binlerce kez teşekkürler... Gerçekten inanılmaz güzel bir organizasyon olmuş.
Resimlere bakmadan önce ismimi yazdırdığım halde katılamadığım için boynum büküktü, şimdi hem boynum bükük hemde gözlerim dolu....
Necdet Abi'ye gerçekleştirdiği organizasyon için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Katılamamanın acısını 23 Nisan ve/veya 19 Mayıs'ta çıkarmak dileğiyle... _________________ M. Gökhan Demir
R1200 GS
|
|
Başa dön |
|
|
taner Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ksm 01, 2005 6:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Emeği geçenlerin ve bu zor şartlara rağmen katılanların ellerine, bileklerine, yüreklerine sağlık... Çocuksal sebeplerden katılamadık ama kalplerimiz hep sizlerleydi...
Bu güzel gezi ayrıca yeni/az tecrübeli dostlarımızın zor şartların etkisiyle önemli yol tecrübeleri edinmelerine de vesile olmuş görünüyor... _________________ Taner Üstün
Honda XRV 750 Africa Twin'03
yol gidilmez yaşanır |
|
Başa dön |
|
|
phoneix Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ksm 02, 2005 9:07 am Mesaj konusu: |
|
|
19 Mayıs'ta Ankara yerine Samsun'a gidelim ( ABARTTIM ) |
|
Başa dön |
|
|
flea Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Ksm 02, 2005 9:59 am Mesaj konusu: |
|
|
eh biraz oyle olmus koray ya ama birsey de boyle guzel abartilmaz ki tadindan yenmez valla |
|
Başa dön |
|
|
bilbo Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Ksm 02, 2005 11:29 am Mesaj konusu: |
|
|
Samsun fikri güzel, abartılı ama güzel |
|
Başa dön |
|
|
Wee-Strom Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Ksm 02, 2005 6:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
VAP53 demiş ki: |
Tolga olmaz bu kadar, resmini ve motorunu gorunce hemen "aaAAA! Bora benim Al-Capo'yu almis galiba?" dedim bir an. Bora'yla cok benziyorsunuz vallahi ve Capo'yu da gorunce...
Resimlere cok tesekkurler, bu arada. |
Yok abi o kadar benzemiyoruz. Resimdeki Bora _________________ 05 DL650
00 R6
95 FZR400
90 DT200
http://www.malatheband.com |
|
Başa dön |
|
|
|