Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Mohawk Yeni Kullanici
Kayıt: Aug 01, 2003 Mesajlar: 25 Nerden: Brussels - bir süreliğine
|
Tarih: Cum Şub 27, 2004 10:01 pm Mesaj konusu: pc icin moto oyunu |
|
|
motora kedi cigere bakar gibi baktigim bugunlerde pc icin kaliteli bir motorsiklet oyunu tavsiye edebilir misiniz? Bir sure en azından boyle idare ederim. |
|
Başa dön |
|
|
rookie Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Şub 27, 2004 11:27 pm Mesaj konusu: |
|
|
Mohawk, bulursan bana da haber ver!
Ama bu arada benim kedinin ciğerci dükkanına baktığı gibi baktığım, PC'ye bağlanabilen Snopy marka bir "PC Gidon"u çıktı. Snopy Çin malı , biraz dandik bir marka ama şi görüyor. Ben de force feed back direksiyonu var, bayağı iyi. Microsoft kadar değil ama fiyat/performansı başarılı. Bu alet de hepsiburada.com da mevcut. Bilgisayar reyonunda Snopy yada Ducati diye arayınca ulaşabilirsin. Fiyatı 25 USD + KDV. Öğrendiğime göre Mecidiyeköy Profilo Alış veriş Merk.'deki Escotland'de 21 USD + KDV imiş.
İlk fırsatta bu aleti test edip ne kadar işe yarar yazmak istiyorum
Ama elimde HD'ın olmuş olsun diye çıkardığı ve pek de bir şeye benzemeyen oyunundan başka birşey yok.
http://www.hepsiburada.com/arama.asp?box=b&find%5Fspec=ducati
Selamlar,
rookie the karambolde foruma resim de post etmeyi becerdim galba |
|
Başa dön |
|
|
Zerocool Yeni Kullanici
|
Tarih: Cmt Şub 28, 2004 8:00 am Mesaj konusu: |
|
|
En ünlü herhalde Motogp var fakat zamanında birde Microsoft Games'in Motocross Madness (yanlış hatırlıyor olabilirim) adında bir oyunu vardı bayağı zevkli birşey olduğunu hatırlıyorum. |
|
Başa dön |
|
|
Mohawk Yeni Kullanici
|
Tarih: Cmt Şub 28, 2004 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
rookie, gayet basarili bir cihaza benziyor da ilk is bir oyun edineyim once
zerocool, saol pzt yazicioglu civarina ugramakta fayda var sanirim. Iyi birseyler bulursa bildiririm. |
|
Başa dön |
|
|
Donald_Duck Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Şub 29, 2004 12:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Dikkat...bu tur oyun gidonlari ABD de arcade game salonlarinda cok var, bir iki tane denemistim. Bu gidonlar tabiiki "kontra teknigi" denilen seyi bilmiyor. Yani 240km/h ile siber alemde gazlarken saga donmek icin gidonu saga kiriyorsunuz ! Ayni sey gercek dunyada highside ve olum demektir.
Acaba diyorum, eve alip koyarda, sabah aksam oynarsaniz kotu aliskanlik yaparmi? Keyfinizi kacirmak gibi olmasin ama... |
|
Başa dön |
|
|
Ilker Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Şub 29, 2004 12:26 am Mesaj konusu: |
|
|
DD hocamizin dedigi gibi eglenmek icin oynanabilir ama gercekle uzaktan yakindan alakalari yok elbette. Zaten motoru ne kadar yatirman gerektigini nasil hissettirsin sana bilgisayar? Haliyle kontra teknigini de modellememislerdir.
Araba yaris simulasyonlari (oyunlari demiyorum, dikkat, simulasyonlari) bile yeterince zor geliyor standart kullaniciya. Viraja biraz hatali aciyla girdiniz mi savrulan, viraj cikisinda gazi dereceli olarak arttirmaniz gereken hassas kullanimli oyunlar, eglence arayan oyunculara fazla geldiginden satilmiyor (ayni durum ucus simulatorleri icin de gecerli). O yuzden NFS (Need for Speed) gibi yalanciktan gercek hissi veren oyunlar prim yapiyor. _________________ Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...
Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel |
|
Başa dön |
|
|
MountRover Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Şub 29, 2004 8:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zerocool demiş ki: |
En ünlü herhalde Motogp var fakat zamanında birde Microsoft Games'in Motocross Madness (yanlış hatırlıyor olabilirim) adında bir oyunu vardı bayağı zevkli birşey olduğunu hatırlıyorum. |
Zero dogru hatirliyorsun.. "MotoGP" ve "Motocross Madness".
Başa dön |
|
|
Mohawk Yeni Kullanici
|
Tarih: Pzr Şub 29, 2004 10:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
DD hocam haklisin esasinda NFS oynadiktan sonra caddelere cikip sapitanlari da biliyorum. Benimki sadece zaman gecirmek İlgiye tesekkurler. |
|
Başa dön |
|
|
cadaver Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Mar 01, 2004 8:50 am Mesaj konusu: |
|
|
"motogp" yi bende çok severek oynarım birde motoracer3 var şehir trafiğinde yarış keyfi sunuyor tavsiye ederim |
|
Başa dön |
|
|
specific Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Mar 02, 2004 7:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
selam
bir oyun manyağı ve moto gp 2 oynamış biri olarak m gp 2 yi ve çıkmışsa ki görmüştüm öyle bir şey moto gp 3 ü öneririm hız hissini fevkalade hissettiriyor bir oyun olarak tabi ve frenlere ayrı olarak hükmetmeyi sağlıyor vites değiştirme bile atlanmamış çok detaylı...
diğer bir oyunumuz tam olarak yarış oyunu olmasa da çok zevkli...şehirdeki her türlü vasıtayı çalıp istediğimiz gibi kullanabildiğimiz grand theft auto 3 adlı oyunun vice city adlı devamı gta3 süz çalışmasının yanında size bir de scooter, racing, cross ve cruiser olmak üzere 4 çeşitte motor çalmayı da vaat ediyor çok zevkli...ama son hızda bir arabaya çarpsanız bile 20 metre uçtuktan sonra hiç bir şey olmamış gibi hasarsız motorunuzla yola devam edebiliyorsunuz...çok gerçekçi yani neyse oyun haberlerimiz devam edecek esenlikler diliyorum (ne demekse?) |
|
Başa dön |
|
|
runner Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Mar 05, 2004 2:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Motorsuz günlerimde sıtmalandığımda tedavi olmam için bir kardeşim şu adresteki serumdan tavsiye etmişti, fazla kesmiyordu ama ateşimi biraz düşürüyordu, bi bakın belki işinize yarar, indirmeniz gerekiyor
motocross madness II
http://www.pegusisfreeware.com/paulsmetalgear/AtvLand/MotoMadness.htm
buradan cekebilirsiniz....
Selam ve Sevgiler
Runner |
|
Başa dön |
|
|
|