Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
hatta arama kutusuna "scooter" yazıp ararsan aşağıdaki link'e geliyorsun ki (ki link bu arada bayatlayabilir ) orada gördüğüm kadarıyla 4 tane 50'lik makineyi arttırmaya çıkarmışlar. 100 ve 220 milyon fiyatlarda şu an cihazlar
MODEL:RODOSHOW
BEYGİR GÜCÜ /DEVİR:5 hp / 7000 rpm
TORK:5,0 Nm / 6500 rpm
MOTOR TİPİ:2 zamanlı,hava soğutmalı
ÇAP X STROKE (mm):40,0x39,2
BOYUTLAR (mm):1650/ 645/ 1060
SELE YÜKSEKLİĞİ :750 mm
SİLİNDİR HACMİ:49 cc
VİTES KUTUSU:Otomatik (V-kayışlı)
ÖN / ARKA LASTİK:90/90--10
ÖN FREN:Disk Q 160
ARKA FREN:Kampana Q 110
AĞIRLIĞI:72 kg.
YAKIT TANKI:5,1 lt
AZAMİ SÜRAT:75 km.
Tekrar teşekkürler şimdi baktım ve teklif verdim
50 lik olan için 2.185.000.000TL hemen al seçeneği koymuşlar 1.985.000.000TL ye satıyorlar. Daha aşağı teklifleri kabul etmiyorlar ben de 2 milyar teklif verdim sırf asgari fiyatı öğrenebilmek için, ihale bana kaldı
Satılık scooter var... var mı satın almak isteyeeen
BaSuT
Helal olsun Persiladam,
Tam aradığım "şey"i bulmuşsun
http://www.electric-scooter-gas-scooters.com/electric.html
The X-Treme X-360 ™ Scooter Specifications:
Model: X-360
Colors: Blue, Burgundy, Black, Yellow
Availability: All colors in stock
Power: Electric
Watts: 350
Amps: 20
Volts: 36
Batteries: Three 12 Volt Maintenance Free
Tire Size: 13" With Mag Wheels
Charger: Smart Charger Included
Tool Kit: Included
Weight: 50Lbs
Speed: 17-21 MPH*
Distance: 10 to 14 Miles*
Throttle type: Variable speed control
Key Start: Yes
Seat: Yes
Braking System: Rear Drum
Drive System: Chain
Foldable: Yes
Lights: Yes
Turning Signal: Yes
Horn: Yes
Cargo rack: Yes
Optional Trunk with Lock: Yes
*Depends on terrain and rider weight.
Bu kadar "cuk" oturamazdı, sağolasın Persiladam. 280$ oradaki fiyatı. Onu birşekilde bulur alırım.
Oğlum ellerinde defalarca öpecektir (bu arada aramızda epey kavga olacak sen bineceksin ben bineceğim kavgası) aforizma yazısında vardı "her motorcunun içinde bir çocuk vardır" diye, onu hatırladım ne kadar doğru.
Tarih: Cmt Şub 28, 2004 2:50 pm Mesaj konusu:
Aradığınızı bulduğunuza sevindim .
İnsanlar elektirkli yerine benzinli olanlarını tercih ediyorlar. Sebebini pek bilemiyorum ama vardır bir keramet. Bence benzinli olan modelleride bir araştırın. _________________ "Hummerly, bupperly, zipperly, dupperly, hummerly, bupperly, zipperly, bop" -David Lee Roth
Can Yalım
Aprilia Pegaso T&T Raid
İstanbul - Kadıköy
Member of Toprrraaam Raydırs.
İnsanlar elektirkli yerine benzinli olanlarını tercih ediyorlar.
Benzinli olanlarindan, bir arkasimin yazliginda 2 ay boyunca kullanmistik.
Bence sizin amaciniza cok uygun. Markete, plaja in cik...
Ayrica kucuk oglunuzun yavas yavas alismasi icin de ideal.
Ama siz ona AYRICA bir de bisiklet alin, bisikletin yerini hic bir sey tutmuyor.
Benim serserinin bisikleti olmaz mı... kaç tane parçaladı bilseniz. Herif bisiklet manyağı (sanki babası zamanında farklıydı )
Benzinli olanları da araştıracağım onların. Ama gürültülü ise sitede izin vermezler (motorsikletle site içerisinde dolaşmak yasak-sadece giriş çıkış)
Resmini koyduğunuz tipteki bir aleti ben göztepe suzuki bayii korlasta görmüştüm diye hatırlıyorum. hatta geçenlerde bağdat caddesinde bir bey geziyordu bu alet ile.
Birde bu aletten daha çok minik bir motorsiklete benzeyen motorlar var bunlara sanırım genel adıyla tekne motoru yada yat motoru deniyor, geçenlerde nerede satılıktı bilmiyorum ( sahibinden.com olabilir) satan kişi 500 milyon istiyordu. _________________ Emre ÖZOCAK
Suzuki Burgman UH 150
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız