Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Serrex Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Tem 29, 2005 7:41 am Mesaj konusu: |
|
|
Koparttin yani Goblin.
Bir de Suzuki ye baksan _________________ Serrex
Honda CBF 600 S '06 (Afalina) |
|
Başa dön |
|
|
psyhke Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Tem 29, 2005 8:58 am Mesaj konusu: |
|
|
Motosiklet kullanmak ve evlilik arasında bir bağlantı olmamalı.Bunun bir yaşam biçimi olduğunu düşünüyorum ve ne eşlerin ne de kız arkadaşların bu duruma pek müdahale etme yetkisi bulunmaması gerektiğini düşünüyorum.Olduğu gibi kabul edilmeli.Bu insan böyledir,neyi sever motoru..Onu sevdiği bir şeyden koparmak ya da kısıtlama getirmek onu mutsuz kılmaktan başka bir şeye yaramaz.Madem bu insan sizin için değerli, onun sevdiği şeyler de sizin için değerli olmalı,özen göstermelisiniz..Gerçi ben motoru ve artçı olmayı seven biriyim.belki sevmeyen birisinin bakış açısına sahip değilim..Ama sevip sevmemenin durumu değiştireceğini zannetmiyorum..Bu kişinin özel zevklerine saygıyla alakalı belki de..
Sevgiler |
|
Başa dön |
|
|
pink Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Tem 29, 2005 9:13 am Mesaj konusu: |
|
|
ulan şu hayatta en büyük korkum beni pasifize edecek biriyle evlenmek sanırım. motora binme bitanem araba daha güvenli, sigara içme tatlım kokuyo hemde sağlığın gidiyo, şu modellerle uğraşma heryeri zamk kokutuyosun, balıklarla çok uğraşıyosun vaktini harcıyosun, çok geziyosun, niye eve geç geldin yoksa başka biri mi var, köpein tüyü bebeğimize dokunur hayatım atalım bu hayvanı, cart curt cart curt cart curt.
bebek kısmı hariç hepsini yaşamışlığım var bekar halimle...
onu yapma, bunu yapma bireysel zevklerimiz küçükken annemizin babamızın denetiminde ve onayındaydı. 20leri 25leri devirince evleniliyo kadının denetimine ve onayına giriyo. yaşlanınca da herhalde çocukların onayına girer, rahmetli dedem annemden gizli gizli rakı içerdi.
keyif aldığım, beni mutlu eden ve masraflarını tamamen kendim karşıladığım bişeyi başka birinin onayı ve denetimi olmadan yapamamak fikri beni feci korkutuyor, bu yüzden 4yıllık ve evliliğe doğru giden ilişkime noktayı koydum _________________ cheers & beers,,,, ~!~ Deniz
|
|
Başa dön |
|
|
Woz_16 Katilimci Uye
|
Tarih: Cum Tem 29, 2005 9:24 am Mesaj konusu: |
|
|
ben kendimi sansli goruyorum. benim esim gezmek olunca motor , otomobil, ucak farketmez her yere onay veriyor ve benimle geliyor _________________ Osman Uyan
F650FB
Bursa |
|
Başa dön |
|
|
Oguzhan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Tem 30, 2005 7:47 am Mesaj konusu: |
|
|
bizim oğlan artık bizimle takılmamaya başladığından beri arabaya binmiyoruz . hanımla birlikte motorizeyiz .günlük kullanım işe güce heryere yaz kış .
istanbul trafiği insanın hayatını karartıyor .
çözüm = motor
hanımsız olmaz . motorsuzda ... (hiç olmaz diyenleri duyuyor gibiyim . o ne dyalog uzuyor biri ordan o senin içinden gelen ses diyor ) iyi olmaz (diyelim hanım okur belki )
ozaman beylerin muhalefetteki hanımları motorcu yapması lazım .
bekarlarında olabileybıl hatunlar seçmesi akılcı olur . _________________ HAYAT INSANIN BAYA VAKTINI ALIYOR
05325900066
SAM SEFERİ ; http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5024&postdays=0&postorder=asc&highlight=sa |
|
Başa dön |
|
|
BAHA_ Tecrubeli Uye
Kayıt: Aug 27, 2004 Mesajlar: 265 Nerden: BURSA/Mustafakemalpaşa
|
|
Başa dön |
|
|
evrimduyar Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Tem 30, 2005 11:19 am Mesaj konusu: |
|
|
HondaTransalp demiş ki: |
sizede benim gibi yapın resimleri eşlere gösterin....
|
özellikle şu karenin etkili olacağını düşünmekteyim
yıl 1928, kişiler Edd Womble ve
Lydia Frye
|
|
Başa dön |
|
|
holy_diver Yeni Kullanici
Kayıt: Jun 04, 2005 Mesajlar: 15 Nerden: istanbul/çengelköy
|
Tarih: Pts Ağu 08, 2005 3:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
89 model bi ijem vardı 5 yıl yılmadan bindim yolda bırakmalarına sinirlenmedim eşimle evlendiğimizde balayına onunla gittik ilkdefa ozaman sorunsuz bi yolculuk yaşadım ama eşimin korkusu ve sevgili kayınvalidemin baskısı bu işi iyice zorlaştırdı ama bizim yaşlı fıstık kol çıkardı ve artık yeni bi motor almam gerekiyordu çok üzülerek asyanın 125 t modelini aldım ama aman tanrım bizimki buna bayıldı ve evet zafer benimdi taki kazayı yapana kadar bizimkide omuzum çıkmış burnum kanarken beni görünce tekrar korku problemi çıktı ama şimdi 3 hafta sonra kolum sargıdan çıktı ve kaldığım yerden devam zafer tekrar banim olucak ve sonra o hayilini kurduğum enduro benim olucak _________________ go deep stay long come strong |
|
Başa dön |
|
|
Donald_Duck Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ağu 08, 2005 4:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evlilik mucadeledir, ve cok guzeldir...
Bence evlenmenin tek ve en gecerli sebebi birinin hayatiniza tanik olmasidir. Ve bu bir ihtiyactir... Ister inanin ister inanmayin. |
|
Başa dön |
|
|
BaRa Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ağu 08, 2005 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben denedim. 7 senenin sonunda anlaşarak ayrıldık. ve ilk işim makinaya saldırmak oldu. pişmanlığımsa ndn 7 yıl kendimden ödün verdiğim!!!oğlumda makina delisimi ne üstünden inmiyor (5,5 yaşında)
ve bir kararım var (tabi bulabilirsem)
aklı başında, motordan ürkmeyen, benimle yola gelebilecek, benimde onun için birşeyler yapabileceğim birini bulmadan BİR DAHA ASLA..
haa, bide dizi yıldızı falan olmayacak..
.
vee, reşat abi, bencede evlenmenin tek ve en güzel sebebi sabah uyandığında yanında seni anlayan bir sıcaklık olmasıdır |
|
Başa dön |
|
|
Donald_Duck Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ağu 08, 2005 5:30 pm Mesaj konusu: |
|
|
BaRa demiş ki: |
..........vee, reşat abi, bencede evlenmenin tek ve en güzel sebebi sabah uyandığında yanında seni anlayan bir sıcaklık olmasıdır |
Guzel, ancak benim soyledigimin kapsami icine giriyor bu zaten. Insallah kafana, gonlune uygun biriyle karsilasirsin(iz) BaRa, ve diger bekar arkadaslar... |
|
Başa dön |
|
|
angut Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Ağu 08, 2005 6:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Benim inancıma göre evlilik ile motosiklet kullanmak doğru orantılıdır.
İnsan motoruna bindiğinde bütün dertlerini unutuveriyor. Evli olduğunu bile.
Alıntı: |
Bence evlenmenin tek ve en gecerli sebebi birinin hayatiniza tanik olmasidir. |
demiş Donald Amca.
Ben de derim ki... asla arkanızda tanık bırakmayın.
angut |
|
Başa dön |
|
|
mdogruc Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ağu 09, 2005 9:41 am Mesaj konusu: |
|
|
angut demiş ki: |
Benim inancıma göre evlilik ile motosiklet kullanmak doğru orantılıdır.
İnsan motoruna bindiğinde bütün dertlerini unutuveriyor. Evli olduğunu bile.
Ben de derim ki... asla arkanızda tanık bırakmayın.
angut |
Katılıyorum, %100 destekliyorum. _________________ MESUT DOĞRUÇ / ADANA
Husaberg FE 450 2004
BMW F650 GS DAKAR 2003
505 4654905
http://www.bikepics.com/members/mdogruc/ |
|
Başa dön |
|
|
maximus Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ağu 09, 2005 10:38 am Mesaj konusu: |
|
|
pink demiş ki: |
ulan şu hayatta en büyük korkum beni pasifize edecek biriyle evlenmek sanırım. |
1-kendi evimde balkonda sigara içicem (!)
2-evde oturup yeni rakılar keşfedemiycem.
3-ben motorla giderken o arabayla gelicek.
4-kafam güzel playstation oynayamıycam çünki büyük ihtimalle dizi saati olucak.
daha neler sıralayabilirim.
yüzük hediye alırsın yok efendim bilmemkiminkinin taşı daha büyükmüş. araba alırsın zevk için V8 5200cc neymiş efendim suzanların palio su daha iyimiş bu çok gürültü yapıyomuş ulan suzanların paliosunun motoru bu arabanın marş motoru kadar.
duvarların rengini beğenmez gider habersiz boyacı getirir bi eve gelirsin şampanya duvarlar gül kurusu olmuş bide benim keyifhane odasının duvarları türbe yeşili gelde odada rakı iç şimdi. ablasının düğünü için gittim özel elbise diktirdim hanfendiye 3000 dolar para saydım 1 ay bekledik elbiseyi bizim takımları beğenmedi gittim kendimede sağlam bi takım yaptırdım düğüne bi gittik yüzünden düşen bin parça nooldu neymiş efenim herkez siyah elbise yaptırmış bizimki o kadar emek ve para verilen mavi elbisesini beğenmemiş ulan ne diyim ben sana biz kafamıza göre almadıkki sen istedin mavi olsun illa diye neyse düğünde zehir oldu.
Bi gün bi geldim eve sen tut Liv Tyler ın kendine imzalattığım kocaman posterinin yerinde yeller esiyo onun yerine salak bi şaşı bak şaşır tarzı bişey var benki uyuyacağım yerde en az bir Iron Maiden bir liv tyler posteri olmadan uyuyamam sen bide kalk özel olarak imzalattığım liv tyler posterini kaldır. bardağın taştığı nokta pazar sabahıdır seslere uyandım bi baktım salon full saç yapanlar kıyafet deniyenler kafadan 8-10 kişi var ve hepsi dişi bide üstüne üstlük 2 tanede çocuk var manasız çığlıklarla koşuşturan. nedir dedim bu durum evde defilemi yapıyoruz? yok efendim okulun mezunlar gecesi varmışş. bak ne güzel dedin mezunlar gecesi bu gece oluyo dimi -evet- o zaman ne b.k yemeye pazarın sabahının 9 unda bunlar oluyo ? uyuyamadığımız gibi bide hediye olarak sıkıldıysan dışarı çık dolaş cevabı aldık kapıdan çıkarken boynum yere 45 derece açıyla eğikken bide kapıcı demezmi bora bey hayirdur evden mi attılar? işte o an eve geri döndüm ve yanıma sadece 2 çift çorap bi tane tişört ve pasaportumu alıp sadece çıktım arabaya binip istanbula gittim havalanında elimde pasaport giden uçaklara bakıyorum önce amsterdama gidiyodum sonra anamı babamı düşündüm hollanda konsolosluğundan arıyoruz oğlunuz uyuşturucu komasından geberdi başınızsaolsun diye biri arar elaleme rezil olmasın bizimkinler dedim ve bunları düşünürken kiev uçağına binivermişim o gazla 10 gün kaldım ukraynada sabah uyanıp içmeye başladım taki uyuyana dek geri döndüm eve gelirken içimden herhalde toplayıp eşyalarını gitmiştir diyodum evin ışığını gördüm hala içimde bi ümit var annem evi toplamaya gelmiştir diyorum ama yok kapıyı bi açtım bizimki oturuyo tabi girer girmez feryatla karışık NEERDEESİİN SSSEEEN çığlığı bende dedimki pişkinlik bu kadar olur ukraynadaydım -ne işin var ukraynada 10 gün- canın sıkıldıysa dolaş dedin bende çok sıkıldım yaşamaktan bari gidip ukraynada güzellikler ve güzeller içinde öleyim dedim fenamı yapmışım dedim ve herşey bitti sonunda annesinin yanına döndü o gece bi elimde yaş üzüm rakısı bi elimde cigara bi yandanda winning eleven da lig kurmuşum ama nasıl oturuyorum görseniz tek başına viyanayı zaptedip gelmiş zannedersiniz.
Devrisi gün ana üssü salona kurdum. Özel üretim sınırlı sayıda daha bulamam diye 2 koli Efe yaş üzüm rakısı aldım dolabı deniz mahsülleri ve hazır yemekle doldurdum hızımı alamadım daha büyük ekran televizyon getirdim.Bıçakçılar çarşısında bi balta gördüm çok hoşuma gitti alıp duvara astım eski film afişleri ve iron maiden posterlerini tekrar astım iskandinav tipi koltuk takımımızı yeni baltamla bi güzel salonun ortasında parçaladım sinirlen.sonra gidip masajlı deri koltuklardan aldım hızımı hala alamadım mutfağın duvarını yıkıp salonla birleştirdim şimdi de bar yapıyorum salonu keşke yavaş yavaş ayrılsaydık bi anda bekarlık mertebesine geri dönünce sapıtıyo insan.
Diyeceğim şudur ki : yatağınız sıcaksa yemeğiniz pişip eşyalarınız temizleniyorsa ne gerek var evlenmeye... _________________ Bora Çalık
Bursa
640 Adv. |
|
Başa dön |
|
|
SilinmisUye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ağu 09, 2005 10:48 am Mesaj konusu: |
|
|
Bora,
Allah iyiliğini versin. Ne hikaye. Ulen şimdi kızlar üstüne bir çullanacaklar dünyaya geldiğine bin pişman olacaksın. |
|
Başa dön |
|
|
|