Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Eylul Katilimci Uye
|
Tarih: Pts Tem 25, 2005 2:06 pm Mesaj konusu: F1 ve Bizim Köprü:)) |
|
|
F1 pilotu Coulthard'a 33 YTL'lik OGS cezası
İSTANBUL'da Dolmabahçe Sarayı’ndan başladığı turunda Boğaziçi Köprüsü’nden Asya yakasına geçerek milyonlarca insanı ekran başına bağlayan Red Bull takımının ünlü pilotu David Coulthard, otomatik olarak kesilen 33 YTL'lik OGS cezasını ödedi.
Gösteri günü Coulthard, köprüdeki 12 numaralı gişeden geçiş yaptığı sırada Boğaziçi Köprüsü Otomatik Geçiş Sistemi, bilgisayara otomatik olarak 33 YTL ceza yazdı. David Coulthard ve Red Bull Takımı yetkilileri gösteri tamamlandıktan sonra kesilen cezayı ödemek istedi, ancak karayolları yetkilileri bu gösterinin özel bir durum olduğunu belirterek teklifi geri çevirdi.
Red Bull takımının ısrarı üzerine yetkililer, normal geçiş ücreti olan 3 YTL’yi almayı önerdiler, ancak David Coulthard ve Red Bull takımı kesilen cezayı ödemekte ısrar etti. Bunun üzerine İstanbul’daki şovun ardından Red Bull takımı, Boğaziçi Köprüsü’nden kaçak OGS geçişleri için kesilen 33 YTL’lik cezayı ödedi.
Karayolları yetkilileri formula aracının plakasının olmadığını ve ‘Plakayı tespit edemedik’ diyerek olayın geçiştirilebileceğini, ancak takımın ücreti ödemekte ısrar ettiklerini dile getirdi. Boğaziçi Köprüsü’ndeki OGS gişelerinden ücret ödemeden geçen Cumhurbaşkanı aracı hariç tüm araçlar 33 YTL’lik cezayı ödemek zorunda.
Kaynak: 25/07/2005 milliyet WEB _________________ Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Eylul CAT BBS - HiTNet: Hi Türkiye Network
http://cayka.blogspot.com/ |
|
Başa dön |
|
|
Formatc Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Tem 25, 2005 3:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gösteriden önce "köprü parası alırlar şimdi bu adamdan" diye kendi kendime espri yapmıştım _________________
Si Bi Ef değil, Ce Be Fe |
|
Başa dön |
|
|
BAHA_ Tecrubeli Uye
Kayıt: Aug 27, 2004 Mesajlar: 265 Nerden: BURSA/Mustafakemalpaşa
|
Tarih: Pts Tem 25, 2005 5:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ya her fırsatta rezil olmak zorundamıyız beee. Kardeşim almayın işte şu 33YTL yi. Şimdi o makbuz ile 33000YTL ye yapamayacağımız kötü reklamımızı yapacaklar ama kafa basmıyo bizimkinlerde....... _________________ Bahadır Özşekerci
A Rh (-)
YAMAHA FZ6 Fazer |
|
Başa dön |
|
|
mblnto Yeni Kullanici
|
Tarih: Pts Tem 25, 2005 9:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oohhhh iyi olmus valla. Birde radar kesselerdi bir sürü kamera kayıdı var aşırı hız ne demekmiş anlardı. Baksen bir daha gelirmi buraya o zaman...
Bulent |
|
Başa dön |
|
|
avbora Katilimci Uye
|
Tarih: Cum Tem 29, 2005 8:24 am Mesaj konusu: |
|
|
asil bu cezayi david coulthard dın monaco daki evine gondereceklerdi o kadar kafalari çalışmamış |
|
Başa dön |
|
|
BaSuT Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Tem 29, 2005 8:45 am Mesaj konusu: |
|
|
HondaTransalp demiş ki: |
Ya her fırsatta rezil olmak zorundamıyız beee. Kardeşim almayın işte şu 33YTL yi. Şimdi o makbuz ile 33000YTL ye yapamayacağımız kötü reklamımızı yapacaklar ama kafa basmıyo bizimkinlerde....... |
Sevgili Bahadır,
Bu konuda rezil olunduğunu düşünmüyorum ben. Ücretsiz geçişin sadece Cumhurbaşkanımız tarafından yapılabilen bu ayrıcalığın sadece bizim cumhurbaşkanımıza ait olması son derece güzel Hele milletvekili gibi ünvana sahip olan yöneticilerimize bu ayrıcalığın tanınmamış olması ayrı bir güzellik.
Dikkat edilmeli ki bir içecek firması 33 YTL ye yaptıramayacağı büyüklükte bir reklam yapmış durumda Akılcı davranış; bu tuzağa düşmemiş olup konuyu gündeme taşımamaktı, ama beceremedik |
|
Başa dön |
|
|
Woz_16 Katilimci Uye
|
Tarih: Cum Tem 29, 2005 9:18 am Mesaj konusu: |
|
|
mblnto demiş ki: |
Oohhhh iyi olmus valla. Birde radar kesselerdi bir sürü kamera kayıdı var aşırı hız ne demekmiş anlardı. Baksen bir daha gelirmi buraya o zaman...
Bulent |
+1
radar cezasida yazsinlar _________________ Osman Uyan
F650FB
Bursa |
|
Başa dön |
|
|
hivda Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Tem 29, 2005 9:25 am Mesaj konusu: |
|
|
ya ben burdaki sorunu anlayamadim adamlar kendileri israr etmis illaaa odiyelim diye ..yani ortada da esprili komik bi durum var bence ..zaten sembolik bi rakam alinan para...ve onlarda eminim espri olsun diye yapmislardir....yoksa tabi ki kimse 33 ytl nin pesinde degil yaa. |
|
Başa dön |
|
|
BaSuT Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Tem 29, 2005 9:32 am Mesaj konusu: |
|
|
hivda demiş ki: |
ya ben burdaki sorunu anlayamadim adamlar kendileri israr etmis illaaa odiyelim diye ..yani ortada da esprili komik bi durum var bence ..zaten sembolik bi rakam alinan para...ve onlarda eminim espri olsun diye yapmislardir....yoksa tabi ki kimse 33 ytl nin pesinde degil yaa. |
Neden ısrar ediyorlar işte örtülü reklamın daniskası |
|
Başa dön |
|
|
|