Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 7:22 am Mesaj konusu: Evli olmakla motosiklet kullanmak arasındaki ters orantı |
|
|
Bekar olsaydım daha çok motora binerdim ne güzel diyenler yüzde kaç acaba..ben şahsen böyleyim!! _________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş)
En son V-Strom tarafından Çrş Ağu 17, 2005 8:36 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
nwanda Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 8:48 am Mesaj konusu: |
|
|
ben kesinlikle böyleyim... hatta motosiklet kullanmaya iki çocuktan sonra başlayınca, karesiyle ters orantı gibi bişey oluyor .
çimbiçme makinası güzelmiş bu arada
erkan |
|
Başa dön |
|
|
coolrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 8:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Ümit,
Beni kesin "daha çok binerdim"cilere ekleyebilirsin. Ancak, eşimin de hakkını yemeyeyim, obsesyon haline gelmiş motor merakıma itiraz etmiyor. Üstelik, 3 yaşında sık rahatsızlanan ve kaprisli küçük oğlumuzla başbaşa kalmak pahasına.
Yine de, herşeyde bir hayır var, diyelim, belki de evdeki sorumluluklarımız bizi lüzumsuz tehlikeli maceralardan (motorla Dalay-Lama'yı ziyaret ) koruyor... _________________ 72' Ahmet ERTÜR
70' BMW R 75/5 (Yorgun Frolayn)
05' BMW R 1200 GS (Sarı Şekerim)
05' Kanuni 125 Cheetah (Kara Uçurtma)
CR'dan güvenli sürüş önerisi: Motorumuzu bir gün çocuğumuzun sürmesini isteyeceğimiz gibi sürelim! |
|
Başa dön |
|
|
borabora Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 9:03 am Mesaj konusu: BENI DE EKLE hehe |
|
|
TABI HIC GEZMIYOR DA DEGILIM..
BEKARKEN SENEDE 10 YATMALI GEZI YAPIYOSAM, SIMDI DE 2-3
BAZISINA HANIMLA DA GITTIK AMA SU ARALAR O GELEMIYOR..
BABA OLCAM BABAAA..
SEVGILER.
(BABA OLUNCA 1 E INERIZ HERHALDE) _________________ Bora ERİŞ
R1200GS
532 291 20 50
www.eris.com.tr
bora@eris.com.tr
BANDIRMA |
|
Başa dön |
|
|
Bill Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 9:06 am Mesaj konusu: |
|
|
O motorcunun karakterine de bakar sanirim! Bende geçen sene evlendim ve esimle arada sirada tartissakda yine de isi hallediyorum! Esim daha çok sürat yapmama kiziyor! Simdilik çocuk olmadigi için iyi gidiyor bakalim ama tecrübeli arkadaslar çocuk gelince ayvayi yersin diyorlar!! Galiba haklilar Son zamanlar esim çocuk lafindan çok bahseder oldu!!Isi dahada ileri götürüp "çocugumuz olunca motoru satarsin artik!" demez mi!!! Sandim kiyamet koptu!(abartiyorum biraz galiba!) "Ne ?? o da ne demek,ne satmasi! Daha bir ay oldu geleli be!! Kattiiiyyennn olmaz!! " dedim!!! Biraz maçoyumdurda! Neyse...ben yinede niyetliyim motorumla kalmaya!!! Canavarim benim! Seviyorum abi ne yapiiim elimde degil!!! Satmak mis??!!! delirmis bu kadinlar yahuuu! |
|
Başa dön |
|
|
mujdat Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 9:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Bazen engellemeler oluyor tabii Benim motor sevdamı bilerek süregiden birlikteliğimiz kendisine de düğün hediyesi motor alarak mutlu sona erince çok sıkıntı çektim diyemem.Bazen hava durumuna dayalı yan çizişler olunca yalnızlığımı da yaşıyorum
Benim şikayetim motor değişikliklerine yapılan itirazlar
Ne gerek varmış,daha yeniymiş,ötekinin ne farkı varmış gibi
Bir de bunları anlayabilse _________________ Müjdat Kantarcı
VFR 800-Gelincik
İst-0533 236 75 45
Geçme namert köprüsünden ko aparsın su seni
Yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni |
|
Başa dön |
|
|
santiago Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 9:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de evli ve çocuksuzlar grubundan olarak fazla sorun yaşamıyorum. Eşim de benimle geliyor, gelmek istemezse o arabayla ben motorla gidiyoruz gideceğimiz yere. Tek başıma uzun mesafe gezilerini ise onun iş gezisinde olduğu zamanlara getiriyorum _________________ Utku
KTM990Adv |
|
Başa dön |
|
|
Bill Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 9:23 am Mesaj konusu: |
|
|
santiago demiş ki: |
Ben de evli ve çocuksuzlar grubundan olarak fazla sorun yaşamıyorum. Eşim de benimle geliyor, gelmek istemezse o arabayla ben motorla gidiyoruz gideceğimiz yere. Tek başıma uzun mesafe gezilerini ise onun iş gezisinde olduğu zamanlara getiriyorum |
BENDE DE AYNEN DEDIGIN GIBI!!!! |
|
Başa dön |
|
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 9:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Eh biz kızımızı biraz olsun büyüttük. Yeni yeni gezi işlerini hızlandırmaya başladık. En zor dönem sanırım ilk 5 yıl. Bu aralar benim kız Baba ben kardeş istiyorum demeye başladı.Kardeşin ben olayım filan deyip geçiştirmeye çalışıyorum. Kızımın kardeş istemesinde de haksız bir yan bulmuyorum. _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
nwanda Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 10:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Necdet demiş ki: |
Eh biz kızımızı biraz olsun büyüttük. Yeni yeni gezi işlerini hızlandırmaya başladık. En zor dönem sanırım ilk 5 yıl. Bu aralar benim kız Baba ben kardeş istiyorum demeye başladı.Kardeşin ben olayım filan deyip geçiştirmeye çalışıyorum. Kızımın kardeş istemesinde de haksız bir yan bulmuyorum. |
ahh aaah... şimdiki aklım olsa birer yıl arayla iki çocuk sahibi olurdum... beraberce büyürlerdi. . oysa şimdi tam birini büyüttük derken ikinciyle uğraşıyoruz. Dolayısıyla da tüm gezme tozma planlarımıza sekte vuruluyor. İki çocuk düşünenlere kesinlikle fazla ara vermemelerini öneririm.
erkan |
|
Başa dön |
|
|
evrimduyar Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 10:53 am Mesaj konusu: |
|
|
eşlerinizi de başlatın sürücülüğe
en güzel çözüm
2 motor yol yapmak gibi güzel bişey var mı? |
|
Başa dön |
|
|
Bill Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 11:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Esim pek merakli degil motor sürmeye! Sadece arkamda oturmakla yetiniyor! Ama ne zaman heyecanli sürüse baslasam ikide birde bagiriyor,kiziyor,dürtüyor!! Nerde kaldi zevk!!! En iyisi evrimduyar'in dedigi gibi ben ona bir scooter alayim!! Ama bu sefer de yetisemiyorum diye aglar!! Allahim neydi günahim!!! |
|
Başa dön |
|
|
Necdet Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 11:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Erkan valla çok haklısın. İkisi bir arada büyür giderler. Ahmet abinin ikizi var bi batımda büyütmüş.Şimdi ikisi birbirine hem arkadaş hem kardeş.
Evrimcim senin boyun var posun var. Versem Varaderoyu çok rahat kullanırsın. Bizim hatun bisiklete bile binemez. Kaldıki boyuda pek uygun değil. Ama yavaş yavaş motosikletle gezme işini iyice sevmeye başladı. Sizlerlede tanışıyor. Bakıyorum artık arada bir Necdet şurda şuraya bi gezi varmış , bizim durumda uygun olacak deyip duruyor. Bu bile beni mutlu etmeye yetiyorda artıyor. İnsan daha ne isterki , en sevdiğiyle en sevdiği şeyi paylaşmaktan başka... _________________ Necdet YETİŞGEN
TORUK MACTO
GL 1800 GOLDWING
34 BVG 67 |
|
Başa dön |
|
|
evrimduyar Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 11:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Necdet demiş ki: |
...Kaldıki boyuda pek uygun değil. Ama yavaş yavaş motosikletle gezme işini iyice sevmeye başladı. .. |
chopperlar ne güne duruyor?
şöyle bi virago 250 ya da rebel yakışmaz mıydı yani?
bence yakışırdı
Bill demiş ki: |
...En iyisi evrimduyar'in dedigi gibi ben ona bir scooter alayim!! Ama bu sefer de yetisemiyorum diye aglar!! Allahim neydi günahim!!! |
kolayı var;
yetişebileceği şekilde gidersin
merak etmeyin beyler; scooter sempatisi duymayan hanıma kolay rastlanmaz... ve hepimiz biliyoruz ki motor sevdası; elini versen kolunu kaptıracağın bir hastalıktır... iş scooterla tay tay giderek başlar, sonra biraz daha iri bi scooter alınır... bi süre sonra da "bunun viteslisi nasıl olur acaba" soruları gelmeye başlar -ki bu an sizin yandığınız andır-
bigün bi bakmışınız ki eşiniz size makaslar atıyor, sizin kadar yatıyor keyifli virajlara
...
şimdi bunları bırakın da samimi olarak sorun bakalım kendinize; bu durum sizin için keyifli mi olacak?
sinir bozucu mu?
ehuheh
"girl power" diyorum başka da bişicikler demiyorum
En son evrimduyar tarafından Çrş May 25, 2005 11:42 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
cadaver Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 11:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Yollar yalnız çekilmez, hayat eşsiz olmaz. Çocuk mu neeaaaa hayııııIIIIIIR _________________ İsmail HATİP
DeeLee6yüzeLLi
The old racin rule; "When in doubt, GAS IT" |
|
Başa dön |
|
|
|