Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Hesire Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 6:07 am Mesaj konusu: depo koruma?? |
|
|
merhabalar,
dikkat ettim de ne yaparsam yapayım,depoyu dizliklerim tam cizmese bile lekeliyor...
once depo ustune kılıf almayı dusundum,yokmus uzun surer pahalı dediler..
sonra burda dosemecide yaptırmayı dusundum,tamoturmaz ise hava girer problem olur dediler...erteledim,
gecen gun bir arkadasın arabasında gordum,ziebart kaporta koruma diye seffaf bir maddeyle kaplamıslar..
motorun deposu ustune de olmaz mı yaptıran varmı
sonax vardı sitede...bilgisi tavsiyesiboylebiruygulaması varmı?maaliyeti...
tesekurler.. _________________ Haluk Göksoy
Suzuki GS 500-----34 ... ..(SATmIYORUM)
Bana uzayda herhangi bir nokta verin ,size dünyayı döndürim.
"Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır .Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır..!
Peyami SAFA " |
|
Başa dön |
|
|
sonaxshop Yeni Kullanici
|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 7:02 am Mesaj konusu: Merhaba |
|
|
Depo korumayı kendi motosikletime yaptım ama istediğim sonucu alamadım neticede genede çizikler o filimin üzerinde de oluşuyor gereksiz bişey yani.
Ama ben sürekli sprey cila kullanıyorum hiç çizik kalmıyor istersen bir gün uğra sende test et beğenirsen alırsın.
www.motocare-tr.com |
|
Başa dön |
|
|
Ilker Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 7:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Louis ve Hein Gericke kataloglarinda seffaf koruma folyosu diye bir sey satiyorlar. Ben Hein Gericke'dekini kullaniyorum. Uygulamasi kolay degil. Deponun kivrimlarina uygun kalip cikartilip kesilmesi lazim. Ama iyi yapilirsa disaridan belli olmayacak sekilde takilabiliyor. Koruma katmaninin cizilmesi ise bence problem degil. Zaten o is icin takmiyor muyuz? _________________ Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...
Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel |
|
Başa dön |
|
|
specific Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
skyrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 7:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar dizliklerin depoya denk gelen tarafına hani şu koltuk, kanepe, sandalye ayaklarına konan bir tarafı yapışkan keçelerden takarsanız(ki daire,kare,dikdörtgen şekilleri mevcut) sorun kendiliğinden ortadan kalkıyor |
|
Başa dön |
|
|
rahatsiz Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 8:07 am Mesaj konusu: ... |
|
|
depoya değil dizliklerin depoya temas eden yerine birşeyler takılmalı.. keçe gibi mesela.. _________________ Don't be afraid of dark. Be afraid of what it hides....... |
|
Başa dön |
|
|
coolrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 8:23 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar, Vap Abi'nin uyarılarını dinleyerek geçen yıldan itibaren dizliklerimi pantolunumun içine giymeye başladım. Bir beden büyük pantalon da alınabilir bunun için.
Hem daha etkin bir dizlik kullanımı sağlanıyor, hem de çizik sorunu ortadan kalkıyor.
Bununla beraber, deponun boyasını nasıl koruyacağımız konusundaki önerileri dikkatle izliyorum. _________________ 72' Ahmet ERTÜR
70' BMW R 75/5 (Yorgun Frolayn)
05' BMW R 1200 GS (Sarı Şekerim)
05' Kanuni 125 Cheetah (Kara Uçurtma)
CR'dan güvenli sürüş önerisi: Motorumuzu bir gün çocuğumuzun sürmesini isteyeceğimiz gibi sürelim! |
|
Başa dön |
|
|
Mr_sIrItIk Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 8:42 am Mesaj konusu: |
|
|
coolrider demiş ki: |
Arkadaşlar, Vap Abi'nin uyarılarını dinleyerek geçen yıldan itibaren dizliklerimi pantolunumun içine giymeye başladım. |
nasi giyip cikariyosun. uzun yol icin neyse de sehir icinde zor olmuyo mu? |
|
Başa dön |
|
|
frogy_dreams Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 8:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
gecen gun bir arkadasın arabasında gordum,ziebart kaporta koruma diye seffaf bir maddeyle kaplamıslar.. |
ilk başta yararlı gibi görünen bu kaplama, 2 sene içinde kaportanın çift renkli olmasını sağlıyor, bilginize... ( kaplı olmayan yüzeylerde renk soluyor ve kaplı olan taraf solmasa bile plastik kaplamadan dolayı mat görünüyor)
Sewgilerimle |
|
Başa dön |
|
|
skyrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 11:14 am Mesaj konusu: Re: ... |
|
|
rahatsiz demiş ki: |
depoya değil dizliklerin depoya temas eden yerine birşeyler takılmalı.. keçe gibi mesela.. |
Bende öyle demiştim zaten.... |
|
Başa dön |
|
|
SilinmisUye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 3:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dizlikler yapmıyor sadece. Benim deponun da sol tarafında resmen boya kalktı. Sebebi ise benim deri pantalonda depoya değen kısımda bir yanlış dikim var. Dikiş bölümü fitil gibi kalmış ve bu bölüm depoya sürttükçe çiziyor. Benim bayağı bir boyayı kaldırdı. Bir kaç yerle görüştüm olmadı. Esenler otogara yakın bir yerde Özen Motor ve Harleycilere gerçeğiyle ayırt edilemeyecek heybe vs dikiyormuş. Bunu araştırıyorum bulduğumda depoya sütyen yaptıracağım. Benden önce bulan olursa banada haber versin. |
|
Başa dön |
|
|
cocacoIa Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 28, 2005 9:17 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ufo dizliklere keçe yapıştırdım japon yapıştırıcı ile.(koltuk yada sandalye ayakları parke döşemeleri çizmesin diye yapıştırılan küçük keçelerden)...sonuç harika.
İşlem şöyle uygulanıyor...Bauhouse yada Praktiker'den bu keçelerden bir paket alınır....Dizliklerin depoya gelen kısmına 3-4 adet yapıştırılır...kendi yapıştırıcısı bir süre sonra koyverdiğ için japon yapıştırıcı kullanmakta fayda var...artık depoyu dizlerinizin arasına alırken bacaklarınızı ayırmazsınız çizmesin diye ... |
|
Başa dön |
|
|
Hesire Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Nis 29, 2005 6:40 am Mesaj konusu: |
|
|
sedat agbi,
su sutyen isi olur bence..sizde problemolmadıktan sonra,bende niye ruzgardan problem olsun ki?
hayabusalarda bile var... _________________ Haluk Göksoy
Suzuki GS 500-----34 ... ..(SATmIYORUM)
Bana uzayda herhangi bir nokta verin ,size dünyayı döndürim.
"Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır .Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır..!
Peyami SAFA " |
|
Başa dön |
|
|
|