Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
BosPhorus Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Nis 19, 2005 5:32 am Mesaj konusu: kaskıda kurtaramadı |
|
|
Kaskı da kurtarmadı
Viraj alırken motosikletten düşen kurye hayatını kaybetti. Kaza sürücüsüz motosikletin, bir benzincinin bariyerine çarpıp devrilmesiyle ortaya çıktı....
Beyoğlu'nda İplikçi viyadüğüne hızla giren motosikletli kurye aracından düştü. Olay sırasında kaskının da başında olduğu belirlenen kurye Mehmet Tunalı ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay önceki gece meydana geldi. Dolapdere Caddesi'ndeki benzin istasyonunun çalışanları, sürücüsü olmayan bir motosikletin istasyona girdiğini görünce şaşkına döndüler. Motosiklet yol eğiminin tamamen kaybolduğu istasyonda bir kaç metre daha gittikten sonra bariyerlere çarpıp devrildi. Sürücünün düştüğünü anlayarak motosikletin geldiği yöne yürüyen çalışanlar yaklaşık 200 metre gerideki İplikçi viyadüğünde yerde hareketsiz yatan genci fark ettiler. Üzerindeki kimlikten 26 yaşındaki Mehmet Tunalı olduğu belirlenen genç, hemen Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak başındaki kaska rağmen ağır yaralanan Tunalı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç adamın eşi Anjel Tunalı eşinin ölümünün şüpheli olduğunu iddia ederek "Polis çarpılmış olabileceğinden de şüpheleniyor. Olayı gören bizi arasın" diyor[img][/img]
|
|
Başa dön |
|
|
turkbone Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Nis 19, 2005 9:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah rahmet eylesin ve ailesine sabır. _________________ Sonunda hep güzel anıları hatırlayacağınız motorlu geziler dileğiyle....
S.Murat DEMİRAL
Arh.pozitif (+)
YAMAHA T MAX 500
34 TV 1571 |
|
Başa dön |
|
|
kronik Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Nis 19, 2005 10:34 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah rahmet eglesin gerçekten yazık olmuş |
|
Başa dön |
|
|
Gece Tecrubeli Uye
Kayıt: Feb 09, 2004 Mesajlar: 409 Nerden: İstanbul - Bağcılar
|
Tarih: Sal Nis 19, 2005 2:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ailesine Allah'tan sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin.
Not: Kaskıda kurtaramadı yazısına parantez !
Arkadaslar full koruma dahi sizi siddetli kazalardan kurtaracak diye bir unsur yok. O yüzden cok dikkatli gitmek lazım. Ayrıca kullanılan kask kaliteside önemli.
Lütfen dikkatli kullanalım demir atlarımızı ... kimseler zarar görmesin. _________________ H. Oğuz DOĞRU
------- HONDA -------
Varadero XL1000 ABS
OR Bilişim Profesyonel
Güvenlik Teknolojileri
|
|
Başa dön |
|
|
turkbone Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Nis 20, 2005 12:10 am Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Lütfen dikkatli kullanalım demir atlarımızı ... kimseler zarar görmesin.
|
Doğru söz..... _________________ Sonunda hep güzel anıları hatırlayacağınız motorlu geziler dileğiyle....
S.Murat DEMİRAL
Arh.pozitif (+)
YAMAHA T MAX 500
34 TV 1571 |
|
Başa dön |
|
|
motoist Tecrubeli Uye
Kayıt: Feb 02, 2004 Mesajlar: 688 Nerden: Tuzla / İstanbuL
|
Tarih: Çrş Nis 20, 2005 5:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kuryelik yapan bir adamın daha da sıkı giyinmesi lazımdır arkadaşlar.
Sonuçta günün çoğu zamanını motosiklet üstünde geçiriyorlar.
Giydikleri elbiselerin bindikleri motor fiyatında olması gereken insanlar. _________________ Ahmet NesiL "78
1998 DragStar 650 (Satıldı)
2004 V-Strom 650 (Satıldı) |
|
Başa dön |
|
|
Serrex Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 21, 2005 5:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Arkadasa Allahtan rahmet diliyorum.Tedbirsizlik, bilgisizlik kazaya ve olume davetiyedir.
Kaza yapan kurye benim gittigim serviste taninan biriydi.Twister vardi kendisinde.Ancak aksam abisinden alkollu bir sekilde ayrildigini duydum.Bu basli basina adresi belirtilmis bir davetiye.Adrese ulasmamasi bir sans olurdu.
Arkadaslar, bende malesef dahil olmak uzere burda kadar sey yazilip ciziliyor ama bir kulagimizdan girip digerinden cikiyor galiba.En azindan ben de oyle oldu ve aklim basima gitirten olaylar oldu.Halbu ki surus tekniklerini ve teorileri okumustum ama bir kere okumak yetmiyormus.
Once okuyun ezberleyin sonra motora binin.Eger kazasiz bir surus yaptiysaniz okuduklarinizi tekrar gozden gezdirin.Sonra tekrar binin ve motor ile kendi uymunuzu kesfedin.Limitleri zorlamadan agir agir.Sonra tekrar evinize sag salim geldiyseniz durum degerlendirin.Yaptiklarinizi, yanlis yaptiklarinizi dusunup dagrulari bulun.Okuduklariniza tekrar goz gezdirin taki bunu akliniza kaziyana kadar.
Siz siz olun ben dikkat ederim, ben beceririm demeyin.Hic sakasi olmayan seytan araci bu.
Saygilarimla _________________ Serrex
Honda CBF 600 S '06 (Afalina) |
|
Başa dön |
|
|
snake Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 21, 2005 8:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok üzücü haberler bunlar. Canımı çok fazla sıkıyor. Allah Rahmet eylesin! _________________ www.snakesstore.com
S N A K E
I S
B A C K
Bir ağaç bir dünyadır. Bir orman ise bir evren. |
|
Başa dön |
|
|
enci Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Nis 21, 2005 9:06 pm Mesaj konusu: |
|