Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
sonaxshop Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Nis 01, 2005 1:32 pm Mesaj konusu: Kanuni Rezaleti |
|
|
Merhaba
Kanuni 250 C marka bir motosiklet alma gafletinde bulunduk. Büyük ihtimalle de bi gün taksim meydanıda yakıcam.
Bir far ampulu yok. Onlara göre var nasılmı ellerindeki diğer motorlardan söküp temin ediyorlar
En son da kontakla birisi oynamış motorun ve değişmek gerekiyor diye servisi sipariş verdi gele gele uyduruk bi alet ve alakası olmayan bi kontak geldi. Büyük ihtimalle oda ellerinde yoktur.
Aman siz siz olun arkadaşlar bu Kanuni den uzak durun. Bunları biz adam ettik şimdi cezalarını çeksinler bakalım. |
|
Başa dön |
|
|
serhatizm Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Nis 01, 2005 6:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sen far ampuluyle kontakla kurtardıgına sukretttt
herıfın tekı kanunı 250yle kaldırıma cıkıp dırege carpmıs ne olmıs bılıyomusun
AMAN ALLAHIM MOTOR IKIYE BOLUNmus EVET MOTOR KIRILMIS..
Harbıdende bır baktım motor deponun hemen arkasından kopmustu.. kablolar kopmus sarkıyordu Sasesı problemlıydı heralde..
Gozlerıme ınanamadım... _________________ **************************************
SİLAH ÜRETEN EMEKLİ PROFESOR, INSANLIGI SEYREDERKEN EMEKLİ MAAŞINI RAHATCA YERMİ?
*************************************** |
|
Başa dön |
|
|
Amed Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Nis 02, 2005 12:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
yavv ben bu kanuni zaten gudubet bi makinedir der dururum geçmiş olsun sen sen ol markadan şaşma _________________ VI.Murat... |
|
Başa dön |
|
|
Gece Tecrubeli Uye
Kayıt: Feb 09, 2004 Mesajlar: 409 Nerden: İstanbul - Bağcılar
|
Tarih: Cmt Nis 02, 2005 1:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Amed demiş ki: |
yavv ben bu kanuni zaten gudubet bi makinedir der dururum geçmiş olsun sen sen ol markadan şaşma |
Çin mallarını alırken bunları göz önünde bulundurmak lazım
birde bir mal alırken lütfen sorun servis te tüm parçaları mevcutmu ! _________________ H. Oğuz DOĞRU
------- HONDA -------
Varadero XL1000 ABS
OR Bilişim Profesyonel
Güvenlik Teknolojileri
|
|
Başa dön |
|
|
Cries_on_the_wind Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Nis 08, 2005 9:41 am Mesaj konusu: |
|
|
bende feribottan atlayıpta 2 ye bölünen bi 125 lik kanuni görmüştüm.On lastik bi yerde geri kalani bi yerdeydi.
Adam acili acili oturuyodu... |
|
Başa dön |
|
|
|