Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Fieldy Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Arl 19, 2003 9:19 pm Mesaj konusu: aynı olay banada oldu... |
|
|
aynı şeyi bende yaşadım.... aynı şekilde adma benş grünce uzaktan kaşlarını havaya kaldırıyordu... ben utandım artık.... |
|
Başa dön |
|
|
sharkonline Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Arl 19, 2003 11:44 pm Mesaj konusu: Motorize |
|
|
Geçen hafta Caddebostandaki kisoska gidip motor dergileri olarak neler var dediğimde satıcı bana ''abi 2 tane dergi var zaten topu topu motorbike yeni cıktı diğerininde bilgisayarları çalınmış o yüzden çıkartamamışlar dedi''
Pek inandırıcı değil ama genede paylaşmak istedim |
|
Başa dön |
|
|
Fieldy Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Arl 20, 2003 2:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
motorize dergisini üzüste çok kez aramama rağmen ya daha sonra arayın ya şuan kimse yok gibi cevaplar aldım... bi kaç kez ulaşabildiğimde ise ilkinde bi hafta içinde yayınlanıcağnı tekink bi problem olduğnu felan söyledir... kincisinde ise ofislerinde bilgisayarların çalınğdnı dergininde bilgisayaralrda olduğnu söylediler.... iki sayıyı birden çıkarıcaz felan dediler... iki haftadır yok.... belkide batmışlardır... |
|
Başa dön |
|
|
Goblin Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 22, 2003 3:46 pm Mesaj konusu: iyi vs çok iyi |
|
|
arkadaşlar çok iyi, iyinin düşmanıdır. ero kendi çabasıyla birşeyler yapmış, şimdilik bunları kullanalım. orası şöyle olsun burası böyle olsun diye kuaförlük yapmaya gerek yok. yarın bi gün değiştirilir.
eline sağlık ero. |
|
Başa dön |
|
|
SilinmisUye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Arl 22, 2003 7:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Arkadaşlar,
Bugün motorsiklet bakmak yada uzun zamandır binemediğim için hasretten olsa gerek bugün Mototaşa gittim. Sohbet sırasında Fuat Erkatip yada soyadı ne ise o arkadaşın geldiğini gördüğümde kızgınlıkla bir kelime kullandım. Sina abi ya başına gelenleri bilmiyorsun boşuna kızıyorsun bir tartışma sebebiyle yanında çalışan kişi bilgisayar, gerekli evrakları çalmış o yüzden böyle bir problem var niye kızıyorsun dedi, parasını verdiğim ve çıkmasını istediğim dergi gelmezse tabiki kızarım dedim. Ben bilmem kaç euro veriyorum kızmıyorum falan dediğinde kendisine sen reklam veriyorsun benim öyle bir tasam yok bu arada benim kızdığım derginin çıkmaması değil bilgi ulaştırılmaması, ilk mesajımdaki gibi dergiden yetkili kişilerin gruba üye olup en azından bu tür teknik problemleri duyursalar hoş olmazmı dediğimde olabilir ama şöyle böyle falan filandan sonra. Sevgili Fuat bey ya abone listeleri bile çalındı dedi o zaman nasıl olacakta dergiyi ulaştıracaksınız dediğimde dağıtıcı firmada olduğunu söyledi. Önemli olan bilgi değilmi dediğimde sayın fuat bey, önümüzdeki günlerde dergiyi çıkardığımızda gerekli açıklamayı yapacağız inanan inanır vs gibisinden pekte burnundan kıl aldırmaz bir söylemle konuşmayı bitirdi. Sevgili arkadaşlar bu tür işler zaten türkiyede bolca yapılmakta nerede tüketiciye, müşteriye saygı. Bu adamcağız benim dergime üye olmuş, müşteri velinimettir vs tarzı kelimeler atalarımızla birlikte çok eskilerde kalmış kalın sağlıcakla. |
|
Başa dön |
|
|
coolrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Oca 04, 2004 3:13 pm Mesaj konusu: MAĞDUR MOTORİZE ABONESİ! |
|
|
ARKADAŞLAR,
''MOTOR DERGİLERİNİN KRALI ''BIKE'' SA, TÜRKİYE'NİN ''BIKE''I EN ÇOK MOTORİZE DERGİSİ OLABİLİR.'' DİYE DÜŞÜNÜP KENDİMCE BİR KATKIM OLMASI VE BERBAT DAĞITIM PROBLEMİNİ AŞMAK İÇİN EYLÜL'DE ABONE OLDUM.
OCAK 2004 VE BEN ABONE OLDUKTAN SONRA, ANCAK EKİM SAYISINA ULAŞABİLDİM.
ABONELİK ÜCRETİ 30 MİLYON TL'Yİ GÖNDERİRKEN 12 SAYI ALACAĞIMIZI ZANNETMİŞ VE BÖYLE BİRLEŞTİRİLMİŞ SAYILARI HESABA KATMAMIŞTIM.
ABONESİNİ MAĞDUR EDEN (HALA EDİYOR) DERGİ NE KADAR YAŞAYABİLİR? YAŞAMASI İÇİN BU KADAR KAFA PATLATAN HEDEF KİTLEYİ NE KADAR HAK EDER? ACABA FARKINDALAR MI?
ARKADAŞLAR, SİZDEN DE RİCAM LÜTFEN FORUM KONULARINA SADIK KALARAK CEVAP YAZALIM. YENİ ÜYE OLARAK HADDİM OLMAYARAK....
KONUNUN ÖZÜ KAÇIYOR GİBİ... |
|
Başa dön |
|
|
volkert Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 08, 2004 8:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
aşağı yukarı diğer alternatifine oranla daha fazla beğenilmiş olan bir derginin okuyucularını adam yerine koymayan bu tavrı gerçekten üzücü.ama motosiklet gibi gün geçtikçe ilginin arttığı bir sektörde yeni dergilerin çıkması kaçınılmaz.o zaman iyi olan kazanır elbette. |
|
Başa dön |
|
|
Invisible Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 08, 2004 8:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aslında sorun büyük grupların girmemesinde, girmeyince de işte bir bilgisayar 1 fotoğrafçı bir editör ile dergi çıkıyor. Bilgisayar calınınca dergi nasıl çıkmaz?
Şöyle br 5-7 Bin arası satacağını bilseler büyük gruplardan biri kesin girer.
Hidayet birçok amatör yazarın da katkısıyla şöyle fiyakalı bir içerikle bizim dergiyi hazırlsa. Birimiz de piyasadan ne kadar bir reklam geliri alacağını hesaplasa, sonra da örnek dergiyi koltuk altına alıp birkaç kişi ciddi bir gruba gidilip kardeşim durum bundan ibaret. Bu dergi çıkarsa en az 4-5 bin satar, yazar taifesi hazır, editörleri hazır, mülkiyetin 60'ı senin % 40'ı ikiteker fan klübün dese ...
Hem dergimiz tam bir dergi halini alır hem ikitekerin resmi yayını olur hem de kalıcı ve içeirkli bir dergi kazanılır..
Diycem ama bin türlü itiraz gelecek.
O yüzden demiyorum. |
|
Başa dön |
|
|
VAP53 Tecrubeli Uye
Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Prş Oca 08, 2004 9:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Demazsen de, itiraz eden olmaz
Bir zamanlar Enduroclub olarak dergi çıkartılmış ve 6. sayıya kadar da yayınlanmış/satılmıştı............................................ _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Prş Oca 15, 2004 2:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Biri Enduroculup mu dedi, dergi mi dedi. 12 sayılık dergi parası verip sadece fuarda hemde abonelik dışında paramla aldığım dergiden başka hiç bir sayfa görmeyen üyeler var aranızda arkadaşlar lütfen yaraları deşmeyelim. |
|
Başa dön |
|
|
Ilker Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Oca 15, 2004 3:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
GSEDAT2000 demiş ki: |
Biri Enduroculup mu dedi, dergi mi dedi. 12 sayılık dergi parası verip sadece fuarda hemde abonelik dışında paramla aldığım dergiden başka hiç bir sayfa görmeyen üyeler var aranızda arkadaşlar lütfen yaraları deşmeyelim. |
Nedense bi anda aklima Jet Fadil geldi...
_________________ Entia non sunt multiplicanda praetar necessitatem¹...
Ilker Eryilmaz
2004 Suzuki SV650 S
Belcika/Bruksel |
|
Başa dön |
|
|
|
Tarih: Cum Oca 16, 2004 7:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Nedense bi anda aklima Jet Fadil geldi...
Arada bir fark var İlkerciğim, Jet fadıl cezasını çekiyor şu anda ancak Jet Murat serbest |
|
Başa dön |
|
|
utkuh Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cum Ekm 08, 2004 6:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu akşam eski dergileri biraz karıştırayım dedim ve Motosiklet Dünyası ile Motorize'nin tarihe karışmasının motosiklet konulu yayıncılık açısından kayıp olduğuna bir kez daha hükmettim. Kapaklarına koydukları "paçoz" hatun resimleri yüzünden eleştiri alsalar da gerek test/tanıtımlarının ciddiliği gerek gezi yazılarının kalitesi ile önemli bir boşluğu doldurmaktaymış Motorize.
Şimdi kala kala, test yazısı diye basın bülteninin aynısını basan, aylardır sıfır kilometre fiyat listesini içindeki hataları düzeltmek için bile güncellemeyen Motorbike'a kaldık Türkçe dergi olarak. Üstelik onlar da Motorize kapaklarına özenmişler galiba son sayıda... |
|
Başa dön |
|
|
|