Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
sonaxshop Yeni Kullanici
|
Tarih: Prş Mar 24, 2005 10:08 am Mesaj konusu: MOTOCARE |
|
|
Merhaba
Türkiye'nin ilk motosiklet temizleme merkezi SONAX MOTOCARE İstanbul Küçükyalıda açıldı. Detaylı Bilgi için www.motocare-tr.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Temizlik yapımı dışında Motosikletlere Airbrush tekniği ile çizimler park hizmetide verilmektedir.
MSN : umaykerem@hotmail.com
En son sonaxshop tarafından Sal Nis 12, 2005 4:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
2fast Katilimci Uye
|
Tarih: Prş Mar 24, 2005 11:47 am Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun.
Ama bu tip reklamları anlamıyorum.
Zaten geliri belli olan kişisel çabayla devam eden bir sitedesiniz.
Bu tip bi reklam yerine güzel bir banner ile hem reklamınızı yapsanız hemde siteye bir parça faydanız olsa nasıl olurdu?
_________________ Hakan S.
F 650
Ankara-İzmir |
|
Başa dön |
|
|
sonaxshop Yeni Kullanici
|
Tarih: Prş Mar 24, 2005 11:58 am Mesaj konusu: Selam |
|
|
Teşekkür ederiz öncelikle
Yanlız site yöneticilerine tam 4 defa reklam ( banner ) için mail attım fakat ne yazıkki kimse geri dönmedi yoksa kesinlikle banner için anlaşma yapıcaktım. Umarım bilgi verirler anlaşır bannerimizi yayınlarız. |
|
Başa dön |
|
|
Alkan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 24, 2005 3:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
"Türkiyenin ilk motosiklet temizleme merkezi" demişsiniz ama ben gecen sene Ocak ayinda (Ocak 2004) motoruma G9 da boya koruma, plastik aksam bakimi yaptirmistim, Benden aylar önce Tekin Bagci, Okinord ve birkac arkadas daha yaptirmisti. Ziebart, Meguilars vb. bircok firma da zaten bu hizmeti veriyor. Hatta 2004 fuarinda bile vardi böyle firmalar.
Üzgünüm ama ilk degilsiniz, reklam sloganlarinizi belirlemeden önce biraz daha arastirma yapin bence.
Ayrica isim-soyisim yaziniz veya tekil sahis bir nickname seciniz (sonoman, sonorider, soVmax, roadrunner vs. ) sonaxshop diye bir nickname ile bir hobi grubu web sitesinde ne gibi yazilar yazmayi düsünüyorsunuz bu reklamdan baska? _________________ Alkan
Ikiteker Member
---------------- |
|
Başa dön |
|
|
angut Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 24, 2005 7:14 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sonaxshop arkadaşımızın , yukarıda yazmış olduğu yazı "herşeye muhalif" konjenital anomalime karşın bende pek tepki uyandımadı. Sonaxshopun bu yazıdan başka bizlere yararlı olabilecek konuları da olabilir bence. "Motorumu nasıl yıkamalıyım", "motor yıkatacak iyi bir yer bilen var mı?" "motosikletin şurasını burasını temizleyecek malzemeler nelerdir?" ve benzeri başlıkların açıldığını anımsıyorum ben. Neden sonaxshop bize bu konularda bilgiler vermesin ki?
Bir de, Alkancığım senin o bahsettiğin G9, Ziebart... öteki neydi hatırlayamadım.. neyse işte o gibi yerler aslında otomobiller için açılmış ve ağırlıkla dört tekerleklilere hizmet veren yerler. Sonax Motocare anladığım ve umduğum kadarıyla yalnızca motosikletlere hizmet veriyorsa bu anlamda bir ilk olarak kabul edilebilir pekala.
angut |
|
Başa dön |
|
|
ero__ Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Mar 24, 2005 8:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
angut demiş ki: |
Neden sonaxshop bize bu konularda bilgiler vermesin ki?
|
Neden versinki? |
|
Başa dön |
|
|
sonaxshop Yeni Kullanici
|
Tarih: Cum Mar 25, 2005 6:18 am Mesaj konusu: Merhaba |
|
|
o
pp
En son sonaxshop tarafından Pts Mar 28, 2005 10:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
XTEMRE Katilimci Uye
|
Tarih: Cum Mar 25, 2005 11:19 am Mesaj konusu: |
|
|
Hayirli olsun. ikiteker için yap1lan herseyin arkas1nday1m |
|
Başa dön |