Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Honda bence xr250 Tornado'yu getirseydi daha çok kiş alırdı, ancak fiyat politikası da önemli tabi. torndo denen motor da güney amerikada üretiliyor ve twister ile kardeş gibi.134 kilo, 23 beygir. boyutları da xl200'den daha tatmin edici gibi geldi bana. tasarımı ve göstergeleri de hoş.
xt660 ortada yokken 2003'te twister'ı internetten araştırırken karşılaştığım bu motor üretimdeydi ve bu göstergelerini çok beğenmiştim.
bir motorun ithalatı kesilince motor değer kaybeder mi kazanır mı? bir dönem ithalatı yapılan NX 650 lerden kim bulsa almam der? ben demem gerçi buldum uygun fiyata ama bozuk yoktu alamadım diyeceğim o ki tamam madem ithalatını kestiniz daha iyisini getirin o halde basut abi demiş yamaha xt225 ya bir dolu model gelse de seçsek aralarından hem rekabet olur...baharda ben de satmak istiyorum motoru ama cc ve hp artımı amacıyla yoksa taş gibi motor valla _________________ Harun Yalçındağ
1-1-1-4-1-?
Yamaha XT660R (Satıldı)
Tarih: Sal Oca 25, 2005 2:57 pm Mesaj konusu:
arkadaşlar bir XL200 sahibi olarak topic benide birinci dereceden ilgilendiriyor da şimdi ne olacak!? yani bizim makineler değer kaybedecekmi kazanacakmı ben bi şey anlamadım...
Sarp sattığını yazıyor ikinci el piyasası kaç XL'nin öğrenebilirmiyim, KTM LC4 640 ikinci el piyasası kaça birde onu öğrenmek istiyorum...
Ben Çanakkale'de oturuyorum, Balıkesir/Edremit'liyim hava güzel olduğunda hafta sonları yazın eşimle gittik Edremit'e ama yolcu+yük 200cc motor için çok fazla onun için bende bu sene nasip olursa değiştirmeyi GS500, ER500, twister gibi ikinci el tuoring veya diğer altarnatif KTM gibi enduro düşünüyordum...
Ne yapacağız şimdi...
Öneri...
ya valla abarttınız arkadaşlar,motosikleti bu kadar yatırım aracı olarak görmek bu işin ruhuna aykırı yahu.Sürekli kar zarar hesabı yapacaksanız hiç motora filan binmeyin,hiç rantabl bir iş değildir,baştan söyleyeyim.Parça,bakım,benzin,değer kaybı,yani heryere taksiyle gitseniz daha ucuza çıkar emin olun.Çatır çatır kullanın aldıysanız!bakımlı olduktan sonra her motor satılır,al-sat yapan daima kaybeder!motorunuzu benimsemeniz ve uzun yıllar kullanmanız dileğiyle... _________________ Emrea
CBF500
www.grizu.com
Ankara da Efe motor ile konuştum,tam olarak gelemeyeceğini söylemedi ,gelirse yılın 2.yarısında geleceğini söyledi.(2.yarıda motormu alınır kıllandım )
Bana aynen şunları söyledi :
Avrupa birliği uyum yasaları çercevesinde EU-2 standartlarına uygunluk meselesinden bahsetti ve bu motorları çekmenin artık zor olduğunu söyledi.
Bende dedim bir çok yeni motor bu standartta uymuyor,hatta yamaha XT660 EU-1 ile EU-2 arasında kalıyor dedim,
Honda bu işlere biraz titiz bakıyor (ne alakaysa) yasal yollardan artık zor olduğu söyledi.
Sanırım artık gelmeyecek.
Valla ne diyeyim bende başlangıç olarak Martta almayı düşünüyordum,şimdi sap gibi kaldık,yine yeni yeniden başa döndük.
1,5 ay önce pazarbaşında satış elemanı ile konuşuyorduk. Onun söylediği xl 200 ve nx 4' ün artık ithal edilmeyeceği ve bunun nedeninin avrupa birliği egzos emisyon değerlerine bu motorların uygun olmaması demişti.
Kayıt: Aug 27, 2004 Mesajlar: 265 Nerden: BURSA/Mustafakemalpaşa
Tarih: Cum Tem 22, 2005 12:38 pm Mesaj konusu:
xl 200 ve nx 4' ün İthalatının yapılamamasının nedeninin avrupa birliği egzos emisyon
değerlerine bu motorların uygun olmamasıymış.....
Dedemle yaşıt kamyonlar kapkara duman çıkarıp ortalığı kirletirken ses yok 200cc lik motosiklet mi havayı temiz tutatacak. Bu devletin işi sadece gözboyama. Gel de sinir olma..... _________________ Bahadır Özşekerci
A Rh (-)
YAMAHA FZ6 Fazer
Ankara da Efe motor ile konuştum,tam olarak gelemeyeceğini söylemedi ,gelirse yılın 2.yarısında geleceğini söyledi.(2.yarıda motormu alınır kıllandım )
Bana aynen şunları söyledi :
Avrupa birliği uyum yasaları çercevesinde EU-2 standartlarına uygunluk meselesinden bahsetti ve bu motorları çekmenin artık zor olduğunu söyledi.
Bende dedim bir çok yeni motor bu standartta uymuyor,hatta yamaha XT660 EU-1 ile EU-2 arasında kalıyor dedim,
Honda bu işlere biraz titiz bakıyor (ne alakaysa) yasal yollardan artık zor olduğu söyledi.
Sanırım artık gelmeyecek.
Valla ne diyeyim bende başlangıç olarak Martta almayı düşünüyordum,şimdi sap gibi kaldık,yine yeni yeniden başa döndük.
Üzülmedim desem yalan olur...
Tekrar bu topike bişiyler yazılınca merak ettim.
Bu yazıyı yazdığım tarihe bakıyorum da o zamanlar ne kadar zordu karar vermek ,bir o kadar da motor bulmak para ayarlamak falan.
Geçen zaman içinde XL200 ü ta zonguldaktan almışım.Şimdi ise bileğim kırıldığı için satıyorum.(Gerçi müşteri bulamadık ama...)
Zaman ne çabuk geçiyor ve neler başınıza geliyor öyle değil mi?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız