Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Cum Arl 31, 2004 9:42 am Mesaj konusu: Barselona sokaklarinda Dakarcilar..
Selamlar,
Barselona sokaklarindaki Dakarcilarin bir kac fotografini yolluyorum..
Sehrin en islek caddelerinden biri olan Las Ramblas tan gecen KTMlerin (motorlar demiyorum, nerdeyse hepsi KTM cunku) acik egzostlarindan gelen dolu dolu egzos gurultuleri ve tahta kurulmu goruntuleri pek istah kabartici idi..
Yariscilari sehir icinde sikisik trafikte ellerine geciren scootercilar ise, biraz nispet yapmak icin, biraz da sanki bir juri onundeymiscesine her turlu makas atma ve akrobatik hareketlerle adamlarin onunden arkasindan dolaniyorlar.
Reflektorlu ceketler sehrin yilbasi suslemelerine renk katti..
Az isikli ortamlarda, hareketli nesneleri yakalamakta cok zorlandigim bir makina ile cekiyorum arkadaslar, fotograf kalitesi konusunda maruzatim var yani.. affola.
Barselona sehrine cok onemli eserler kazandirmis bir mimar olan Antoni Gaudi'nin binalarindan birisi Casa Batlló, ve onunde kirmizi isikta bekleyen bir yarisci..
Simdilik bu kadar,
Yarin da bugunku ozel kumsal etabinin fotolarini yukleyebilirim umarim..
Bizim Bağdat Caddesinde de aynısını yapmak mümkün. Ama insan tırsıyıor tabii ki. En olmadık yerde sevgilisi ile buluşmak için birisi yola fırlıyor yahut bir emekli.. Adam emekli olmuş evde oturmuyor bir türlü..
Yani İstanbul'da kent sokaklarında zinhar bu işleri yapmamak lazım..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız