Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
bachjan'ın sorduğu soru işin bütün vehametini ortaya koyuyor, bende bu kadar zamandır bu yüzden bu kadar yazı yazıp duruyorum. hepimiz iki gerçeğin farkındayız: a)tmf adında yeri yurdu resmen açıklanlanmamış resmi bir organ var [çok güzel, zaten hepimiz bunu istiyoruz]; b) bu resmi organa rağmen bütün işler (lisans alma, kural sorma, vs. vs. bu arada ortada yazılı bir yönetmelik henüz yok, herşey Süleyman'ın yüce takdirine kalmış durumda)Süleyman Memnun'un dükkanında yürüyor [işte bunu istemiyorum!!!!]
türkiye bu durumdan kurtulamayacakmı, toplulumuzun her tarafında ben işimi bi şekilde yaparım, kural mural dinlemem düşüncesi hakim, ne zaman bitecek bu toplumsal sorun?
benden tmf'ye öneri daha fazla tepki çekmemek için tüm motosiklet orgamlarına bir haber bülteni yollayın, bültenede tmf'nin tek yetkili temsilcisi Süleyman Memnun'dur bizi fazla sormayın yazın, bu iş bitsin.
Tarih: Prş Ekm 23, 2003 7:44 am Mesaj konusu:
Aslında bu durumu Süleyman Memnun ya da federasyon görevlilerinden dinlesek eminim iyi niyetli olarak yaptıkları işlerin yanlış anlaşıldığını tüm içtenlikleri ile söyleceklerdirki samimiyetleri konusunda benim hiç bir şüphem olmaz ama Ducatist'in kaygıları ve yorumları çok doğru. Federasyonun işlerinin bir ticarethanede yapılıyor olması gerçekten kaygı verici.
Eğer ben durumu yanlış anladıysamda lütfen tüm yazdıklarımı unutun ve benim eşekliğime verin ama yanlış anlamadıysam ve gerçekten yarış lisansı almak için Süleyman Memnun'un mağazasına gidiliyorsa herkesin bir kez daha durup düşünmesi lazım derim. _________________ Murat YERDEKALMAZER
Tarih: Prş Ekm 23, 2003 11:50 am Mesaj konusu: ....
Çok negatif düşünüyorsunuz...
olayların içine biraz girerseniz her şeyin yavaş yavaş rayına oturduğunu anlarsınız... _________________ Don't be afraid of dark. Be afraid of what it hides.......
Tarih: Cum Ekm 24, 2003 2:54 pm Mesaj konusu: tmf
ducatista,
yeri yurdu belli değil, değil.... federasyonun yeri yurdu belli.. yani süleyman memnun'un dükkanı değil.. 2 tane ofis var biri ankarada biri istanbulda..
max. 2 ay beklerseniz çok büyük gelişmeler olacak genel anlamda...
sadece oturup bekleyelim..sabır ile...... _________________ Don't be afraid of dark. Be afraid of what it hides.......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız