Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
memati Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Ksm 20, 2004 9:27 am Mesaj konusu: Apartmanda oturmak ve motosiklet. |
|
|
Apartmanda oturuyorum ve motorumu koyacak yer bulma konusunda hep problem çıkıyor.Apartmanın kapalı bir garajı yok.Apartmanın hemen altında bir boşluk var oraya bırakıyorum genelde.
Bayramdan önce yine o boşluğa bıraktım.Benzin hortumunu söküp depodaki benzini çalmış namussuz herifler.Allahtan yedek pozisyonuna getirmemişler musluğu.Çok az benzin kalmış motorda.Bir de buji başlıklarını sökmeye çalışmışlar.Bu durumu görünce delirdim tabii.Aparatmanın yakınlarında da polisler durur her zaman.Onlara gittim durumu anlattım.Hiç değilse akşamları onların yakınlarına koyayım dedim kabul etmediler.İlgilenemezlermiş...Düşünün artık durumu, vatandaşına yardımcı olmak istemeyen bir zihniyet.
Sonunda apartmanın içine koydum arife günü.Ve bayramın birinci günü apartman yöneticisiyle sabahın köründe birbirimize girdik...
Bu nedir ya? Motosiklete binmekte,korumakta problem.Akşam eve gidince acaba sabah bulabilecekmiyim motorumu diye düşünmeyen varmı?
Apartmanda oturmak zorunda olupta buna benzer problemleri olan ikitekerciler!Siz ne yapıyorsunuz allahaşkına?
Alarm taktırıcam galiba.Bu gidişle... |
|
Başa dön |
|
|
2fast Katilimci Uye
|
Tarih: Cmt Ksm 20, 2004 9:53 am Mesaj konusu: |
|
|
Buna yakın bir dert bende de var.
Şimdilik apartman girişinde kimseyi engellemeyecek şekilde duruyor allahtan pek karıştıranda olmadı motoru.
Ama sonuçta kış geldi. Tavsiyem yan apartmanlarda kapalı garajı olanlardan rica etmen birileri gel koy diyebilir.
Bir diğeride kapalı garajlardan birine bırakman olabilir. Tabiki istediğin zaman gidip alabilmek de mümkün olmalı. Ayrıca parasız olursa tabiki daha makbul
Ama illada apartman altında duracaksa mutlaka brandasını ört (reklamdaki gibi eski bişi olursa daha az dikkat çeker) ve bağlamayı ihmal etme. kilitlerini tak. sürekli kontrol et. _________________ Hakan S.
F 650
Ankara-İzmir |
|
Başa dön |
|
|
nwanda Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Ksm 20, 2004 9:59 am Mesaj konusu: |
|
|
kapalı garaj en iyi çözümdür. Hırsıza karşı korur. Seninkinin başına geldiği gibi benzin çalınmasına, buji sökülmesine karşı korur. Soğuktan korur. Daha ne olsun
Bu arada parasız kapalı garaj var mı? benim bıraktığım garaja ayda 40milyon ödüyorum...
erkan |
|
Başa dön |
|
|
maximus Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Ksm 20, 2004 11:27 am Mesaj konusu: |
|
|
apartmanın delisi ben olduğum için kimse bana bişey demiyo.
altımızdaki dükkanda kebapçı var 5 tane motoru var servis için onlarla beraber yer yaptık garaja zincirliyoruz. geçen kiracılardan biri bizim motor parkına arabasını bırakmış kibarca rica ettim çekti(başka zaman olsa cami duvarına işedin işte şimdi diye direk çarpardım ama güzel kızına dua etsin)
eğer apartmanda park edilecek yer yoksa müsait bi kısma bi demirci çağırıp ön tekerleği zincirleyecek kadar bi demir yaptırıp yere sabitleyin (bursadakilere demircilik yaparım) |
|
Başa dön |
|
|
BaRa Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Ksm 20, 2004 1:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
önerilerim:
1. öncelikle herkesin bulaşmaya korkacağı şekilde bir kavga çıkarın. (bu kavga para vererek tutacağınız tiyatro kursiyerlerinden yada figuranlardan oluşan bir kavga olursa kimse anlamadan kanda bulaşabilir.)
2. yumurta topuk ayakkabı ve omuza atılmış ceketle dolaşın. Bazan bir kurusıkıyı belinizden hafifçe gösterin ki bilsinler..
3. kesinlikele ağzınızdan argoyu eksik etmeyin. dayılar misali konuşun. (fakat körüyü geçene kadar ayıyada dayı dendiğini unutmayın)
4. sık sık arkadaşlarınız gelsin. apartman önünde yüksek sesle konuşun. asın, kesin, biçin..
5. motorunuzu şikayet için geleni NEVAR ULAN diye tersleyin. çıngar çıkarın.. hatta ötesini yapın. ve buna benzer bişiler olduğunda hemen yanınıza toplaya bileceğiniz en az 10 arkadaşınızı hazır tutun.
VEEEE, ARSLANLAR GİBİ KİMSE SİZE BULAŞMADANDA MOTORUNUZU GİRİŞE KAPALI ALANA KOYUN..
Ha unuttum.. Apartmanda sizden dayısı varsa bu numaralar sökmez, dayağı yiyerek tıpış tıpış karakola şikayete gidin.
Nede olsa dayak yiyen masumdur değilmi? |
|
Başa dön |
|
|
BaSuT Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Ksm 20, 2004 5:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
maximus demiş ki: |
(bursadakilere demircilik yaparım) |