Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Şampiyonanın final yarışları bugün İzmir Pınarbaşı Yarış Pistinde başladı. PAzar günü de devam edecek.
32 derece sıcakta günlük güneşlik bir havada yarışçılar pistteydi.
Kenarda bile sıcak kendini çok fazla hissettiriyordu... Attım kendimi pistin ortasına Bastım deklanşöre...
Ama yine nöbet peşimi bırakmadı. Daha bir yarış seyretmiştim ki ayrılma vakti geldi çattı. Yani sonuçlardan bihaberim. Alır almaz buraya yazacağım. Şİmdilik birkaç resim...
Tarih: Pts Ekm 06, 2003 2:52 pm Mesaj konusu: yarış
pazar günü enduro 1.yarışı esnasında piste gitmişim. Bir an tek motorlu uçaklar üzerimizde geziniyor sandım 5 adet egzozu açık V2 ve bir adet boxer olunca pistte kopanlar. Haliyle yer gök "torrrrrrr tarrrrrrr" sesleriyle inliyor.
Ercan DİNAMİT'in birinciliği domine ettiği yarışta o kocaman motorların ne kadar başarılı viraj kabiliyetleri olduğunu da gördük.
Aslına bakarsanız racing'lerle pek de ilgilenmedim. Ancak tüm yarışçılar da çok cesur ve hızlı adamlar. Hepsine bravo her babayiğidin harcı değil orada yarışmak. Bunu da birk kez daha gördüm...
Sevgiler.
Red Twister Of Izmir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız