Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
memati Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2004 11:18 am Mesaj konusu: BİR CÜMLE İLE MOTORSİKLET LÜTFEN!! |
|
|
Motorsiklet ile ilgili düşüncelerinizi,hissetiklerinizi bir cümle ile anlatmanızı istesem ne yazarsınız?
Sizin için nedir motorsiklet???
|
Başa dön |
|
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2004 11:24 am Mesaj konusu: |
|
|
Gereksiz topic açmak adetinden uzak kalmayı bilmek tek cümlelik açıklamalardan daha fazla fayda sağyacaktır. _________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş) |
|
Başa dön |
|
|
V-Strom Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2004 11:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Gereksiz topic açmak adetinden uzak kalmayı bilmek tek cümlelik açıklamalardan daha fazla fayda sağlayacaktır. _________________ Ümit Yayla
İstanbul
BMW R 1200 GS 2005
A Rh (+)
0 212 334 57 00 (iş) |
|
Başa dön |
|
|
memati Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2004 12:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: |
Gereksiz topic açmak adetinden uzak kalmayı bilmek tek cümlelik açıklamalardan daha fazla fayda sağlayacaktır.
|
Sana önemsiz ya da gereksiz görünen bir şey başkaları için önemli olabilir.
Yine de ilgine teşekkür ederim.
|
Başa dön |
|
|
copywriter Katilimci Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2004 12:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
V-Strom demiş ki: |
Gereksiz topic açmak adetinden uzak kalmayı bilmek tek cümlelik açıklamalardan daha fazla fayda sağlayacaktır. |
Yuh! Kabaliğin da bu kadari! _________________ ILKER CAGLAYAN
BMW K1200S |
|
Başa dön |
|
|
khufu Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2004 1:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gereksiz topic açmak adetinden uzak kalmayı bilipte ukalalık yapanların motora binmemesidir.
Gerçi memati bu topik konu dışında olsa daha iyi olurdu. _________________ Ufuk/Trabzon>>Keşan>>İzmir>>İstanbul
Dünya yaşamaya değer,canımızın kıymetini bilerek... |
|
Başa dön |
|
|
Teoman Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2004 9:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar lütfen topic lerden kavga etmeyelim bunun için konu dışı bi topic açılmıştı sizi oraya alalım kafa göz tekme tokat serbest orda
rahat edersiniz sevgilerle |
|
Başa dön |
|
|
Donald_Duck Tecrubeli Uye
|
Tarih: Çrş Ekm 20, 2004 10:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Memati,
Bu tur tepkiler almamak icin bir soru sorup, kenara cekilip "bakalim ne diyecekler" seklinde beklememen lazim.
Sorunun hemen arkasindan "benim gorusum su" deyip kendi fikrini de yazmalisin. Turkiyede bu tur sorular hep art niyetli kisilerce sorulur, cocukca birsey. Hepimiz cocuk yaslarda "Ankara de bakiim" filan gibi banal sorularla karsilasmis ve durustlugumuzun cevabini boktan duzeyde ahlaksiz yanitlar alarak gormusuzdur. Hatta "odun" uzerine bu konuda yazilmis bir fikra da vardir meshur...uysa da uymasa da diye biter...
O yuzde hic bir yetiskin " hadi bana sunu soyle bakiim" sorusuna yanit vermez, ve hatta cok sinirlenir. Soru ne kadar masum olursa olsun.
Tabii sen de baskalarindan yanit gelmeden kendi gorusunu yazamiyorsun. "aaa Memati ye bak lan, amma duygusal cocuk lan bu"... filan gibi yaklasimlardan korkuyorsundur...
Sorunun yaniti ile gercekten ilgileniyorsan bir ara Airport un bu konuda actigi bir baslik olacak. Hatta sonuclarini gazetelerde yayinladiydi. Ona bakabilirsin.
(bak bende cevap vermedim iste... ) |
|
Başa dön |
|
|
SilinmisUye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 21, 2004 7:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence de son derece önemsiz bir topic. Sebebine gelince gelin toplantılarda insanlardan bire bir sorarak hem dostluğunu pekiştirin, hem sıcak ortama girin, hemde sanal kalmayın. Son günlerde bir kaç kişi varki gerçekten ama gerçekten laf ola beri gelsin topic açıyorlar. Ne oldu ikitekere yahu arkadaşlar lütfen kendinize gelin. Saçma sapan topicler, saçma sapan yorumlar ne oluyoruz yahu. Fazla mı demokratik oldu grup.
Lütfen saçma sapan topik açmayalım ve yorum yazmayalım. Bundan böyle bu tür davranan arkadaşlara gerekli tavırlar tarafımdan alınacaktır.
Hatta ve hatta ben bu nickleri normalde yazmayan ama ortamı germek için başka başka rumuzlar alarak yazan kişi diye değerlendiriyorum. Lütfen biraz dikkat. |
|
Başa dön |
|
|
hasafrica Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 21, 2004 8:09 am Mesaj konusu: |
|
|
[quote="GSEDAT2000"]
hemde sanal kalmayın. |
Bu sitenin sanal oldugunu bile bile üye olmadik mi? Sanal kalmasinin ne gibi bir mahzuru var. Bir türlü anlayamiyorum...
Bundan böyle bu tür davranan arkadaşlara gerekli tavırlar tarafımdan alınacaktır. |
Lütfen biraz dikkat. |
Hasim
Domi-97 |
|
Başa dön |
|
|
KARABASAN Katilimci Uye
|
Tarih: Prş Ekm 21, 2004 8:18 am Mesaj konusu: |
|
|
internet ortamında sanal olmamayı savunmak .......
hem de sanal ortamın metodları ile...
cok gereksiz.... _________________ A. Muratoglu
KTM 990 ADVENTURE |
|
Başa dön |
|
|
SilinmisUye Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 21, 2004 8:27 am Mesaj konusu: |
|
|
Sanal kalmanın bir problemi yok tabiki ancak insanları tanımadığınız için saçma sapan yazılar yazılıyor. Oysa tanışıldığında seviye bu şekilde olmuyor.
İnternet ortamı olduğu doğru ama chat odası değil burası, genelde yazışan insanlarda birbirini çok iyi tanıyor. Saygı ve sevginin olduğu bir yer ancak ne hikmettir ki son zamanlarda üye olan arkadaşlar kafalarına estiği gibi yazı yazmalar, dilediği topiğe dilediğini yazmak gibi saçmalıklar yapıyorlar. Hele bazı arkadaşlar sırf tecrübeli üye olacağım diye doluya boşa yazıp duruyorlar. Burada tecrübeli üyelere b.....k vermiyorlar. Laf yetiştereceğim diye demogoji yapıp durmayın arkadaşlar. Adamı da sinirlendirmeyin.
Admin'in uyarmasına ne gerek var ki. Konu başlıklarının altında açıklaması var zaten bunu okuyup insanın nereye yazacağını bilmemesi kadar aptalca bir şey olabilir mi. |
|
Başa dön |
|
|
ero__ Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 21, 2004 8:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Bravo size... |
|
Başa dön |
|
|
Boran Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 21, 2004 8:55 am Mesaj konusu: |
|
|
Sedat'a aynen katılıyorum
arkadas hayalin de bir olay canlandiriyor. sonra topic acıp yazip, ciziyor tabi tamamen hayal ürünü bir olay
sonrada altina DD amca cigim tesekkur ederim sayen de cok iyi kivirdim hayatım kurtuldu cok tesekkur ederim.
Baska bir topic de DD onu savunuyor.
Ben bunun altinda art niyet ararim. |
|
Başa dön |
|
|
DrDakar Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ekm 21, 2004 9:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Burasi pekte sanal bir site degil. Buradaki insanlarin cogu birbirini taniyor.
Mystique, seni taniyan, bilen varmi? Belki DD taniyordur, ondan baska ?
Motorunla bir Sali toplantisina gitte herkesle tanis, boylece terminolojiyide ogrenmis olursun. _________________ Akif Ersahin
BMW R1200RT
IBA #25322
DrDakar.com
www.gamsizseyyah.com |
|
Başa dön |
|
|
|