Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Evet vazgeçtim ZZR600'den.Bundan sonra yola BMW ile devam etmek istiyorum..
Herhalde motorsiklet markaları içerisinde geçmişi sağlam olan ender markalardan biri BMW(şu yanlış anlaşılmasın diğer markaları kötülemeye çalışmıyorum)
Bir motor yaklaşık 60 yıldır hala daha ayakta ve çalışıyorsa.Bence iki şey yapılmalı:
1-Mühendislerinin elini sıkmalı(hala yaşıyorlarsa )
2-O motoru almalı
Tabii bu motorların günümüz hi-tech motorlarıyla başa çıkması imkaansız.
Ama hi-tech makinalarında bu kadar uzun süre ayakta kalması imkaansız.
Zzr 600 den vazgecmekle iyi yapmissin. Yıllardan beri Zzr 600 lerin kol cikardigi, sanziman problemleri yarattigi kulagima gelir durur. Problemli makina kullanmamakta fayda var.
Evveet, Memati az daha beni yine yalniz birakacaksin sanmistim. Performans delisi degilsek ve satmaz, bakarsak bu motorlar torunlarimizi görür. Mesela:
1971 R 75/5, efsane krauser yan çantalariyla... Siir gibi ... _________________ 72' Ahmet ERTÜR
70' BMW R 75/5 (Yorgun Frolayn)
05' BMW R 1200 GS (Sarı Şekerim)
05' Kanuni 125 Cheetah (Kara Uçurtma)
CR'dan güvenli sürüş önerisi: Motorumuzu bir gün çocuğumuzun sürmesini isteyeceğimiz gibi sürelim!
bir forumda okumuştum. BMW nin enduro suylo V motor enduroları karşılaştırıyorlardı . Bmw nin motorunun çalışma şekli daha değişik olduğu için (sola 90 derece açıyla bir piston sağa 90 derece açıyla bir piston) tork olarak V motor daha iyi ama ömür olarak BMW Daha iyi bende olsam BMW yi tavsiye ederdim ama V motorun performasını orada şöyle anlatmış Normal Racing makinalar düz sıra silindir olarak kullanıyorlarmış (4 silindir) Ducati ise V2 motorla aynı güce sahip . _________________ Mondial MCT 250
34 FDY 31
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız