Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Tomkedi Katilimci Uye
|
Tarih: Sal Eyl 23, 2003 5:42 am Mesaj konusu: Mz Baghira |
|
|
Mz Baghira Hic kullanan oldumu nasil bir motordur.Biraz yuksek galiba...Yorumlariniz varmidir acep
_________________ Umut Akcali
2003 Pegaso 650 i.e.(Bir Cesit Kanatli BEYgir)
ikitekerlekli pirogramci kedi |
|
Başa dön |
|
|
flowrider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Eyl 23, 2003 8:34 am Mesaj konusu: |
|
|
bu motor türkiye de yok sanirim en azindan ben hic görmedim _________________ nereye bakarsan oraya gidersin
ömer uzma
|
|
Başa dön |
|
|
twister Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Eyl 23, 2003 8:38 am Mesaj konusu: mz |
|
|
MZ'leri ben motosa'da görmüştüm. Ama bu resimdeki supermoto tarzı olanı. Tasarımları müthiş ama fiyatını duyunca insan Mz ile riske girer miyim diye düşünmüyor değil! bir de imaj, karizma vs olayları girince devreye alan pek olmuyor. Üzerinde başka isim yazsa yurdum insanları alırdı heralde. KTM'e benzetmişler ve başarılı da olmuşlar... |
|
Başa dön |
|
|
hido Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Eyl 23, 2003 9:14 am Mesaj konusu: |
|
|
global motorlu araclar diye bi yer getiriyo bildigim kadariyla.
fiyatlari ve adresi motorize dergisinde yayinlaniyo.
ama türkiye'de nedense hic popüler diil.
bence distribütör firmanin da hatasi tabii.
gercekten güzel görünüyolar ama pahalilan yaw.
hido |
|
Başa dön |
|
|
Tomkedi Katilimci Uye
|
Tarih: Sal Eyl 23, 2003 10:06 am Mesaj konusu: mz ismi beni bozmaz... |
|
|
Ben bu motordan buldum fiatida uygun 2. el ..Mz olmasida onemli degil nasil olsa karizma ile ishim olmaz(mz kanuni yazmiyo sonucta ustunde).Ama merak ettigim kullanan begenen kullanimi zordur kolaydir diyen varmi fakat sanirim kullanan yok hatta bi cok kisi daha yeni gordu heralde bu modeli.Bu kadar dusunmemin nedenide bu alet cok yuksek en alcak pozisyondaki sele yuksekligi 90 cm hatta galiba 125 kadarda yukselebiliyor. Tabe ben binmeyi denemedim bana uyarmi uymazmi bilemiyorum.. _________________ Umut Akcali
2003 Pegaso 650 i.e.(Bir Cesit Kanatli BEYgir)
ikitekerlekli pirogramci kedi |
|
Başa dön |
|
|
BachJan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Eyl 23, 2003 10:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Selam Umut,
90 cm gerçekten çok yüksek. benim falcon 85 cm ve nerdeyse her binen çok yüksek diyor. Ama eğer boyun 1.80 üzeriyse çok dert etme derim. hatta bazen yüksek olması çok işne bile yarıyor. ama önce en az yarım saat motoru kapalı bir alanda kullan. bence tasarımı çok şık. eğer servisi varsa motor sahibinden ayrıca gidip bir de servisle konuş derim. _________________ Murat YERDEKALMAZER |
|
Başa dön |
|
|
Ilker Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Eyl 23, 2003 11:15 am Mesaj konusu: |
|
|
MZ deyince aklima hep Kanuni'ler, Ceylan'lar geliyor.
(Yoksa Ceylan Jawa modeli miydi?)
Neyse, kuryelerin Titan'dan once kullandiklari motorlari cagristiriyor bana |
|
Başa dön |
|
|
tramp Yeni Kullanici
|
Tarih: Sal Eyl 23, 2003 2:26 pm Mesaj konusu: |
|
|
bu motosiklet izmirde ksk girnede aprilia satilan polatkan motor du sanirim orada var. bakmak istersen enduro tipide var ayni motorun daha buyuk tekeri tek farki.
bilgi almak istersen
0 232 365 55 77 - serhat kilavuz'dan yardim alabilirsin.
bende bakmistim motora.. ama bana gore ccsi cok du$uk geldi bilmiyorum. |
|
Başa dön |
|
|
izmist Katilimci Uye
|
Tarih: Pts Ekm 06, 2003 11:04 pm Mesaj konusu: MZ Baghira |
|
|
Selam,
Ben gecen sene bu resimdeki Baghira ya deneme amacıyla binmistim. Tek silindir 660 Yamaha tenere motoru var uzerinde. Motorda bence is yok, 5500-6000 devir gibi devir kesici devreye giriyor, butun heyecanını olduruyor aletin. Ama virajinin cok iyi oldugunu soyleyebilirim. 160 arka lastikle alet yere yapisiyor resmen. Ayrıca KTM in de kullandığı ve çok iyi bir marka olan White Power amortisorler ve celik fren hortumları gibi oldukça kaliteli malzeme ile donatılmıştır.
2. el fiyatı nedir bilmiyorum ama, bunlardan benim bindigim test motoru olan, daha sonra izmire gitti, orda Özgül moto idi sanırım, o arkadaşta kaldı, enduro yarışına girdi, kupa aldı (baghiranın enduro tipi olanının tekerlek ve lastiklerini takmışlardı üzerine, hata motorun ve yarışçının aldıkları kupa ile beraber fotografları da var bende).
Demek istedigim, o ise, yorgundur ve masraf cikarma ihtimali olabilir, bunu göze almalısın. Eger o motor degilse ve fiyatı uygunsa hiç kaçırma al derim.
Yanlız, ilerde satmak isteyebilecegini de dusunerek, bu konuda zorluk çekebilecegini de eklemek gerek. Cok az oldugu için, herkesin kolay kolay yanaşacağı bir motor olmaz.
Hayırlısı!
Turgut ÇIRPANLI
KTM 640 |
|
Başa dön |
|
|
|