Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Aloo, Hüstın, Hüstın. Neden küstın?(iğrenç espriler serisi 9)
Sesimi duyan var mııı? Orda kimse var mııı?
Yokmuş.
Tamam o zaman başlayalım sallamaya, nasılsa kimse okumayacak, site benimdir, kafama göre at koşturacam.
Kaç yıl olduu saymadıım siteden göçeli, motosikletler geldi geçti görüşmeyeli…
Bir varmıış, bir yokmuş, motosiklete %20 ek gümrük vergisi gelmiş iken, 250cc aletler 20bin sınırını aşmış iken, 125cc ybr 10.bin tl olmuş iken, deve tellal, pire berber iken, kaf dağının ardında ikiteker adında bir motosiklet sitesi yaşarmııış. Yaşarmış da birileri onu canlı sanmazmış, çünkü sitede herkes küsmüş gitmiş, uyumuş, kaçmış, olanlar olmuş. Bunca zaman içinde bir prens gelip de bu uyuyan güzeli öpmeye yeltenmemiş, gelen geçen prensler hep eski güzel günleri yad edip, okuyup okuyup, online bile olmadan konar göçer olmuşlaaar bu kadim siteye.
İşte bu minvalde başlamışmış hikaye, tam da bu anda.
Zamanında pek çok bilgiyi site içine depolayan sitenin kralı da(admin oluyor o) siteyi yıkıp harap eylemeye kıyamayıp, belki yine de toy bir şövalye gelir de bu kadim bilgiden fayda sağlar diye açık tutmuşmuş hep şatosunu(pardon sitesini).
Gel zaman git zaman site kuş uçmaz, kervan geçmez bir yere dönüşmüüş. Sonrasını zaten biliyorsunuz bu masalın.
Bir gün, bir gün gelecek dönence, biliyorum.(Bu biliyorum kısık sesle söylenecek).
Aha size bi üyeden güncel mesaj madem o kadar meraklısınız, hadi başlayalım, eski güzel günlere ne bu site ne dünya ne de ülke dönemeyecek biliyorum, o sebeple en azından bir kıpırdanmaya da razıyız. Vallahi akacak mecra bulamayanlara çare olabiliriz, e hadi ne bakıyonuz daa???
Zamanında kavgalı olanlar, küsüp gidenler, motosikleti bırakanlar, başka mecralara akanlar, kendi sitesini kuranlar, bir kask markası yüzünden çatışanlar, mesajına yeterince ilgi gösterilmeyenler uzatın ellerinizi bayramlaşalım. Gelin gidelim dosta gönül! Olmaz mı lan, hiç umut yok mu?
https://www.youtube.com/watch?v=S_W9UfiDdLE
Haydi başlayalım.
(Bak kimse yazmazsa, her gün yazarım sitedeki topiklerde bütün son mesajlar benim olur ona göre haa!)
- Yer mi lan millet, gelirler mi?
- Bilmiyom hacı abi, bi olta attık bakalım.
- E hadi rasgele.
- Eyvallah abi.
- Abi bi ses duydum.
- Şşşşşt, dur dur, valla ben de duyuyom bi gıpırdanma.
- E hadi işşallah.
Kara Murat beniim.
Hayır beniim
Benim been,
Hadi lan ordan hepinizin alayını, siyaa benim la Kara Murat
Cozutarak başlarsak belki toparlaması daha kolay olur, e hadi buyrun dedik ya la.
valla yazacam boyna başlığa bak ona göre.
Ve sevgili Kıraç söylüyor sayın seyirciler, Bir defa kaybedersem, belki bir daha bulamam, seni şimdi istiyorum yıllar sonra duyamam.
https://www.youtube.com/watch?v=8THQRiVeUgU
Ne yırtmış be adam kendini.
"Biliyorum doğacaksın, umudusum sen bahtımın."
Sankim siteye söylüyo gurban. Bağır abii bağır!
Kayıt: Sep 16, 2006 Mesajlar: 558 Nerden: Yaşayan Ölüler Ülkesi
Tarih: Prş Ekm 12, 2017 7:20 am Mesaj konusu:
Aha, vallaha ben biliyodum
Şaka bir yana olacak galiba yahu.
Hoş gelmişsiniz üstat.
Selamlar.
Yav neden olmasın yapılabilir, adam gibi adamların, motosiklet konusunda gerçek ve ciddi şeyler söyleyen adamların geri geleceği güzel günler neden olmasın diye düşüneyazmışsım. Bir düştü sadece ama her şey bir düş kurmakla başlamaz mı yahu?
Buyrunuz, geçiniz, geçiniz.
Üstelik tam zamanında geldiniz.
Hadi beyler bayanlar, biliyorum okuyorsunuz buyrun siz de geçin, kahveler benden.
Güneşi uyandıralım. Bu kez daha temiz olabilir her şey üstelik, neden olmasın hepimiz yaşlandık, yaş aldık dha da büyüdük, çoğaldık. E haydi.
Sağ olun hasafrica, el verdiğiniz için teşekkürler.
_________________ Göremiyor musun? At gözlüklerini çıkartmayı dene!
Tarih: Prş Ekm 12, 2017 10:25 am Mesaj konusu:
Ender22 demiş ki:
Ben de buradayım,
haftada bir kaç kez girip bakıyorum, vaktim varsa eski gezi raporlarını falan okuyorum.
Tamam işte ne güzel ara sıra mesaj da yazarsanız oh miss.
Devamı gelir umuyorum, ufaktan kıpırdattık mı nedir?
Başka başlıkta da yazdım sevgili flyfish siteye bi el atıp hem hız anlamında hem de iki de bir erorr vermesi konusunda ilgilenirse bu iş daha da kolaylaşır.
Hadi bakalım, başka kimse yok mu?
Adminim aşağıdaki gibi mesajlar çıkıyor yorum yazıp gönderince ama yorumlar gidiyor yine de:
Failed sending email ::
DEBUG MODE
Line : 265
File : /var/www/vhosts/ikiteker.org/httpdocs/includes/emailer.php _________________ Göremiyor musun? At gözlüklerini çıkartmayı dene!
Öncelikle her kimler varsa merhaba. Tesadüfen meraktan 10 yıl sonra tekrar siteye girdim. Baktım ki kimsecikler kalmamış.
10 yıl önce yayınladığım bir gezi topiği yüzünden çok haksız eleştirilere maruz kaldım. Bu haksız eleştirilerden sonra adeta sitenin kodamanları tarafın dan AFOROZ edildim ve bir daha ben ve en az 10 arkadaşım da site ye gimedik.Eğer ki benden sonra'da bu tip uygulamalar olduysa, sitenin bu hale gelmesi gayet normaldir. Hiç kimse hiç birşey ve vazgeçilmez değildir .
Kayıt: Feb 19, 2004 Mesajlar: 313 Nerden: Köyceğiz/Muğla - Çanakkale
Tarih: Cmt Arl 15, 2018 8:16 am Mesaj konusu:
Ben ara ara uğrarım, güzel günlerdi
Şu anda bile 143 ziyaretçi var.
1'de üye olarak ben _________________ Tiger 250 (Mt-07)
--67-70--
DL 650 L4
--------------------
Murphy says:
Anything that can go wrong will go wrong...
Tarih: Prş Arl 20, 2018 6:30 pm Mesaj konusu:
ben de ara ara buralara uğruyorum.
dlimavi o verdiğiniz gezi linki mi aforoz edildim dediğiniz, orada pek bir mesaj yok ama, nasıl bir aforoz durumu oldu ki. _________________ Göremiyor musun? At gözlüklerini çıkartmayı dene!
Tarih: Prş Arl 20, 2018 6:36 pm Mesaj konusu:
ben de ara ara buralara uğruyorum.
dlimavi o verdiğiniz gezi linki mi aforoz edildim dediğiniz, orada pek bir mesaj yok ama, nasıl bir aforoz durumu oldu ki. _________________ Göremiyor musun? At gözlüklerini çıkartmayı dene!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız