Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Kayıt: Sep 16, 2006 Mesajlar: 558 Nerden: Yaşayan Ölüler Ülkesi
Tarih: Pts Ekm 16, 2017 10:51 am Mesaj konusu:
Eskiden olsaydı, siz bu konudan dolayı bu forumda güzel bir sanal zopa yer, bi daha da böyle konular açamazdınız. Dua edin forum artık kuş uçmaz kervan geçmez bi yer, şanslısınız.
Ben videonuza tıklamadım, (öncekini izledim çünkü), tıklamayacam da.
1 – Motosiklette fren yapmaktan korkan motosiklete hiç binmesin.
2 – Ölüm freni diye isimlendirilen bir teknikten sağlıklı bir fernaj çıkmaz. Ölüm freni nedir yav. Fren ölmemek için yapılıyor zaten.
3 – Motosiklette doğru frenajı (kombine fren denir ona, ki artık abs’li ve otomatik kombine fren yapabilen pek çok motosiklet var, hatta yeni motosikletlerde abs zorunlu) öğrenmeden böyle “ben yaptım oldu” diye tabir edebileceğimiz kişisel deneyime dayalı şeylere güvenerek motosiklet sürülmez. Oradan ancak safsata çıkar.
4 – Lütfen tekniğinizi geliştirmek istiyorsanız gidip eğitim alınız. Sürüş üzerine harika kitaplar var en azından onları alıp trafiksiz alanlarda idman yapınız.
5 – Amerikayı yeniden keşfetmek isteyenler için internet bu tiplerin videoları ve videobloglarıyla dolu.
Ve çoğu komikten çok salakça şeyler.
Dediğim gibi eskiden olsaydı bu konu çok su kaldırır ve ortalık karışırdı.
Ben sadece forumu canlandırmaya katkı adına eyvallah deyip geçeyim size, ama kendi kendinize teknik buldum diyerek doğruları kafanıza göre çarpıtmayınız derim. Hiç değilse denemeye kalkanların canı yanmasın. _________________ Göremiyor musun? At gözlüklerini çıkartmayı dene!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız