Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
yok benimki kazadan değil hırsızlıktan, şubatta çaldılar motorumu. sigortanın para ödemesini bekliyorum.
Hem üzüldüm hem de sevindim, en azından zararınız karşılanacak ama nerdeyse Haziran ayı geldi ve sigorta şirketiniz yavaş.
Geçen yaz "Yurt dışı Seyahat sağlık sigortası" araştırdım ama "Motosiklet kullananlar"ın bu kapsam dışında kaldığını öğrendim.
Evet biz motosiklet kullananlar, Deprem/yanardağ patlaması/Terör hareketleri/Helikopterde pilot veya yolcu olarak bulunmak gibi kategorilerle eşdeğer tutuluyoruz.
Yani bu nasıl sigorta mantığı, motosiklet kullananlar manyak mıdır, kim yazmış o genel "Yurt dışı sağlık sigortası" şartlarını?
Kim, Emenike
Bu yaz aklıma Şair sigorta geldi, ona müracaat etmeye karar verdim gitmeden önce; Hiç olmazsa "Motosiklet kullanmak" deyimini hariç tutmuş.
Sonra görüşürüz, bu arada tek kedim kızıştı ve cuma akşamından bu yana
ızdıraplar içindeyim, 23 Mayıs'ta birisi mesaj attı: "Kedilerimizi öpüştürelim", eyvallah dedim, şimdi de cevap yok.
Bu mesajı bile zor yazdım, her an klavyenin üstüne çıkıyor _________________ CBF 500
Tarih: Sal May 26, 2015 6:14 am Mesaj konusu:
şahin iyidir ( şair sigorta) herşeyimi sigortalarım ve bu tip sigortalarımı ondan yaptırıyorum.
kısmet işi bunlar, eskiden üzülürdüm ama artık kasmıyorum/ sıkılmıyorum, geç olsun ama hayırlı olsun bir şekilde alırım bir motor, olmadı bu sene binmem içim gider ama ölmemde
bu arada bizim bütün kediler kısır mutlu ve huzurluyuz ... tavsiye ederim yoksa 3 ayda bir uykusuz her gece şarkısını hatırlarsın.. _________________ TUNÇ BARUÖNÜ
bu arada bizim bütün kediler kısır mutlu ve huzurluyuz ... tavsiye ederim yoksa 3 ayda bir uykusuz her gece şarkısını hatırlarsın..
Hangi üç ayda bir hocam? Altı haftada bir kızışıyor
Bu kedi bana ilk verildiğinde İstanbul'dan bir Veteriner forum arkadaşı demişti, "Sen bittin"
Ben de dedim ki, "Tamam bir kere anne olsun sonra onu kestiririm"
Ama tam 6 yıldır Adana'da bu tür kedilerin yaygın olmaması yüzünden halen kız oğlan kız kaldı ve tabi ki kızımı ne doktorlar ne mühendisler istedi de vermedim
Neyse, perşembe akşamı düzeldi ve şu anda yanımdaki sandalyede huzur içinde uyuyor.
-------------------------------
Note: Şair sigorta hakkında düşüncelerim biraz değişti, senin yaşadıklarından sonra.
Şimdi, yurt dışı seyahat sağlık sigortasında tüm şirketler motosiklet kullanmayı devre dışı bırakıyor ama Şair sigorta standart metindeki bu cümleyi silmişti.
Bu nedenle o firmaya duyduğum güven de havaya uçtu maalesef.
Sonuç olarak SGK emeklisiyim, bir yerlerde nalları dikersem devlet getirir herhalde , Allah esirgesin. _________________ CBF 500
Bu arada, 2008 yılında Azerbaycan/İran sınırına 20 km. kala kaza yapıp hastaneye kaldırıldığımda ilk aradığım yer elbette Turkcell'in bana verdiği bizim konsolosluk numaraları idi.
Bu numaraların hiçbirisi kesinlikle günün herhangi bir saatinde cevap vermedi.
Evet, olay bundan ibarettir.
Yıl 2008 , şimdi nasıldır bilmiyorum tabi. _________________ CBF 500
Tarih: Pts Hzr 01, 2015 5:58 am Mesaj konusu:
abi sen o canavarı acil kısırlaştır, o da sen de rahat edeceksin bak BU arada geçen hafta parayı yatırdı sigorta , diğer taraftan sigortaya inanırım, ama benimde bazı konularda hayal kırıklıklarım oldu / oluyor kişiye bağlamadan bazen şirketler büyürken çalışan / kalite / müşteri değerlendirme sıkıntıları çekiyor ... sorun yok o olmaz başkası olur ama ne istediğini bileceksin.. yurtdışı sağlık sigortasını vize almak için yaptırıyorum ama dışarı çıkarken kendi sağlık sigotramı yurt dışını ve bu süreyi kapsayacak şekilde zeyilliyorum ..
bugünde konsoloslukların açacağını veya açsa bile ilgi göstereceğini sanmıyorum, geçenlerde işi için londro konsolosluğunu aradım açan yok, internetten msj attım gene cvp yok faks çektim tık yok ulan sen ne iş yaparsın orada ? neyse kastırdım durmadan aradım aklıma geldikçe sonunda 3. günde ulaştım konsolosa , nedir bu kepazelik diye başlayıp düşüncelerimi dile getirdim o da gak guk bütçe eleman yok kıl tüy diye salladı söylediklerimi.. güleriz ağlanacak halimize _________________ TUNÇ BARUÖNÜ
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba.kızımın dogumu ile bırlıkte( 2009 ) motosıkletımı satıp uzaklaşmıştım camıa dan iş güç hayat gailesi derken yıllar geçti gitti.ara ara bakardım ilk gözağrım ikitekere bugün yeniden merhaba demek istedim.bi toplantı olursa Katılmak isterim Görüşmek üzere. _________________ Murat Uyar / İzmir
Tarih: Cum Oca 13, 2017 5:55 pm Mesaj konusu:
Motosikletin yaygınlaşmaya başladığı 2000'li yıllarda yayına başlayan İkiteker ne çok anılarımız barındırmış. Ve bizler ne çok dost biriktirmişiz. Ben eminim bu sitenin görsellleri ve resim yükleme konusu daha kolay bir sisteme dönüşsün yine alışkanlık yapacaktır.
Eski dostluklar iyidir. Zamanla pekişen tarafları vardır. 20 seneye varan motosiklet dostluğunu gelde yeniden tesis et.
Bu güzel İletişimi sağlayan ikitekere bir kez daha gönülden teşekkürler.
Tarih: Prş Ağu 03, 2017 11:35 am Mesaj konusu:
108 kişi ve bir üye .. o zamanlara dönülmez artık ama genede insanların siteyi referans olarak hala kullanmaları ne kadar doğru bir iş yapılmış olduğunun kanıtı _________________ TUNÇ BARUÖNÜ
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız