Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
blackehrimen Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Mar 23, 2015 9:25 am Mesaj konusu: Herkese 'Yeniden' Selam ! |
|
|
Sevgili arkadaşlar, aylardır foruma giremiyordum. Nedeni ise geçirdiğim kaza sonucu uzun bir tedavi görmemdi.
http://www.bugun.com.tr/son-dakika/sokak-kopeklerinin-saldirisi-felc--haberi/1438075
Az kalsın felç oluyordum. Allah'a şükürler olsun ki şu anda iyiyim. Bu başlığı sizler dikkatli olun diye açmak istedim. Ne hastanede ne karakolda ne de sosyal ortamda kimse motorcuya destek vermiyor. Hep suçlu, kötü olan biziz! Ne belediye ne diğer resmi kurumlar önem ve ilgi göstermedi bu konuya. Olay sonrası bile hiç birşey değişmedi.. Olayı tekrar anlatmama gerek yok, haberin linkini attım. Oradan okuyabilirsiniz. Belki gören arkadaşlar vardır, televizyonda da haberlere çıktı 1-2 kere..
Olay sonrası motosikletimi sattım.
Hepinize dikkatli sürüşler dilerim. _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
tunch Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Nis 06, 2015 9:31 am Mesaj konusu: |
|
|
çok geçmiş olsun, Allah korumuş ama motoru satmana üzüldüm.. _________________ TUNÇ BARUÖNÜ
1150 GS
İstanbul |
|
Başa dön |
|
|
toaxe Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Nis 07, 2015 5:43 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sn. Taylan Maral ;
Çok ama çok geçmiş olsun...
Saygılarımla. _________________ Toaxe / Ercüment Oğuz
34 DM 1706 - C 800 (Tortor) |
|
Başa dön |
|
|
blackehrimen Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Nis 21, 2015 6:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkür ederim. Aman dikkatli olun.. _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
|
Kanji Tecrubeli Uye
Kayıt: May 11, 2005 Mesajlar: 158 Nerden: Suadiye istanbul
|
Tarih: Prş Nis 30, 2015 1:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok geçmiş olsun _________________ "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce |
|
Başa dön |
|
|
|