Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Kayıt: May 11, 2005 Mesajlar: 158 Nerden: Suadiye istanbul
Tarih: Pts Tem 28, 2014 4:46 pm Mesaj konusu:
Elin gavuru şansa ölür, biz bu ülkede şansa yaşıyoruz...... bunu yapanları Allah'da misliyle cezalandırsın inşallah demekten başka kendimi çaresiz hissediyorum. Allah sevdiklerine sabır versin _________________ "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Ben de okuduğumda şok oldum. Cenazeleri kaldırıldı. Çok sayıda motorcu katıldı. Takip ediliyor. 2 kişili 3. motor mevzuları var ortada dolaşan. Özel ekip kurulmuştu. Bakalım...
Babalardan birinin şu dediği çok anlamlı.
Engin Öksüz'ün babası "Benim çocuğum Güneydoğu'ya, Akdeniz'e, Maraş'a, Mardin'e gidemiyorsa, o ülke benim ülkem değildir artık. Bu böyle kalmamalı; bunun bir suçlusu, sorumlusu mutlaka vardır" dedi. _________________ A RH+
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız