Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
narth Katilimci Uye
|
Tarih: Cmt Tem 27, 2013 1:39 pm Mesaj konusu: diecast motorsiklet kolleksiyonum |
|
|
arkadaşlar uzun zamandır birktirdiğim kolleksiyonumu paylaşmak istedim.resimdeki panodan hariç 50 adetlik bir pano daha var.geçmiş zamanda onun resimlerini paylaşmıştım.ayrıca panoya koymadığım 30 adet daha motor var.onlarıda ilerki zamanda pano yaptırıp sergileyeceğim.modellerin bir çoğu 1-18 ölçüsünde maisto markadır.25 adete yakını daha büyük boydur onlarda panonun üst sıralarında belli oluyor zaten.oyuncakçımısın diyen oluyor bazen baştan söyliyeyim tamamen meraktan hobi amaçlı biriktirdiğim bir kolleksiyon.daha büyük bir motor kolleksiyonu biriktiren bir şahış görmedim.varsa böyle arkadaşlar görüşmek isterim.
|
|
Başa dön |
|
|
goran Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Tem 28, 2013 7:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
Harikaymış. Motorların şahı, en güzeli VFR yok mu yahu? _________________ Nomad |
|
Başa dön |
|
|
Narada Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Tem 30, 2013 7:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzelmiş. Benimde beğendiğim motorlardan oluşan 17 adetlik bir birikimim var. Salondaki camlı büfede duruyorlar. Resimler bendeki motorları sergilemek için güzel bir fikir verdi... _________________ Fikret
F650 Ankara |
|
Başa dön |
|
|
Easy_rider Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Ağu 08, 2013 12:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağlam koleksiyon benim dikkatimi çeken Motoguzzi california ve Centaro oldu. Bende de V11 Lemans var centaro ve california'da arıyorum. _________________ MotoGuzzi Breva750 |
|
Başa dön |
|
|
funkstar Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
|