Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
blackehrimen Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Hzr 10, 2013 10:21 am Mesaj konusu: İkiteker "gezi"nin neresinde ? |
|
|
Çevre duyarlılığı ve ulusal birliktelik çerçevesinde -hiç bir siyasi bağlantı taşımadan- gezi parkına destek olmak amacıyla bayraklarımızla bir geçiş düzenlenebileceğini düşünmüştüm.. Ama yine sesiz çoğunluk olmayı tercih mi ettik acaba ? _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
 |
hakanhoca Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Hzr 11, 2013 7:46 am Mesaj konusu: |
|
|
ben ordaydım . Flamasız armasız, bir başıma . isteyen dileyen herkes zaten orda ya da bulunduğu şehirde katılıyor zaten _________________
culsuzgezgin.tr.gg
|
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Hzr 13, 2013 8:56 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende bir başıma oradaydım.. Ama demek istediğimde bu zaten "bir" başımızayız hep.. "birlik" olamadık.. _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Cum Hzr 14, 2013 4:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ah simdi Istanbul'da olmak vardi... O zaman toparlanip gitmek neymis hepimiz yasardik.
Ancak bu donemde eve gelebildigim tek bir hafta sonum vardi, ona da esim kalp rahatsizligim sebebiyle onay vermedi. Zamaninda Devsol yuruyuslerine katilmis bir ozgurluk savascisi icin neler hissettigimi burada anlatmam imkansiz.
Ancak esim, baldizlarim, bacanaklarim ve yegenlerim firsat buldukca gidip katilmis olduklarindan, bir nebze olsun atesim dustu...  _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş Hzr 27, 2013 8:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun Ahmet abi.. Sağlık önemli ihmal etmeye gelmez.. _________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene..! |
|
Başa dön |
|
 |
emrerd Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cmt Hzr 29, 2013 6:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben km lerce uzakta olsamda tam yanında duruyorum.İzmirde gerekli protestoyu barışçıl şekilde yaptık, yapıyoruz.Gezi, partiler ve siyaset üstü bir durum bence. _________________ http://www.batidispoliklinigi.com/ |
|
Başa dön |
|
 |
|