Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
hakanhoca Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Hzr 17, 2013 6:41 am Mesaj konusu: neden 1100rt almalıyım ya da neden almamalıyım? |
|
|
uzun zamandır rt tarzı uzun yol yapabilecek çantaları kelebek konmus gibi durmayan ve rahat bir motor düşünüyorum.Öğretmenlerin malum gelirleri nedeniyle bu sınıfts daha yüksek model bir araca butçem yetmiyor. Şimdi size uzman sorusu 1999-2000 model bir BMW r1100 rt neden alınır neden alınmaz ? Alınırsa neyine bakılır, kaç para verilir? ben soruyu sordum, top sizde _________________
culsuzgezgin.tr.gg
|
|
Başa dön |
|
|
funkstar Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Hzr 17, 2013 1:09 pm Mesaj konusu: |
|
|
1938 model motoru hala yürüyen markanın her modeli alınır. ikinci el motor satın alma kriterlerine uyulması yeterlidir. _________________ http://serhatgursoy.com
r1200GStar |
|
Başa dön |
|
|
hakanhoca Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Hzr 17, 2013 7:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
bakım onarımda r 11xx satın alma kriterlerine baktım zatenç r1100 serisi fiyat performans oranı mantıklı ve işletme /bakım giderleri daha genç kardeşlerinden daha düşük duruyor bana bunun aslını anlatacak biri lazım. Haklısın 38 modeli yürüyen makinenin 99 modeli haydi haydi yürür :lol:ama ne zaman bmw ye baksam sanki borusan bana boru döşeyecek gibi bir fikre kapılıyorum. sanırım birinin beni ikna etmesi gerekecek _________________
culsuzgezgin.tr.gg
|
|
Başa dön |
|
|
Narada Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Hzr 17, 2013 8:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
1998 model F650 kullanıyorum. Fiyatı uygun olur ise Borusan'dan parça alıyorum. İşime gelmez ise muadili veya başka uygun bir parça bulup devam ediyorum.
Örnek-1: radyatör fanının palleri kırıldı. Borusan fanı motoru ile beraber komple sattığı için 180 € civarı bir fiyat çıkardı. Oysa bana sadece pervane lazımdı, motorda sorun yoktu. Internette araştırınca amerikalı bir üreticinin pervanesinin uyumlu olduğunu öğrendim. Firma ile irtibata geçip 5 tanesini 8-10 $'a getirip sağolsun Metin ustanın ustalığı ile yerine taktık.
Örnek-2:Bir gün sıhhıye köprüsüne çıkarken arka stop kapağı düştü. Durup alana kadar arkamdan gelen bir otomobil gözümün önünde üzerinden geçip paramparça etti. Önce Borusan'a sordum plastik kapak pahalı geldi, sonra araştırınca öğrendim ki hussar arka stop lambası benimki ile aynı 30-40 liraya alıp taktım.
Borusan'dan aldığım parçalarda var. Arada büyük farklar yok ise orjinal parçayı tercih ediyorum.
Sonuç: Bilmem aslını anlatabildim mi? Araştırmak, bilen birilerinden danışmak lazım. Borusan tek çözüm değil. Yurtdışından parça getirmek veya BMW parçası getiren başka firmalar aracılığı ile malzeme almak mümkün...
Bu arada 1100 ve 1150 RT benimde gözüme güzel görünen bir motor... 1100 RT kullanan bir arkadaşım biraz fazla yaktığını ama konforlu bir motor olduğunu anlatmıştı. Şimdiden hayırlı olsun. _________________ Fikret
F650 Ankara |
|
Başa dön |
|
|
goran Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Hzr 17, 2013 8:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yüksek km veya yaştan çok korkmayın çünkü bu tarz makineler vaktinin en kaliteli işçiliği ve malzemesi ile üretilmiştir. Sahibi çapulcu gibi kullandıysa ve bakımını , onarımını düzgün yaptıysa neden alınmasın? Bu arada Honda bile artık yedek parça fiyatında Borusan ile kapışır durumdadır. Döviz fiyatları arttıkça zengin hobisi oldu bizim motorlar. En önemlisi fiyatı. Sezon diye fazla para vermeye gerek yok. Kışın iner fiyatlar. _________________ Nomad |
|
Başa dön |
|
|
hakanhoca Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Hzr 18, 2013 5:35 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar yüreğime su serptiniz. sonucta bu büyüklükte bir makineyi evden işe kullanmak için değil, tek mesleki avantajımız olan İKİ AY YAZ TATİLİ sebebiyle düşünüyorum. E kuheylana binen de yemine bakmaz varsın az yakvesin gari. Sıra pusuya yatıp beklemekte _________________
culsuzgezgin.tr.gg
|
|
Başa dön |
|
|
duroturk Yeni Kullanici
|
Tarih: Prş Hzr 20, 2013 2:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Basit dahi olsa bir kazada govde panelleri zarar gorurse, masraf cikar. Onun disinda, satinalim sirasinda aldanilmadigi surece bakim ve isletmesi yuksek sayilmayacak motorlardir. _________________ Nurettin Ozcan |
|
Başa dön |
|
|
bberksan Tecrubeli Uye
|
Tarih: Prş Hzr 20, 2013 8:01 pm Mesaj konusu: re |
|
|
ava giderken avlanma da....
polis cikmasi cok. uzak durulmalı
bu yasta ciddiyetle bakılmıs az el degistirmis temiz masrafsiz motoru ucuza bulamazsınız hele su anda _________________ I need your boots , your clothes and your motorcycle. |
|
Başa dön |
|
|
hakanhoca Tecrubeli Uye
|
Tarih: Cmt Tem 27, 2013 4:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
temiz ve bütceye uygun rt maalesef. Bazı uyanık çakallar da polis çokması motoru yemin billah edip değil diye satmaya kalkıyor sonuçta ben bu rt sevdasından vazgeçtim bilgilerinize... _________________
culsuzgezgin.tr.gg
|
|
Başa dön |
|
|
frogy_dreams Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pts Tem 29, 2013 2:59 pm Mesaj konusu: |
|
|
1200 Rt düşürseniz görüşelim.