Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
CEKUU Tecrubeli Uye
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 470 Nerden: Istanbul/Nisantasi
|
|
Başa dön |
|
|
HANLAR_HANI_METEHAN Tecrubeli Uye
Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 2345 Nerden: Istanbul, Şişli
|
Tarih: Sal Ağu 05, 2008 7:59 am Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim geçen sene kendine sıfır km'de bir Piaggio x8 aldı. Bu güne kadar 9000 km yol yaptı. Şehir içinde son derece kıvrak bir motosiklet. Sele altı depolaması hayli fazla. Uzun cam takıldığında ruzgardan iyi koruyor.
Lakin işçilik ve kalite konularında ciddi zaafiyet mevcut.
-Bir sene olmadan direksiyon rulmanları arızalandı-garanti kapsaminda değişti-
-Eksoz çürüdü-garanti kapsaminda boyandı (!)
-Motor takozları ve bağlantıları arızalandı-garanti kapsaminda değişti
-Şehir içi kullanımda PIAGGİO'NUN KRONİK SORUNU OLAN DEBRİYAJ PROBLEMİ YASANDİ VE MALOSSİ DEBRİYAJ SETİ TAKILIRSA DUZELECEGİ soylendi.
Değişen parçalar için ücret alınmadı. Ama değişim için işçilik ücreti alınması bana son derece yanlış geldi.
Ben, sağlam kaliteli ve sorunsuz bir scooter sorulduğunda KYMCO'yu öneririm. Bu markanin modellerine göz atmanızda fayda var. _________________ Metehan YILMAZ |
|
Başa dön |
|
|
Oguzhan Tecrubeli Uye
|
|
Başa dön |
|
|
HANLAR_HANI_METEHAN Tecrubeli Uye
Kayıt: Dec 20, 2004 Mesajlar: 2345 Nerden: Istanbul, Şişli
|
Tarih: Sal Ağu 05, 2008 9:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Ouzanabi haklısın, oldukça enteresan bir marka. Amerika'da en çok satan scooter markası. Son derece dayanıklı, sağlam. Atv'leri Guney tarafında kiralamacıların kesinlikle tek geçtikleri marka. Yedek parça sorunu yok. Silkar Holding güvencesi altında. Fiyatları oldukça makul _________________ Metehan YILMAZ |
|
Başa dön |
|
|
Khain Tecrubeli Uye
|
Tarih: Sal Ağu 05, 2008 4:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
beverly 250 32.000 km cıvarında sattım. bunun 14.000 km sı bana ayıt bır sene kadar yaz kıs sureklı kullandım. bu sıteden sevdıgım bazı ark larımda bu motoru nası kullandıgımı bılır. tek bor sorun yaşatmadı benzınde yaklasık 3 lt belkı 3,2 lt cıvarlarında yakıyordu. honda ya gore yedek parcası ucuz örneğin sağ ayak koyma yerı tek ve buyk bır parcadır takmasıyla bırlıkte ferco 35 lıra aldılar.
al ve yıllarca bin.
xmax bazı modellerın de elektrık sorunu oldugunu ve sahıplerını cok yıprattıgını duydum. ama bazılarıda cok memnun olduklları nı bolca okudum.
kymco 500 modelını 1000 km kullandım saglam motor servısını falan bılmıyorum ama aynaları berabttı hızlanması fena olmasada frenlerı benı sarmadı dıyebılırım. bırde benzını ıcıyordu benım kullandıgım motor.
piaggio üzmez bende cok arastırıp almıstım.
para cıkabılıyorsan ıkıncı el de dusunursen mp3 250 ferco da var suan temız bısı ve 8500 den satılık fıyatı yaz bası 11 lerde ıdı ıkıncı ellerının.
mutlu surusler _________________ "Cahilé Yétki , Deliyé Silah , Cimriyé Para Verirsen DüZen Bozulur"
A Rh +
Fbrlz
aliuzun@windowslive.com
Mp3 250 PiaGGio
[img239.yukle.tc/images/2969image001.gif] |
|
Başa dön |
|
|
newlight Katilimci Uye
|
Tarih: Cum Ağu 08, 2008 8:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
Oncelikle selamlar.
Kymco konusu açılınca ben de birkaç kelam edeyim istedim. Malumunuz bilen bilir, bir kaç ay önce ben de bir scooter (orta halli maxi) arayışındaydım. Ara, tara fiyat skalasında en uygun marka/model Kymco olarak dikkatimi çekti.
Velhasıl uzun lafın kısası, aldık bir people s200. O günden bu yana yaklaşık olarak 2,5 ayda 2500 km yol yaptık. Her uzun yol yapışımda "ulan ne iyi etmişim de bu mereti seçmişim" diyerek gevrek gevrek gülüyorum
Nedenlerine gelince,
Servisi sudan ucuz, 25 ytl veriyorum. Yağı değişiyor, bakımı yapılıyor. (Bakım dediysem daha hiçbir yerine anahtar, tornavida vs. değmesi gerekmedi, bir vida dahi gevşemedi, Çinli emsallerinin daha ilk km'lerde dökülmeye başladığını düşününce seçimimin doğruluğu bir kez daha ortaya çıktı)
Hanımla iki kişi+ yük vs. ile (takribi ~170 kg) 90-100 km hızlarda seyredebiliyorum. (163 cc, 12 beygirlik bir motor var)
Lastiklerin 16" olması büyük avantaj. Daha güvenli bir seyir imkanı var.
Malzeme kalitesi çok iyi, dandirik dökme plastik kullanılmamış. Motorun tok bir görünümü var.
Tüm bunların yanında emsallerinin yanında çok iyi bir fiyatla satılıyor.
Sözün özü; Kymco'yu da tercihlerinizin arasına almanızı tavsiye edebilirim.
Şimdiden hayırlı olsun.
Kalın sağlıcakla.
Aydın.. |
|
Başa dön |
|
|
onurdemir Katilimci Uye
|
|
Başa dön |
|
|
CEKUU Tecrubeli Uye
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 470 Nerden: Istanbul/Nisantasi
|
Tarih: Pzr Ağu 10, 2008 1:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Metehan söylediğin arızalardan edindiğim izlenim Türkiye'nin bozuk yolları Piaggio'ya sert gelmiş.
KYMCO people S'le Scarabeo 200'ü karşılaştırdığımda Scarabeo (19BG) peopleSden (11.4hp) %40 daha fazla beygir üretiyor. Ayrıca Beo su soğutmalı peopleS hava. Motor teknolojisi olarak da Kymco SOHC motor, Beo DOHC.
Ferco bu hafta modellerinde indirime gitti ve Scarabeo 200 6300'den 6000 YTL 'ye düştü.
Son durumda peopleS ile scarabeo arasında 1000 YTL civarı bir fark var. Bence yukarda saydığım farklar 1000 YTL'ye değecek farklar tabi bu subjektif bir görüş. Bir de unutmadan Scarabeo 19bg ve karburatörlü olmasına karşılık yakıt tüketimi 100km'de 3.13 (Amerikadaki kullanıcıların yazdıklarına göre)
Piaggio Carnaby'da son indirimlerle 6500 YTL oldu. 16jantlar arasında oda iyi bir alternatif olarak duruyor ama tasarımı bana çok hitap etmedi.
Beverly ise şehir içi trafiği için diğerlerine nazaran biraz büyük kaldı. Ben sonuçta ebat olarak küçük ama motor olarak güçlü bir scooter arıyorum.
Anlayacağınız Scarabeo200'de karar kıldım. Bu hafta başı alıyorum
İzlenimlerimi ilerleyen kilometrelerde paylaşırım..
Tavsiye ve görüşler için tekrar teşekkürler _________________ FULL GIROSS TEAM |
|
Başa dön |
|
|
bluedo Tecrubeli Uye
|
Tarih: Pzr Ağu 10, 2008 8:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
X-max cok yakisikli, Beverly daha saglam.. _________________ Ediz Uslubas ®
0 532 711 2447
edizuslubas@hotmail.com |
|
Başa dön |
|
|
newlight Katilimci Uye
|
Tarih: Pzr Ağu 10, 2008 9:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Scrabeo'ların fiyatları o derece uygunsa düşünmeden almak lazım gelir
Dur ben de bizim şu eşşeği satayım madem öyle (Yok yok aslan parçası işimizi görüyor, şaka ettim ben satar mıyım seni) |
|
Başa dön |
|
|
idinc Yeni Kullanici
|
Tarih: Çrş Hzr 05, 2013 6:37 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yakıt İkmal Tarihi: 05.06.2013
Scooter Model: Aprilia Scarabeo 200 ie
Tüketilen Yakıt Miktarı: 6 Lt