Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Bizim memlekette olmaz öyle şeyler. Durmuş trafikte, millet emniyet şeridini doldurmayı marifet zannediyor. İki şerit birbirlerinde biraz uzaklaşıp da motosikletler için yarım şeritlik bir yol açsa kesin bazı arabalar araya dalmak isteyecektir. _________________ NC700X
Oooohhh suyundan da koy.
Tarih: Sal Mar 05, 2013 7:56 pm Mesaj konusu: Rus roleti daha guvenli
kdalak demiş ki:
goran demiş ki:
Gavur medeni tabi, açıyo arayı...
Bizim memlekette olmaz öyle şeyler. Durmuş trafikte, millet emniyet şeridini doldurmayı marifet zannediyor. İki şerit birbirlerinde biraz uzaklaşıp da motosikletler için yarım şeritlik bir yol açsa kesin bazı arabalar araya dalmak isteyecektir.
AYNEN KATILIYORUM..
BU VİDEODAKİLERİ UYGULAMAK HELE İSTANBUL'DA RUS RULETİ ÇOK DAHA GUVENLİDİR DERİM..
Bizde her an biri şeridinden kafa çıkarır ve şeritteki boşlukların dayanılmaz cazibesinden kör olmuş sürücüler seni altına alır.. _________________ Selam ve Sevgilerle...
Tarih: Pts May 27, 2013 12:52 pm Mesaj konusu:
Yine Şile yolu yine yola dökülmüş petrol ürünü ve yine kazalar. Birkaç saat önce Çekmeköy Opel- Rapsodi evleri civarında yaklaşık 500mt arayla 3 kazanın yanından geçtim. Ölü yok, motorcu yok ucuz atlatmış birsürü kafesçi etrafta şaşkın tavuk gibi dolanıyordu. Birkaç hafta önce de aynı sebepten motor ve arabaların karıştığı kazalar görmüştüm. Hepsinin nedeni o yolu kullanan, kurallara aykırı solvent veya akaryakıt taşıyan tankerler. Birileri yeni NATO boru hattı mı açtı acaba? Yolun parlak yerlerinde ayakta durmak bile zor. Aman dikkat. _________________ Nomad
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız