Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
zattaras Yeni Kullanici

|
Tarih: Çrş Tem 11, 2012 3:31 pm Mesaj konusu: Buraya ne olmus boyle |
|
|
Bugune kadar gordugum en guzel ve en ogretici motosiklet sitesi burasi fakat sanki eski topiclere bakarken kendimi terkedilmis bir sehir icerisinde dolasiyormus gibi hissediyorum.
Nasil oldu, ne zaman oldu, geri donusu olabilir mi diye merak ve dilek icerisindeyim.
Benimle beraber bos sokaklarda gezen varsa rica etsem tarihcesini verebilir mi?
En azindan ozelden bilgilendirebilir mi? |
|
Başa dön |
|
 |
emrerd Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Tem 11, 2012 4:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
Klasik bir davranıştır.Forumlar doğar ,büyür, gelişir ve sonra azalarak biter.Önce anlaşmazlıklar çıkar sonra kamplaşmalar vesaire...
İkiteker en azından tozlu forum sayfalarındaki kaliteyle hala benim için vazgeçilmezdir:-) _________________ http://www.batidispoliklinigi.com/ |
|
Başa dön |
|
 |
KARADAYI Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cmt Tem 14, 2012 9:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Ben de buradayım. ) |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pzr Tem 15, 2012 10:49 am Mesaj konusu: |
|
|
Buralardayiz ama cogu eskileri olusturanlarda pek eski heyecanlar kalmadi, daha ziyade ozel olarak olusturduklari guruplarla birlikteler. Nedense kimse bugunku edinmis oldugu cevrenin bir kisminin dogum yerine vefa gosteremiyor gunumuzde, egoizm bariz sekilde kendini on planda tutuyor gunumuzde...
Baksaniza, sizin bile sadece 2. mesajıniz bu, demek ki uzaktan izlemis ve katkida bulunmak durumunda olmamissiniz. En azindan katkida bulunanlara ufak ve tesvik edici kisacik bir "tesekkur" mesaji...
Neyse, biz Turkler durumlar iyi giderken hep kendimiz bir kose kapma pesinde oluruz, sadece dis mihraklardan saldiriya ugrarsak birlesiriz. Aksi halde birer amipten farkimiz yoktur, bolunerek cogaliriz.
Yine de sukur ki, boyle bir birlesmeye gidis yok, demek ki dis mihrak saldirisi da yok..!  _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal).
En son VAP53 tarafından Cum Tem 20, 2012 5:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
levent_t Tecrubeli Uye

Kayıt: Sep 24, 2008 Mesajlar: 180 Nerden: Kırklareli/Lüleburgaz
|
Tarih: Pzr Tem 15, 2012 6:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok haklısın Ahmet abi fakat burada olanlar ve olmaya devam edenler yeterli en azından buranın kıymetini biliyorlar. _________________ Honda X11 black |
|
Başa dön |
|
 |
zduman Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pzr Tem 15, 2012 9:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Her gün olmasada gün aşırı mutlaka bir bakarım son zamanlarda pek yazamasamda... _________________ Görüşmek dileğiyle......
Zeki DUMAN
BMW 1200 GS ADV |
|
Başa dön |
|
 |
BLAU Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 16, 2012 7:57 am Mesaj konusu: |
|
|
Evet bende bu siteden bir türlü kopamıyorum. Alışkanlık yapmış herhalde.
Hergün mutlaka bakıyorum. _________________ ERDİNÇ HARAÇ
DL 650 V-STROM
TEKİRDAĞ
532 3112914
 |
|
Başa dön |
|
 |
bberksan Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Tem 16, 2012 4:45 pm Mesaj konusu: re |
|
|
ben de devamli bakiyorum ama soru soran yok cevap yazan da yok (yok demeyelim de az diyelim) _________________ I need your boots , your clothes and your motorcycle. |
|
Başa dön |
|
 |
erginturhan Tecrubeli Uye

|
Tarih: Sal Tem 17, 2012 10:06 am Mesaj konusu: |
|
|
Girmeye ilk başladığım forum sitelerinden biri... İlk günden beri de yazılanlardan çok şey öğrendiğim bir site, tekrar teşekkür ederim katkısı olanlara... Halen de özellikle iş yerimde boş kaldığım anlarda girip bir göz gezdiririm, bende bir tür bağımlılık yarattı, ancak son zamanlarda çok paylaşım yapılmadığı (kendimi de dahil ediyorum) da bir gerçek... _________________ 0-36500km Hyosung GT250R
0-??????km Honda VFR 800 |
|
Başa dön |
|
 |
hvarol Katilimci Uye

|
Tarih: Çrş Tem 18, 2012 12:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
İkiteker ilk göz ağrımdır. Her ne kadar ıssızlaşsa da başı sıkışan herkes için eşi bulunmaz bir bilgi deposudur. _________________ Haydar Varol
BMW R1150GS ADV |
|
Başa dön |
|
 |
hilhan Tecrubeli Uye

|
Tarih: Çrş Tem 18, 2012 2:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
nezaman ihtiyacım olsa elimin altında ikiteker.
birtek bu siteye giriyorum, başkası aklıma bile gelmiyor.
ama yinede eski günleri özlüyorum.
hakan |
|
Başa dön |
|
 |
senolsel Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 25, 2003 Mesajlar: 1119 Nerden: Kükürtlü - Bursa
|
Tarih: Prş Tem 19, 2012 1:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
İlk göz ağrım ilk AŞK'ımdır ikiteker.
Hatta o zamanlar kurucuları arasında anıldığım Bursa Enduro bile yoktu.
Sık sık ziyaret ettiğim paylaşmak çok keyf aldığım bir buluşma adresimiz.
Hala da V.Ahmet PINAR ağabeyimin bana yolladığı ikiteker çıkartmalarım durur.Sık sık yenileri ile değiştirim motosikletimde.
BU vesile ile V.Ahmet PINAR ağabeyime şükranlarımı Sevgi ve Saygılarımı sunarım. _________________ Saygılarımla
Şenol SEL
O.M.M. Gold Member
Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın.
“Beyninin beş saniye önce olmadığı yere asla motorunu götürme”
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
En son senolsel tarafından Cum Tem 20, 2012 4:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
goran Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Prş Tem 19, 2012 4:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aaa noolmuş orda öyle diyerek ilgiyi siteye tekrar yönlendirebileceğimiz kanaatindeyim. Ardından ne biçim olmuş, üstüme iyilik sağlık diyerek alakayı perçinleyebiliriz. Nasıl güzel plan değil mi, evet dediğinizi duyar gibiyim. Dağılalım o zaman... _________________ Nomad |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Cum Tem 20, 2012 5:30 am Mesaj konusu: |
|
|
levent_t demiş ki: |
çok haklısın Ahmet abi fakat burada olanlar ve olmaya devam edenler yeterli en azından buranın kıymetini biliyorlar. |
Eh Levent'ciğim, demek ki o arkadaslar da, bugun edinmis olduklari MOTOSİKLETSEVER(® VAP) cevrelerini ve topluluklarinin genelde bu kulupten dogdugunun vefasini bir sekilde gosterecek vefa hissini halen yasayanlardan demektir.
Ne guzel onlar icin...  _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |
Tamericel Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cum Tem 20, 2012 9:30 am Mesaj konusu: |
|
|
Bence herkes hep burada,
sadece gelene Hoşgeldin,
gezene İyi ki gezdin, yazdın, paylaştın, teşekkürler
diyenler azalmış,
ama ben herkesin okuduğunu düşünüyorum ve içlerinden hoşgeldin diyorlar yeni gelenlere
bence |
|
Başa dön |
|
 |
|