Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
izci Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Hzr 18, 2012 11:51 am Mesaj konusu: Kuzey Ege |
|
|
Herkese merhaba,
Yillik izinimde kuzey egede bir tatil yapmak istiyorum fakat yolculugumu motorum ile gerceklestiremeyecegim ama yine gezmesini en iyi bilen gruba bu konuda danismak istedim. Asagidaki taslak olan guzergahimi belirttim fakat siz degerli motorcu arkadaslarimindan ve abilerimden kesinlikle buralara gitmis olaniniz vardir. Iste buralara gitmis olanlardan "Gitmisken suraya da kesinlikle ugramalisin." diyebileceginiz ve tavsiyede bulunabileceginiz yerlerin veya mekanlarin (lezzet duragi, dukkan, muze , tarihi yer vs...) adlarini benimle paylasirsaniz sevinirim.
Simdiden tesekkurler...
 _________________ Sakin Olmam Lazım...!!!
 |
|
Başa dön |
|
 |
Costa Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Hzr 18, 2012 2:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Güzel rota, kuzeye doğru gitseydiniz Erikli ye de uğramanızı tavsiye ederdim... |
|
Başa dön |
|
 |
toaxe Tecrubeli Uye

|
Tarih: Pts Hzr 18, 2012 4:40 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba ;
Assos' dan sonra içeriye dönüp Ayvacık üzerinden gideceğinize kıyıdan devam edip Gülpınar yolunu takip etmenizi öneririm. Yol üzerinde çok güzel köyler ve koylar var... Koyunevi gibi... Sokakağzı gibi...
Saygılarımla. _________________ Toaxe / Ercüment Oğuz
34 DM 1706 - C 800 (Tortor) |
|
Başa dön |
|
 |
goran Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Sal Hzr 19, 2012 11:42 am Mesaj konusu: |
|
|
Yeşilyurt ve Adatepe köylerini kaçırma. Assos limanına inmeyi unutma. Pozitif bilimlerin babası Aristoteles'e selam söyle... _________________ Nomad |
|
Başa dön |
|
 |
motorcuk Tecrubeli Uye

|
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Çrş Hzr 20, 2012 5:35 am Mesaj konusu: |
|
|
Geyikli'den sonra bana gore izlenmesi ve de izlenesi guzergah;
Geyikli, Tavakli, Kosedere, Babadere, Gulpinar, Babakale (Turkiye anakarasinin "en bati noktasi".
Burada Babakale'nin ziyareti ve Karayel restoranda Ege'nin (ithal olmayan gercek)kalamariyla ziyafet...
Babakale'den cikista ayni guzergatan (mecburen) Gulpinar ve oradan Asos sonrasinda sahil yolunu izleyip Kucukkuyu ve planladigin guzergah...  _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |
|