Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
|
Cansehirlioglu Yeni Kullanici

|
Tarih: Cum Mar 02, 2012 2:58 pm Mesaj konusu: Motosiklet kazaları proje ödevim için yardım lütfen |
|
|
Merhabalar, motosiklet tutkum var ve bir proje için motosiklet kazalarını konu seçtim. Diğer araç sürücülerini bilgilendirmek için kısa bir çekim yaptım ve YouTube'da yayınladığım linki aşağıda paylaşıyorum. Seyrederseniz hem gurur duyarım, hem de rating'i arttırarak projemde bana yardımcı olmuş olursunuz. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=PcMVMGT_uTA |
|
Başa dön |
|
 |
euclid Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cmt Mar 03, 2012 6:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel!
Kendince güzel bir dille mesaj vermişsin.
İki teker üzerinde olmamız, diğer araçların kavşak noktalarında veya şerit değiştirirken vs. daha da dikkatli olmalarını gerektiriyor. _________________ Hayat dikkat ister. |
|
Başa dön |
|
 |
euclid Tecrubeli Uye

|
Tarih: Cmt Mar 03, 2012 11:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
En sonunda çıkan slogan gerçekten çok başarılı! _________________ Hayat dikkat ister. |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pzr Mar 04, 2012 6:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Cok dogru, gercekten guzel olmus...
 _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |
goran Tecrubeli Uye

![]()
|
Tarih: Pzr Mar 04, 2012 12:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bunu izleyen vatandaş, e iyi ozaman motora binmeyelim, kafeste yola devam edelim der. Bu sonucu çıkarır benim tanıdığım Türkiye. Yine de tebrik ederim, filmi çekerken sakatlık çıkmamış... _________________ Nomad |
|
Başa dön |
|
 |
VAP53 Tecrubeli Uye

Kayıt: Jul 28, 2003 Mesajlar: 12125 Nerden: İstanbul/Çanakkale
|
Tarih: Pts Mar 05, 2012 6:44 am Mesaj konusu: |
|
|
Rüyasında Öldüğünü Gördüğü Babasına Giderken Can Verdi
http://www.haberler.com/ruyasinda-oldugunu-gordugu-babasina-giderken-can-3417667-haberi/
Allah rahmet eylesin, gencecik cocuk.
Aman arkadaslar bahar geliyor, yuvalarinda olan kuslar da ucmaya baslayacak. Surerken ne olur yaydan firlayan ok gibi degil, herkes uzerinize geliyormus gibi dikkatli ve tam donanimli olun lutfen... _________________ Sevgiler.
V.Ahmet PINAR - IST. & Geyikli
Turkiye durmaksizin doguya giden bir gemidir, bazilari bu geminin guvertesinde batiya dogru kosarak batiya gittiklerini sanarlar (Filozof Sakallı Celal). |
|
Başa dön |
|
 |
Login35 Katilimci Uye

|
Tarih: Cmt Mar 10, 2012 10:17 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Can öncelikle bu denli önemli bir konuda yapmış olduğun projen için seni candan kutlarım.Normal şartlarda kendinden küçük araçları araçtan saymayan pekçok saygısızın araç kullandığı canım ülkemde biz ikiteker tutkunlarını malesef düşünen yok. _________________ Türkler para gibidir.
İçlerinde ATATÜRK yoksa sahtedir......
Erol |
|
Başa dön |
|
 |
Login35 Katilimci Uye

|
Tarih: Cmt Mar 10, 2012 10:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Ahmet abi çok güzel demişsin donanımlı olalım diye
Al sana tam donanımsız bir kaza
Dün babamın göz kontrolleri için hastahanedeydik. 17 yaşında bir genç geçirdiği motorsiklet kazası sonucu sol gözünü %80 kaybetmiş sordum nasıl oldu diye başlatdı anlatmaya; Kazaya sebeb olan motoru kullanan çocuk ters yöne girmiş ve kafa kafaya çarpışmışlar kırılan didon bu genç arkadaşımızın sol sözüne mal oluyormuş kazaya sebeb olan çocukta da hatırı sayılır miktarda kırık varmış.
Sorduğum sorulara gelince,
1.Ehliyetin var mı? cevap yok
2.Kaskın var mıydı? cevap yok onun yerine güneş gözlüğü varmış
3.Koruyucu techizatın var mıydı? cevap yok (kafasına kask takmayan biri koruyucu techizat giyer mi yahu)
4.Hızın neydi? cevap 120 felan (şehiriçinde waaawwww)
5.Karşı taraftakinin ehliyeti felan varmıymış diye sordum cevap daha 13 yaşındaymış nasıl olsun abi dedi.
İki ehliyetsiz iki bilgisiz iki dikkatsiz genç mi desem çocuk mu desem ne desem biri hastanede kırıklar içinde yatıyor ötekinin sol gözünün %80 görüşü yok. _________________ Türkler para gibidir.
İçlerinde ATATÜRK yoksa sahtedir......
Erol |
|
Başa dön |
|
 |
|