Kayıtlı değilsiniz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.
Giris
Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Tarih: Prş Oca 19, 2012 6:12 pm Mesaj konusu:
hakanhoca demiş ki:
Dire Straits- heavy fuel bir knopfler şaheseri
Knopfler enteresan adam hocam. O kadar başarılı olmuş müzisyenler sıklıkla 15-20 sene sonra bişey üretemez ve bir yerde biter, Knopfler ise aynen devam ediyor. Dire Starits günlerinden sonra yaptığı solo albümleri film müzikleri o kadar çok ve çeşitli ki.. Yahu müzik makinesi gibi bişey hocam bu adam:)
Tarih: Pts Oca 30, 2012 2:28 pm Mesaj konusu:
Ali Farka Touré .. Mali'li.. Afrika Blues'unun kralı diye isim taktıkları bi adam.. Benim ancak öldükten sonra haberim oldu bu adamdan onun için üzgünüm .. (Şimdi oğlu Vieux Farka Touré aynen devam ediyor babasının tarzında, ona da mutlu oldum..) Gitar denen aletin yeryüzündeki babalarından biri olduğunu düşünüyorum. Enstrumanla hiç bir atraksiyonu yok, atraksiyonu doğal, kendiliğinden çalışında olabilir, (ben tamamen sallamış da olabilirim.. bilmiyorum.)
Toumani Diabate eşlik ediyor, Ruby..
http://www.youtube.com/watch?v=F3dXGy7WqDU&feature=related _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız